Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Maaaai, uite ca a aparut Bychi si tare ma bucur. Bine ati venit, fratilor, n-ai idee cat va invidiez pentru asa concediu. 23 de persoane??? Nici cand eram tanara si nelinistita si cotrobaiam si eu muntii nu cred ca am fost intr-un grup asa mare. Astept poze.
Faza cu Violeta se repeta la mai multe topicuri. O fi vreo eroare.
Bibi, eu de data asta nu pot sa-i las bubitele in pace ca-s enorm de multe. Intai cicaa fost alergie, acuma a dat-o in micoza. Intentionez sa-i fac totusi testele de alergie, chiar daca nu-s definitive pana pe la 3-4 ani, si sa-i incep un tratament homeopat. Are si pe cap, si pe picioare, pe gat, e plin, sarmalutul de el! Asa am tras-o si cu oana pe la 1 an jumate, dar s-au rezolvat de la sine. Pe la 2-3 luni, si lui Mihai i-au aparut pefata si i-au disparut tarziu,in alte cateva luni. Acuma e groasa, ieri i-au iesit cateva si la colturile gurii si cum va ziceam pare sa aiba un furuncul ceva pe mana. Mie imi este sa nu fie vreo lipsa de B-uri. Cer peste o ora analize de sange cand ma duc la dr.
Aveti sugestii cu analizele de sange? Zicea Mihaela ca s-a chinuit cu piticul la analize. Tre sa iau vreo seringa speciala?
Bibi, am ras amar de weul vostru pentru ca si noi suntem patiti. Chiar acum 2 ani, tot de ziua de casatorie, ne-am spart baia de ulei pe langa Fetesti. Numai tractatul a fost vreo 2 mil, plus doua zile pierdute din concediu. Si asta pentru ca am oprit sa fac io pipi ca neamul prost in sant. Dar vaz ca tu ai fost fata isteata si ti-ai rupt cablul in fata service-ului.
Marta, nu-s in mare masura sa dau sfaturi de intarcare, dar nu te complica prea tare cu medicamente. Am retinut ca patrunjelul inhiba serios lactatia. Incearca-l si tu ca face bine si la ten si la invatat. Bafta multa!
Mihaela, constat ca Flaviu nu se dezminte. E argint viu si o dulceata de copil. Te rog, mai tine-ne la curent cu analizele si controalele lui ca uite asa mai bag si eu la cap. Cat despre copilul tau "iritabil", numai sedative nu i-as da. Tu stii mai bine ce si cum, dar m-as risca la un pariu ca Flaviu e doar un copil extrem de curios si activ. Sa fie sanatos si sa mananceeeee! Aici chiar vroiam sa-ti spun sa citesti si pe la parintii intreaba, ca nu-s putini care se plang de aceeasi chestie. Concluzia ar fi ca e o perioada tranzitorie.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Elena, daca-i asa nasol io zic ca merita sa incerci cu homeopatia, caci cu antihistaminice si cortizoni am vazut ca nu prea sunt rezultate. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Elena, cred ca homeopatia e cea mai buna solutie. Copii nasilor nostrii de 1 an si 2 ani jumate au dermatita; le-au facut o groaza de analize si a iesit ca sunt alergici la produse lactate. Laptele le dadea diluat, iaurturi deloc si fff. putina branza. Asta e nasol ca trebuia sa ia suplimente de calciu. Au inceput tratament homeopat de 3 luni si nu mai au bubite deloc, au inceput sa manance si lactate si nu mai au alergie. Daca vrei un homeopat, pot sa iti recomand unul.

Mai revin

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Bychi, homeopatul asta al tau se ocupa numai de copii sau si de magari batrani?

Bibi si David

Mergi la inceput

Bychi, si eu suspicionez o intoleranta la lapte, desi pana acum nu a manifestat-o. Am in vedere sa caut o sursa de lapte de capra si ma orientasem catre fam. Chirila, Maria sau Pavel Chirila ca homeopati. Stiu ca Maria Chirila e chiar alergolog, maica-mea ii e pacienta de ani buni, dar am amanat sa mergem ba din cauza ca e tocmai in Voluntari cabinetul, ba ca se asteapta cam mult, ba ca ne programa tarziu si tot asa, pretexte.
Orice recomanare e binevenita si iti multumesc. Si mai am o intrebare. Ai idee cum au depistat nasii vostri alergia?
Mihai a ramas tot nevaccinat pentru ca medicul de familie ne-a trimis la chirurgie pentru furuncul. Eram hotarata sa discut cu chirurgul si sa il opereze doar daca era absolut necesar. Ti-ai gasit! Nici n-a deschis gura vreunul din noi ca deja il operase.
A suportat relativ bine, s-a jucat pana acum, dar acum, la 10 jumate noaptea, a facut 38,3. I-am pus supozitor, i-am dat nurofen, dar cred ca o sa stau sa-l pazesc ca n-am idee ce naiba sa mai fac. Mi-e sa nu creasca mai mult, macar sa fiu pe faza. Maine mergem la control, si stiti cum m-am saturat...
Si abia saptamana viitoare il vaccineaza, macar sa fie sanatos si bine pana atunci.
Mai, sper ca n-am aberat prea tare, faceti abstractie de toate detaliile inutile, dar numai asta am in cap.
Ma rog de sanatatea piticilor ca numai asta conteaza pana la urma.

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Bibi, trateaza nu numai copii ci si .... batrani.
Ti-am trimis un PM.

Mai nu vreau sa ma lamentez dar asa de rau imi pare ca am inceput intarcarea lui Tibi! M-i se pare egoism motivatia mea si m-i se rupe sufletul cand vad cum trage de bluza si zice disperat: papa! Asta e!

Mihaela, bine ati venit din concediu! Frumos si select anturaj ati avut! Sanatate lui Flaviu!

Romana, multa sanatate si putere!

Eu stau frumos pe net si bine-mi pare ca sotul meu il culca pentru prima oara pe Tiberiu. Ii citeste o poveste si i-a dat biberonul cu lapte. Avantajul nealaptarii

Va pup si noapte buna!

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Bychi, sa nu ma uiti, sa nu ma uiti!!! Om fi postat in acelasi timp, in contratimp, in ce-o fi fost, ca-s pe pagina cealalta, dar fiindca tot ai apucat sa-mi dai sperante homeopatice, uite ca fapta buna se rasplateste cu... batai de cap. Te rog, vreau si eu PM!!!

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Elena, ai si tu PM.

Pupici

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Bychi, vezi jumatatea plina a paharului (libertate de miscare, implicarea sotului in ritualul de seara, etc) si nu te mai chinuii ca odata si-odata tot trebuia sa rupi pisica in doua. Ha...eu dau sfaturi, tocmai eu care am suportat al naibii de greu alaptatulsi care plangeam ca bleaga in bucatarie cu pastiluta de ablactatie in mana intrebandu-ma s-o iau, sa n-o iau?!? Pana la urma am luat-o ca aveam o fisura anala de toata frumusetea, cu psihicul eram la pamant, ce mai, eram o epava din toate punctele de vedere.
Multzam pentru PM. Din septembrie imi fac curaj si drum ca am si eu cateva belele de rezolvat.

Elenus, sanatate mama si zile cat mai linistite!

Feteleeeeee...!!!!!

BIbi si David

P.S. Elena, scuza-ma ca m-am gaasit acum sa te intreb da cum e cu semnatura asta domne, ca m-am saturat sa scriu de fiecare data cine sunt si ce vreau, ca sa nu mai zic ca pana gasesc kinderul ma apuca damblaua. Raspunde-mi cand poti.

Mergi la inceput

Uite acuma pot. Ca piticul e cu ta-su lacontrol si Oana la desene.
In profil personal, ultima optiune e semnatura. O scrii frumusel si vezi sa ramana activata cu "aratata in mod normal". Si gata.
Na, cand ma laudam ca-s libera, s-a si intors feciorul.

ne vedeti aici

Mergi la inceput