mama singura
Raspunsuri - Pagina 5
slakje spune:
Vad ca tot tu esti preocupata ca altzii sa nu intreaca masura! Si cam toate care-tzi posteaza povetze sunt foarte preocupate sa nu para tzate sau rele sau "prea" neveste! Asta tzinand cont probabil de prima postare in care ai fost avertizata ca s-ar putea sa-tzi sara multe neveste in cap!Probabil vor sa pare niste doamne, gata oricand la compromisuri si finutze cat cuprinde.Dar daca tu ti-ai "plimba cainele"cu unul din barbatzii lor sa vezi tu ca iti garantez cum ar lasa domnia deoparte si ti-ar spune pe nume!Ce e o femeie care nu e in stare sa-si gaseasca un barbat al ei, musai sa se bage in casele altora!? O fii vreo starleta te pomenesti!
Nordy draga din punctul meu de vedere tu intreci masura! Ce sfat vrei de fapt? Ce te intereseaza? Problema legata de moralitate? Daca e moral sau nu sa faci un copil cu un barbat care are deja o familie pe care nu o va parasi pentru tine? Seks facetzi deja.Fa dragutza copilul si gata daca te tzine sa-l cresti singura sau cu cine-o fii, ca doar niciuna dintre noi nu ti l-om creste si ,cu un barbat insurat deja te culci!
Ce mai atata povesti!
quote:
Originally posted by Nordy
Nu ai intrecut masura Giuliano dar Criss are dreptate nu vad de ce ar trebui sa o cunosc pe sotia lui sau de ce sa-i urmaresc plimbandu-se prin parc???Bineilteles ca nu se simte bine cand trebuie sa minta acasa si are mustrari de constiinta ,mi-a zis intr-o zi ca sotia la intrebat daca o inseala iar el a raspuns ca nu si mi-a zis ca se simte vinovat fata de ea si ii este greu sa se uite in ochii si s-o minta.Am avut mai multe incercari de a ne desparti (si pentru binele meu a zis el pentru ca este ca si cum m-ar tine legat de el,iar eu as putea sa am o viata normala a mea in care sa pot sa ies cand vreau eu si unde vreau fara sa fiu nevoita sa ma ascund) iar eu i-am zis sa nu-si faca griji in privinta asta ca nu-mi strica viata...am 27 de ani si mai am timp ( el are 32 iar sotia 37 de ani.Sper sa fie bine...
mariamunteanu spune:
Nordy, prin relatie stabila inteleg o viata in comun, cu bune si rele, cu proiecte (apropos cum te vezi in aceasta relatie peste 10 ani ?) etc. Daca pe tine acest om si relatia cu el te fac fericita, onorata si pasesti cu fruntea sus, iti numai bine.
Criss, acum inteleg ce-ai vrut sa spui.
Maria
ralucoantza spune:
salutare!
slakje- fara comentarii...
nordy- ceea ce faci tu nu prea e bine (in primul rand pt tine, pt sufletul tau) si eu cred ca te afunzi tot mai mult in chestia asta... ia-ti o vacanta, pleaca undeva singura, doar cu gandurile tale, departe de el, de lume, de toate! trebuie "sa iesi putin din propria-ti piele", sa te detasezi sa incerci sa-ti privesti situatia "din afara" si sa vezi daca-ti place sau nu ceea ce vezi.
sau inchipuie-ti ca esti mama unei fete, iar ea vine la tine, povestindu-ti ce ne povestesti tu noua... ce sfat i-ai da?
ralucoantza
Laura Takacs spune:
Nordy, eu zic sa te uiti la problema asta din alt unghi, facand abstractie de el si sotie putin. Si eu sunt sotie si mama si bine nu mi-ar cadea daca sotul ar avea o amanta, dar acuma discutam de tine nu de ei. Esti o fata tanara si cu viata inainte. De ce te opresti la un barbat caruia tu ii dai 100% iar el doar 20%? Relatia ta cu el nu e stabila sub nici o forma, nici emotional, nici material. Spune tu sincer, te simti bine cand stii ca ai doar o fericire furata? Cand trebuie sa te ascunzi? Cum te poti multumi cu asa putin? Nu crezi ca te subapreciezi? Ceea ce vreau sa spun e ca dupa o vreme o sa devina foarte frustant pentru tine, o sa incepi sa te simti ca second class. E foarte putin probabil ca el sa schimbe ceva, pt ca lui ii convine situatia, are ce-i mai bun din amandoua "lumile".
Nu cred ca a avea un copil cu el e cea mai buna solutie pt tine. Ai viitorul inainte, cladeste-l cu cineva care va putea sa-ti fie prieten, sot si tata pt copilul tau cu adevarat.
Nora spune:
quote:
Originally posted by criss
Nora, de ce spui ca ea strica fericirea daca nu stii care este fericirea lui, daca nu stii ce traieste? Nu e drept sa aruncati doar asa cu vorbele fara sa cunosti.
Criss, Nordy a fost cea care a spus ca sotia il iubeste si ca el isi iubeste sotia! Nu am citit nimic despre dispute sau neintelegeri in casnicia cu pricina, se iubesc, au un copil impreuna, ar putea fi interpretata ca fericire, nu crezi?
Sigur ca toatea astea sunt discutabile, dar nu asta facem aici? Sau trebuie sa-i trimitem lui Nordy flori si felicitari pentru iubirea ce-o traieste?
Mie cel mai vinovat mi se pare el, dar asta-i alta discutie.
Nu vreau sa arunc cu vorbele, am pus o intrebare simpla: e fericita? Mi-ar placea sa-mi dea un raspuns sincer, daca poate...
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin
slakje spune:
Nu Nora nu-i fericita, saraca, e una din multele tinere ambitzioase, culte cu facultate, care isi asteapta si viseaza iubitul cu inima mare si virgina care sa o rapesca si impreuna sa construiasca o fericire trainica si solida.
E nefericita, sufera si iubeste iubirea!
E o mare visatoare! O inima sensibila!
Acum e in apogeul simtzirilor cand a intalnit intr-o seara calduroasa de martie tarziu pe fatul frumos , mandrul posesor al unui pitt-bull rasa pura (cu acte in regula), nevasta, copil, Dacia 1300 alba, stare buna, serviciu cu program flexibil, nici prea post platit, multe posibilitatzi de evadare in lumea ireala a iubirii, a se citi delegatzii!
quote:
Originally posted by Noraquote:
Originally posted by criss
Nora, de ce spui ca ea strica fericirea daca nu stii care este fericirea lui, daca nu stii ce traieste? Nu e drept sa aruncati doar asa cu vorbele fara sa cunosti.
Criss, Nordy a fost cea care a spus ca sotia il iubeste si ca el isi iubeste sotia! Nu am citit nimic despre dispute sau neintelegeri in casnicia cu pricina, se iubesc, au un copil impreuna, ar putea fi interpretata ca fericire, nu crezi?
Sigur ca toatea astea sunt discutabile, dar nu asta facem aici? Sau trebuie sa-i trimitem lui Nordy flori si felicitari pentru iubirea ce-o traieste?
Mie cel mai vinovat mi se pare el, dar asta-i alte discutie.
Nu vreau sa arunc cu vorbele, am pus o intrebare simpla: e fericita? Mi-ar placea sa-mi dea un raspuns sincer, daca poate...
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin
Nordy spune:
Slakje,
Profilul pe care l-ai facut nu corespunde cu descrierile mele,de ce nu dai si alte amanunte daca esti asa sigura ca stii mai multe daca citesti mai bine o sa-ti dai seama, n-ai de ce sa te temi.Vad ca dai ci marca de masina (bogat simt al imaginatiei)...
Nora
ca sa-ti raspund la intrabare sunt si nu sunt fericita in acelasi timp.Sunt fericita pentru ca iubesc (si in iubesc)iar pe de alta parte nu sunt pentru ca el este casatorit si nici mie nu mi-ar conveni sa fiu inselata de sot (e o vorba care spune: nu fa altuia ce nu-ti pace sa ti se faca)dar vezi tu e cu dus si intors povestea asta.
casandra spune:
Criss, de ce ar fi bine sa ii vada sotia, chiar daca i-ar provoca suferinta? Pentru ca poate s-ar trezi la realitate. Acum, pentru Nordy, sotia e doar un cuvant, un nume, daca ar vedea-o si-ar da seama ca e o femeie care i-a daruit un copil barbatului ei, o femeie cu care el face dragoste, care il iubeste si pe care el o iubeste, o femeie pe care el o minte cu inima incoltita, o femeie care ii poarta numele si la care se duce cand pleaca acasa, femeia lui, familia lui, in care ea nu e bine venita. Asta e realitatea si daca ea il iubeste, ma refer la dragoste, nu la rataciri hormonale, ar trebui sa il lase in pace.
Si cum spui tu ca trebuie sa iti traiesti viata la maxim, daca ti-e tie bine e OK, ca oricum nimanui nu-i pasa de tine... Pai zi si tu, cine gandeste asa, e normal sa nu aiba pe cineva alaturi caruia sa ii pese de el, cui i-ar pasa de un munte de egoism... Daca te preocupa doar binele personal, fara nici o consideratie fata de viata celorlalti, fara indoiala, n-ai cum sa fii inconjurat de dragoste autentica, ce dai aia primesti...
slakje spune:
"n-ai de ce sa te temi"
Merci ca te-ai deranjat sa-mi spui.
Auzi pe bune, de ce nu pui tu intrebarile astea pe forumul Cosmopolitan de exemplu, nu de-alta(potzi sa postezi unde vrei normal, bineintzeles) dar sunt convinsa ca pe-acolo poate te-ai lamuri cu problemele tale mult mai repede si ai decide mai sigur care-i raspunsul la problema ta...