Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

quote:
Originally posted by bibi

Tu esti ceva in genul iubitului meu frate care nu cumpara flori pentru ca : "E un gest penibil. Numai inginerii cumpara flori!"

Da, da, ma, noi, astia profunzi si poetici, gasim metode cu mult mai subtile si mai adanci de exprimare. Mai bine cumperi prajituri ca zice omu bogdaproste ca si-a umflat burta si unde mai pui ca sugestia cu "dulcele" are si conotatie poetica.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Am venit fetelor de la mare si nici nu prea indraznesc sa va spun cum a fost…
Amplecat extremde entuziasmata de ceea ce mi-ati povestit voi de copilasii vostrii si am sperat ca toate vor fi bine. Dar a fost TARE RAU!
Flaviu a incetat sa manance(ceea ce a dus la ingrasarea mea); tot ce a mancat pe litoral a fost lapte si iaurt, un rontait de biscuite si o jumate de felie de unt cu miere. Am fost pe nu stiu cat terase cu mancare buna si am comandat si vegetarian si cu carne...poate, poate. Era deliciu ospatarilor si a consumatorilor de pe acolo. Amajuns de imi venea sa plang si imi inghiteam lacrimile de rusine, ridicam privirea si vedeam cum cei din jur ma compatimeau… “saracutul uite ca nu mananca nimic si ce se chinuie cu el!”. Nu am crezut ca 9 zile pe litoral, unde eu ador marea, vor fi 9 zile de stres si cosmar. Nu a dormit noaptea mai bine ci doar ziua pica intr-adevar in jurul orei 11 si dormea 2 ore maxim 2 juma. Si asta era tot.
In penultima zi la 4:30 a fost fresh si prin urmare am iesit sa-l plimb in carut pe faleza… La ora 8 m-am intors in camera rupta de somn iar el era bine mersi.
Ce sa mai spun, l-a dat peste cap complet. Deplasarile intre statiuni au fost un calvar pt a plans mereu si voia la volan.
Nu stiu cum de va duceti voi sambetele la mare. Apropae sa fiu de mare si cred ca as fugi cat colo, cand stiu ce am tras.
Parti bune nu le vad ca sunt suparata tare… dar: i-a plcut apa dar nu intra mai mult de genunchi; se juca cu copilasii iar cu fetitele era extrem de timid; a umplut piscinuta care avea apa cu nisip iar cearsafurile la fel. Impartea jucarii la toti oamenii mari din jurul cearsafului si acestia intrau in jocul lui. Unde am stat la Vox a fost extrem de admirat, desi erau f multi copii acolo. Ii ajuta pe ospatari, dimineata lua matura si drep faras o sita si facea curatenie, aseza scaunele pe la mese si in general se punea bine cu receptionerul, cainele patronului si altii…
Pentru Bibi in mod special: a fost pe acolo langa noi la piscina Dana Savuica cu iubitul sau sotul ei. L-a sorbit pe Flaviu pur si simplu. Eu, cum sunt rupta de toate Vip-urile astea nici nu am stiut cine este. O prietena m-a atentionat! Seara a venit acolo Ilie Nastase cu o tipa blonda, sotul zice ca tare fainuta si “miscatoare”. Probabil a serbat un anisor fiica lui pt ca erau la fotografi si se faceau poze gen “admirati Bush si familia”.
In ultima zi m-am “holbat si eu ” pe un balcon si l-am vazut pe Ducu Berti care i-a zambit jucaus lui Flaviu. Bine si in rest lume grea si cu ifose... gentuta rosie asortata cu pantofiorul de plaja si vai eu nu merg decat la piscina unde fara o comanda de suc natural de portocale (care era un pahar 180 000 lei ) nu pot sta la soare.
Cam astea sunt stirile, din pacate nu prea am spirit glumet.

Am facut o multime de poze dar inca nu le-am pus pe toate. Ma gandeam ca de ziua mea sambata sa ma duc singura la munte la odihna,dar mai intai ma duc cu Flaviu la spital sa facem toate analizele ca imi sta pe creier faptul ca nu mananca.

va pup si felicitari mamicilor care au copilasi mergatori.

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Elenus, da..tricicleta era cu maner...naspa rau.Bai, da' Mihaita este destept tare....pai frate, stie o groaza de chestii...Bravos, madam!
Mihaela, cum sa fie Nastase cu una bucata blonda, ca nevasta-sa Amalia..este bruneta si din cate stiu l-a cam pus la respect la capitolul asta.

Bibi, cu temperament-metru noi suntem pe la mijloc...adica sunt zile in care nu sta o clipa nici in brate ,nici in scaun...si alte zile (mai putine decat primele)in care se muleaza pe mine, dar ptr. asta trebuie sa -i fie tare somn, ca altfel nici o sansa.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Buna dragi mamici,
daca nu e cu suparare as dori sa vorbesc si eu cu voi dspre BB-i nostri.Imi place site-ul si sint cam pe linga fiind nou venita.

Mergi la inceput

Mihaela, bine ati revenit! E greu cu un copil mic la mare, mai ales ca marea in general nu are efect calmant. E bine ca-l duci la analize, dar cunosc multe cazuri in care copilasii, si mai mari decat Flaviu, n-au mancat prea bine la mare. Curios este ca n-a prea dormit... Poate si excesul de "impresii" si schimbari l-au dat peste cap, calatorii intre statiuni, poate activitati mai diversificate etc.
Una peste alta, stiu si eu ca e greu cu copil mic la mare, dar din ce povestesti tu, Flaviu a fost vedeta in toata regula printre vedete.
Fetele nu cred ca se duc la mare in we cu copiii.
Carmenutza, sa fiu sincera, nu cred ca Mihaita e mai destept ca altii, doar ca e posibil sa se exprime mai mult. Chiar am o teorie in privinta asta. Oana a fost si e genul "mi se rupe de ce vor parintii", a vorbit cand a vrut, adica tarziu, nu coopera, escalada tot ce se putea urca si cobori, ca si Maya, era incantata sa schimbe peisajul, un copil independent nativ. Pe de alta parte, cred ca asa zisele progrese cu care ne laudam plozii se datoreaza (in parte, desigur) si dorintei copilului de a ne multumi. Mihai ar face orice sa ma vada incantata si laudandu-l. E mai degraba genul mamos, sperios, sensibil, artistul lu ma-sa. Pur si simplu nu are in prioritati experimentele fizice, e precaut si cercetator, nu se exprima atat cat mi-as dori in planul autonomiei, asa ca... da din gurita. Si cum firea omeneasca pacatoasa face sa nu fii multumit niciodata, la Oana carcoteam ca nu e lipicioasa si nu vorbeste, la asta carcotesc ca nu e curajos si nu merge.
Bine ai venit, AdynaB! Ne bucuram ca se ingroasa randurile pe-aici, te asteptam la discutii!

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Bine v-am regasit !
Poze cu Flaviu la mare !

Carmenutza mie asa mi s-a parut ca e blonda saten sotia lui Nastase. Am auzit ca il tine din scurt. Eu sa fiu sincer ma uitam mai mult la Phaeton-ul din care a coborit.Tipa nu era cine stie ce, doar incomparabil mai tinara.

Romana fii tare, dar implica si sotul. Si el poate sa aiba grija de copii, daca nu vrea alta persoana. Incearca sa pastrezi alaptatul, e cel mai bun pt copil. Eu cind Mirela avea febra ii fierbeam laptele pe care il mulgea, dar tot pe acela il dadeam lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Mihaela bine ai revenit odihnita si cu forte proaspete din concediul atat de linistit. Hai, ma! Ca m-am distrat copios cu pozele voastre. Acum zic si eu ca Elena, la ce program incarcat si variat ati avut probabil ca reactia lui Flaviu la atatia stimuli a fost pe masura. In ceea ce priveste lipsa apetitului la Flaviu, dupa descrierea ta, inainte sa vad pozele m-am gandit ca a devenit filiform. Ori Flaviu e foarte bine. Nu e nici gras, nici slab. E un tip bine si la poze....ce mai, are stofa de vedeta!!!

Multzam pentru barfa. Da`, vorba Carmenutzei,Amalia, consoarta lui Nastase si mama fetitei e al naibii de satena. Sau cel putin era, ca daca s-a schimbat trendul si e la moda balaiul, atunci banuim sarmanul om degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

mama,mama este deprimanata tacerea asta de vacanta..noroc cu Bibi si Elena ce mai salveaza reputatia noastra...

Azi am surprins-o pe fie-mea in picioare pe noptiera....sa-mi vina rau cand am vazut-o mai ales ca nu lipsisem mai mult de 2 min.
Dupa ce am dat-o jos, a repetat catararea, de data asta sub supravegherea mea, ca eram tare curioasa sa vad cum a ajuns...are o metoda sigura, pune genunchiul sus pe noptiera, se sprijina pe pat...si in 2 sec este sus...ca o capra "blonda" ce este"

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Fetelor, noi ne-am hotarat acum trei ore sa plecam la mare maine. Pana duminica si doar noi doi. N-am idee daca o sa intru la vreun icafe, asa ca zic tuturor Mariilor, mamici sau fetite, La Multi Ani!!!! pentru ziua de sambata. Sa fiti sanatoase si voioase!
Noi implinim saptamana viitoare 8 ani de casnicie si planificaseram in principiu minivacanta asta. Doar ca minunea de barbati-miu m-a enervat zilnic de o saptamana incoace, asa ca pusesem bot si am zis pas. Duca-se invartindu-se, ca decat sa ne scoatem ochii ca chiorii, mai bine ne stresam prin casa personala. Noroc ca s-a scos cu flori zilnice si felicitari cu tematica, cu pisoi, soricei, catelusi, purcelusi si alte lighioane, care declara in toate felurile amorul etern. Astfel ca, in calitate de steaua vietii lui, pot pentru ca sa zic chiar luceafarul, care luceste sublim in noaptea tenebroasa a existentei lui, maine dimi ma sui in tren.
Tineti-mi pumnii sa avem vreme buna si sa vin cu ochii la locul lor.
Promit solemn si jur pe rosu ca (macar) sambata dau pe gat (macar) un gin tonic in cinstea Mariilor de la bebelusi iunie-iulie 2003.
Va pup pe toate, si, chiar daca n-am inceput inca cu paharele, va zic si io ca si Crisa "Va iubesc pe toate!" (ori sunt in pasa melancolico - existentiala, ori e SPM).

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

dragi mamici,
am nevoie de un sfat de-al vostru!!
Selina mea are 1 an si 2 luni....pe la 10 luni a facut bronsita si respirind greu am luat-o cu noi in pat sa doarma,fiindu-ne teama sa nu patzeasca ceva.Ei bine ,de atunci nu o mai pot dezvatza ,si credetzi-ma,am folosit toate metodele de a o culca in patutzul ei.Nu ca nu am avea loc,dar trebuie lasata la ea in patutz....nu stiu ce metode sa mai incerc...Astept orice fel de pareri de la voi.
Va multumesc si va pup!

Mergi la inceput