Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
bibi spune:
TEST. DOI-ZECE-DOI-ZECE
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
bibi spune:
Saru` mana! Bun pedagog sunteti doamna! Acuma zine si noua ce face Mihaita!
bibi spune:
Dragutelor, pentru ca maine trebuie sa plecam iar intr-un we prelungit si nu stiu daca mai am timp sa intru pe forum m-am gandit sa va spun la revedere de pe acum, sa va urez un we cat mai placut si sa mai fac si cateva dedicatii:
Carmenutza, sa ai o vacanta de vis!
Elena, insanatosire grabnica lui Mihaita!
Martta spor la invatat in continuare si bafta multa la examen!
Mihaela, nopti cat mai linistite si pofta maaaare maaare de mancare!
Andra, Crisa, Cornelia, Gio, Nicole, Magda, mai lasati domne concediile astea si introrceti-va degraba la una alta aici cu noi
pojogam spune:
DAR ma APUCA PLANSUL CU MANCATUL ASTA... cHIAR NU MANANCA! BEA LICHIDE SI ATAT!
Si eu ma pregatesc sa plec vineri la socri la Vatra Dornei si deci voi absenta pe forum. M-am gandit sa plec ca poate asa o sa aiba pofta de papa si nani. mama se gandea sa merg la un nutritionist cu Flaviu dar mie mi se pare dambla curata. Nu m-am dus pt mine si sa ma duc pt un tanc de un an?!
Am scris in alt mesaj ca suntem raciti desi am terminat chiar azi Augmentinul avem in continuare "lumanarele". Nu pot sa-i mai dau antibiotic, sunt deja 5 saptamani de antibiotic.
In afara de faptul ca nu mananca, si asta pe testate l-am lasat azi fara papa sa vad daca cere de mancare si vreau sa spun ca nu avea nici o t-r-e-a-b-a cu asta, e de o energie debordanta... ciocane, fiare si mai nou cuie pe care vrea sa le bata in tot ce prinde.
si am vazut ca in partea de jos stanga are o umflatura mare= adica ii iese o masea.
Sper ca planurile mele pt Dorna, adica alea in care imi pun socra la treaba cu Flaviu si eu sa dorm si sa ma odihnesc... sa reusesca.
Va sarut cu drag
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
calina73 spune:
BUNA MAMICILOR,
Ce va invidiez cand va aud cu concediu imi vine sa pang dar asta e,uite ca noi facem 1 an si 2 luni de cand zi de zi stau cu fata si nu am fost nici macar o zi fara ea ,nu ca mi-a-si dor sa fiu fara ea dar cred ca mi-ar prinde bine si mie cateva zile linistite de somn pana la pranz si sa uit de pempersi si mase din 4 in 4 ore...nu am pe mineni aici in afara de sot .am fost o luna in rom. in apr-mai dar cu ea tot timpul dupa noi ca si aici .
Vad ca aveti si probleme cu alergi,cu nemancat si multa energie.va dorim tot cei mai bine si acum sa va spunem si noi cum evoluam.Denisa-Maria are 4 dintisori mai mari si apar acum o masea si inca 2 dinti nu face febra mananca binisor ,merge foarte bine.
Stie cum face calu,catelu,rata,broasca,cesu
Zice tataie=tatai,mamaie=mamai (desi nu ia vazut decat o luna restul prin poze),mami,tati,caca,pipi,papa,bianca=banca,bateri=bateti, ok=ochii,periuta de dinti o cere zice dintii,aduce adidasi cand pleaca tati la munca,perna cand vrea sa se culce sau ii spui sa o aduca,ne pupa dar mai mult pe tati ,ridica receptorul si stiga nana adica nasa,butoneaza la el.
Sunt multe lucruri si gesturi care ei le fac si noua poate ne mai scapa asa cand le enumeram si nopti trezite ca-i mai dor dintisori cu plansete dar acum se fac mari si uitam....
Gata acum va las si poate mai reusesc sa va scriu de citit mai bag un ochi mai fug prin casa iar mai bag un ochi dar de scris reusesc mai greu.Va pup si ma duc si eu la somn ca Denisa doarme de mult si dimineata la 6:30 avem desteptarea.
Va pupa Denisa si mami Calina
madic spune:
Buna mamici,
Hai sa ma vait si eu nitel la voi, ca n-am unde altundeva. Dupa ce ca noi la birou ne mutam in alt sediu si va dati seama ce balamuc e, al meu sot m-a anuntat aseara ca astazi tre' sa plece intr-o delegatie pina duminica, si asta acum cind trebuia sa mergem sa ne luam copilul de la mama, dupa trei sapt. de stat fara ea .
Asa ca miine o sa plec singura la Ploiesti, si sa vedem cind o veni si tati sa ne recuperam copilutul...
In alta ordine de idei, BYCHI, te rog sa-mi trimiti si mie datele doctorului, ca si la noi bintuie alergiile si alte alea...
MIHAELA - nici Mariuca n-a fost niciodata o mincacioasa, dar dupa cura de 3 sapt. de stat la mama, am ajuns la 275 ml lapte dim si seara, ciorbita cu piine si alte chestii pe care nici nu visam sa le manince inainte, dar e adevarat ca a stat mama numai dupa pampersul ei si i-a gatit toate alea zi de zi.
W-e placut si vreme buna celor care plecati, sa ne povestiti si noua cum v-ati distrat.
V-am pupat.
Madi si Mariuca
http://community.webshots.com/user/ianina2003
madic spune:
Tot eu
Elena, multam de sfatul dat lui BIBI, cu privire la semnatura, c-am bagat si io la cap .
Pupici
Madi si Mariuca
http://community.webshots.com/user/ianina2003
martta spune:
Concedii, week-end-uri transformate in scurte vacante...ce va invidiez!
Eu ma simt epuizata, dar ma straduiesc sa tot repet materia, sa fac grile, caci prima proba(grile) este eliminatorie,sa-mi inoculez sentimentul ca sunt in stare sa reusesc...
De ieri au plecat iarasi la mare baietii mei.
Dupa ce a povestit Mihaela episodul cu marea,am apreciat "putin mai mult" ajutorul din partea sotului.
Cu siguranta nici lui nu-i este usor cu piticul la mare, dar are grija sa-m i spuna, de fiecare data, ca s-au simtit f. bine, ca s-au trezit devreme pt aerosol etc.
Examenul asta m-a ajutat sa descoper un tata bun in sotul meu si, din pacate, in multe momente, m-a facut sa ma simt o mama denaturata.
Va multumesc pt urari!
Wee placut!
Marta
pojogam spune:
Si uite asa devin barbatii astia apreciati... Nu pot spune ca unii nu ar merita insa,sunt multi mai multi care numerita.
Martta succes si bafta mare la examene. Ce ex dai? Si cred ca poti aprecia sotul cu adevarat ca a avut curaj sa plece cu el. Chiar sunt singurei fara nici un ajutor feminin? Oricum taticii cu bebei sunt o atractie mare pentru toate femeile...
vezi ca nu pun jar pe foc!
Bafta! bafta! bafta!
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
adinag spune:
Ma bucur foarte mult ca am gasit forumul asta.
Ma numesc Adina si am si eu o fetita - Jasmina. S-a nascut pe 24.07.03 si este o minunatie de copil (dar oare care nu este)!
Sa mai ppovestesc cate ceva despre noi. Am alaptat-o exclusiv pana la 6 luni, dupa care am inceput foarte incet cu diversificarea. Am intarcat-o acum exact doua saptamani, deci la un an si doua satpamani. Mi-a venit greu sa iau hotararea, dar cred ca era momentul potrivit, altfel nu ar fi mers asa usor. biberonul inca nu-l cunoaste, si doctorita mi-a spus ca nici nu-i nevoie acum. nu bea deloc lapte, nu-i place, insa mananca multe produse lactate(branza, iaurt, lapte acru...). in general mananca foarte mult de cand am intarcat-O! m-am cam speriat. si mananca de toate. ce nu-i dau: dulciuri si mancaruri foarte condimentate.
de-abia la un an a inceput sa doarma mai bine. pana atuncis-a trezit in fiecare noapte: in npotile bune de 3-4 ori (foarte rar), in cele normale cel putin din ora-n ora. are axtraordinar de multa energie, nu sta o clipa locului. pediatra mi-a spus ca mai rar a intalnit asa un copil de iute! n-am stiut dacai de ras sau de plans.
merge- mai bine zis alearga - de vreo 2-3 luni, are 6 dintisori, dintre care ultimul ne-a chinuit tare mult. rade toata ziua, pupa mult, chiar si straini - mai ales alti baieteimici. iubeste apa si n-am fost despartita inca nici o zi de ea. maximul a fost de 2,5 ore.
nici nu va spun cum va invidiez cand aud de mare si concedii!!!
o cresc bilingual, adica romana si germama. a inceput sa dea din cap si sa spuna "nein" (nu), si apoiu rade... mai spune mama si papa, cand vrea. ia mobilul in mama, il duce la ureche si spune alo, alo!
cand vrea ceva unde nu ajunge singura arata cu manuta si spune nana!
va doresc la toate un weekend placut si mi-e taaare dor de romania!
va pup
adina & jasmina