Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Gata, s-a terminat cu copilareala...am inceput sa mergem si noi...

Elena, astia de la pasapoarte il elibereaza in mod normal in 20-30 zile, ceea ce este prea mult ptr. noi. Plus ca eu vreau pasaport individual pentru Maya, si din astea nu se mai fac pentru copii decat cu super motivatzii....si cum noi n-avem decat motivatia "c-asa vrem noi"...ne trebuia si o pila...da' se pare ca ma rezolvat-o....

Bibi, ..frate da' stiu ca l-ai pus la respect pe micul terorist...sa stii ca problema cu alintatul si giugiulitul o avem si noi....desi am pupat-o si in fund de mica...nici acum nu suporta sa o pupe cineva..sau cel putin nu pe fatza...o stii ea ceva..

Andra, Bibi..io, ca si Elena, bag de seama ca voi faceti gasca separata...pai ie frumos asa dupa ce fuseram colege de suferintzi inca de cand eram cu burtzi atarnate de gura...Elena, da' las ca nici noi nu le scapam din ochi...si daca tot o punetzi de intalneli, claxonatzi si voi mai tare ca s-or mai gasi doritori...io sigur.

Gio, in legatura cu cerceii, io sunt cam de aceasi parere cu maestra lui Bibi...cand va veni cupilu' la mine, sa ma ia de manutza si sa-mi spuna: "mami vreau cercei" atunci o sa-i fac si gaurele.
Altfel am impresia ca ii stric fatza de bebelush si o impopotzonez gratuit cu cercei, pe care va avea timp toata viata sa-i poarte.

Madishor, La multi ani si sa ne traiesti!

Alinutza, ma recunosc intocmai in descrierea ritualului nocturn de culcare a lui bb, si Maya aterizeaza la noi in pat spre dimineatza desi stiu ca nu este bine...altfel chentaie la ea in pat si tot nu pot dormi...asa o iau la noi in pat unde il mai dragaleste pe tati cu cateva picioare in figura cand ii este somnul mai profund....

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Multamim de urari!

Multumesc Elena. Am uitat sa spun cum vrea Ana sa fie rolele: roz, cu casca, genunchiere si cotiere roz si cu "spioanele" desenate pe ele. Ei, ce zici?

Bibi si Andra, cred ca oaresce vecine sunteti si cu mine - stau peste garla de voi in frumosul cartier Titan, intre IOR si Policlinica. Daca puneti de o intalnire dati-mi si mie de veste si vin in IOR.
Andra, sa stii ca si Matei cand avem musafiri nu se da culcat cu nici un chip. Avem niste cheflii de copii! Hai noroc! ;)

Pe curand, luni va povestesc cum e fara copii.
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Uite ca am revenit si noi!Daca ne mai primiti!

Va spun ,cu intarziere, La multi ani!copilasilor vostrii.
Noutatile nu le-am citit inca.
Sara e bine,am fost la mare si s-a purtat mai bine ca si acasa.Dar avem o mare problema cu mersul singura:cand am plecat mergea bine-mersi,acolo pe plaja a mers doar in 4 labe si acum ,acasa ,parca ii este frica sa plece singura si se pune imediat in fund daca simte ca nu o tine nimeni.Voi ce parere aveti?
Raspundeti doar daca ma reprimiti in grupul vostru!Si daca nu,eu tot o sa va scriu..asa ,ca sa muriti de ciuda.
Va las,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna mamici si copilasi.

LA MULTI ANI! Madishor , sanatate si tot ce va doriti toti patru.

CORINA - na ca-ti raspund eu, care nu prea sunt mare forumista, ca n-am cind : Bine ati reVENIT si tu si Sara!
Noi n-avem probleme cu mersul, ca Mariuca e tare avansata, deja fuge.

BIBI, ANDRA, MADISHOR - dati-ne si noua de veste daca va intilniti in IOR, ca si noi tot pe-acolo vietuim (Minis) si ne petrecem timpul la cascade, podulete (trecute de "n"-spe ori pe zi) si casute cu nisip. Dar asta peste 2 sapt, cind imi recuperez copilul de la mama.

Apropo de asprime in educatia copilului, eu intotdeauna am crezut ca voi fi o mama exigenta si nu prea dragalicioasa cu copilul, dar viata mi-a dovedit ca sint exact contrariul, adica mi-o alint si-o dragalesc cit pot acum cit e mica, pt ca mai incolo nu stiu daca m-o mai lasa (de, leoaica). Dar recunosc ca impun totusi niste limite in ce e voie si ce nu...

V-am pupat si w-e placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Carmenutza, io acum percutez. Pai nu ziceai soro ca din septembrie incepi serviciul? Sardinia, Sardinia da vacanta judecatoreasca se termina la intai septembrie, trecute fix!!!
Felicitari pentru primii pasi. Daca te mai streseaza greutatea Mayei intr-o luna doua poti sa-i faci program de joging.

Corina, bine ai revenit! Bine ca ti s-a terminat concediul ca si aici trebuie sa fim ca la serviciu, cu concediile programate, caci altfel chiar ca bate vantul si nu de alta, da Elena la sevrajul ei, sa nu dea in alte alea
Probabil ca nisipurile miscatoare i-au mai taiat elanul Sarei, da` io zic sa stai linistita sa-si recapete increderea in fortele-i proprii si cand o sa fie pregatita o sa o ia la sanatoasa prin casa.

Madishor, pentru ca tot suntem vecine de cartier io propun ca urmatoarea intalnire bb de iunie-iulie 2003, care cred ca o sa fie pe la inceputul lui septembrie, sa o organizam pe teritoriul nostru, IOR, ca pana acum vad ca ne-am adunat 3.

Crixia, cam nasol ritualul vostru. Mie mi-a fost groaza de adormitul pe picioare si eram asa de ingrozita ca spionam pe toata lumea care se oferea sa-l culce pe David. Zau ca nu stiu ce sa zic. Incerca sa tai raul de la radacina. Aseaza-te in pat cu Alexia si stai cu ea pana adoarme. Probabil ca circul va fi mare dar daca te tin praselele si nu cedezi cam intr-o saptamana leganatul ar trebui sa ramana doar o dulce amintire.

Gata! Decolez spre Breaza. Cu elicopterul personal! Ma vad cu fiul meu, IUPIIIIIII !!!!

Bibi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by bibi
Crixia, cam nasol ritualul vostru. Mie mi-a fost groaza de adormitul pe picioare si eram asa de ingrozita ca spionam pe toata lumea care se oferea sa-l culce pe David. Zau ca nu stiu ce sa zic. Incerca sa tai raul de la radacina. Aseaza-te in pat cu Alexia si stai cu ea pana adoarme. Probabil ca circul va fi mare dar daca te tin praselele si nu cedezi cam intr-o saptamana leganatul ar trebui sa ramana doar o dulce amintire.

Am incercat de cateva ori sa o tin langa mine in pat, dar nu sta se ridica in fund si isi gaseste de lucru. Se joaca, vorbeste pe limba ei, se joaca cu parul meu, nasul, urechile mele, numai culcata nu sta. Ca doar nu va adormi din picioare!
Va spun ca m-am bagat si in patutul ei, dar degeaba, ma escaladeaza si ar fi in stare sa fiu sprijinul ei ca sa sara din pat.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Noptile mele sint albe. Ma culc la 5 dimineata si dorm maximum 4 ore, dpinde cind se trezesc copii.

Am facut o mastita de toata frumusetea la sinul drept. Imi vine sa ma sui pe pereti de durere. Acum iau antibiotice , ma mulg la acel sin. Alin suge doar de la celalat sin. S-ar putea sa ajung sa ma taie. Oare o fi mai bine si mi se scurteaza suferinta?

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by bibi

Am incercat de cateva ori sa o tin langa mine in pat, dar nu sta se ridica in fund si isi gaseste de lucru. Se joaca, vorbeste pe limba ei, se joaca cu parul meu, nasul, urechile mele, numai culcata nu sta. Ca doar nu va adormi din picioare!
Va spun ca m-am bagat si in patutul ei, dar degeaba, ma escaladeaza si ar fi in stare sa fiu sprijinul ei ca sa sara din pat.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

bineinteles ca a intervenit ceva si ne-am intor din drum
ROMANA, FATA DRAGA, LASA MARTIREALA SI IA PE CINEVA SA TE AJUTE!!! Ma indoiesc ca nu va permiteti material ajutorul platit al unei persoane, fie si numai pentru o luna doua pana mai creste putin Alin. Ia-l pe sotul tau la o discutie serioasa si spune-i ca NU MAI POTI! Ce astepti?!? Sa crapi!?! Cu sanul iar nu-ide glumit. Nu-ti dori sa ajungi la cutit caci cu siguranta e mai nasol. Asta ti-o spun eu care doar m-am zgandarit putin la o unghie. Ia antibioticele, maseaza-te si mulge-te cat de des poti. Fa-ti un tic din a te masa. Si pentru ca doare asa tare vorbeste cu medicul pediatru poate poti sa iei un antiinflamator mai puternic.
Si mai zic, ceva. Copii tai au nevoie de o mama sanatoasa, asa ca daca alaptatul asta te zapaceste de cap si te mutileaza fizic, treci soro pe lapte praf, ca nu moare nimeni!
SANATATE SI PUTERE DE MUNCA!!!

Crixia, si David a avut o perioada in care ziceai ca-l intorci cu cheia cand il pui in pat. Regula numarul 1. Nu vorbi cu copilul. Regula nr. 2 Da-i senzatia ca-l ignori. Observa-l numai cu coada ochiului, eventual uita-te la televizor. Regula nr. 3. NU ceda. La un moment dat tot o sa adoarma!
Hai ca ma-am dat dracu! Am devenit experta!
Zau, incerca si asa, poate poate merge. Succes!

Vreeeeeau la Breaza. Iar gasesc mormolocul dormind cand ajung

Bibi siDavid

Mergi la inceput

Crixia, uitasem ce era mai important, ca eu clar ma aberez cu sfaturile mele posteaza un subiect la parintii intreaba, parintii raspund. Din cate mii de membrii are comunitatea asta greu de crezut sa nu fie careva care sa fi trecut prin aceeasi experienta. Sfaturile de la un patit sunt alea care conteaza, nu experimentele pe care ti le propun eu

Bibi si David

Mergi la inceput