mama singura
Raspunsuri - Pagina 18
Basilique spune:
bai, daca stiam dinainte cata iubire neconditionata si pura gasesc barbatii in legaturi extraconjugale imi faceam operatie de schimbare de si repede la cules.
(fak si io haz de nekaz...)
B.
amuleta spune:
Insurat ca insurat, da ce te faci daca-i homosexual ? Ei, astora le trebuie o amanta buna sa-i readuca pe linia de plutire !
Oricum, m-am distrat la subiectul asta, reaua de mine care nu-ntelege suferintele unei amante sensibile.
Nordy spune:
Imi pare rau ca eu mi-am deschis sufletul voua si cu toate ca n-am avut nimic impotriva criticilor voastre vad ca acum faceti misto asa ca asta este ultimul mesaj pe care-l mai scriu.
PS:Cand ma gandesc ca la un moment dat chiar am avut incredere sfaturile si criticile voastre.......
saphir spune:
quote:
Originally posted by Nordy
Imi pare rau ca eu mi-am deschis sufletul voua si cu toate ca n-am avut nimic impotriva criticilor voastre vad ca acum faceti misto asa ca asta este ultimul mesaj pe care-l mai scriu.
PS:Cand ma gandesc ca la un moment dat chiar am avut incredere sfaturile si criticile voastre.......
Ntz ntz ntz...ce femei rele si insensibilela durerea ta, nu???
Stau si ma intreb cum nu iti este rusine...si cum te suporti.
Nu comentez mai mult ca deja ma apuca nervu`.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
madis spune:
quote:
saphir Posted - 28/08/2004 : 10:43:17
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Nordy
Ntz ntz ntz...ce femei rele si insensibilela durerea ta, nu???
Stau si ma intreb cum nu iti este rusine...si cum te suporti.
Nu comentez mai mult ca deja ma apuca nervu`.
quote:
slakje Posted - 27/08/2004 : 19:10:25
Maaaaama cat continua topicul astaaaaaa, ca de-atunci facea si copilul si totul.Mamaaaaaaaaaa.
Eu tot sunt convinsa ca peste vreo cateva zile vedem alt subiect despre vreun englezoi simpatic , olala.
saphir Posted - 27/08/2004 : 19:05:41
quote:
Originally posted by marci
Mai fetelor, nu-mi vine sa cred! Chiar atat de naive sunteti? Ea nici un moment nu s-a gandit sa renunte la amantul ei, cat despre mustrari de constiinta.......
Subsriu. Mai nou va tine la curent cat de bine si intens decurge relatia lor.
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
Nordy, n-are de ce sa-ti fie rusine. Mergi inainte si vezi-ti de viata ta si nu baga in seama rautatile feminine care-si inchipuie ca un certificat de casatorie e o factura pentru cumpararea unui "barbat" pe viata. Sa dea domnul sa fie asa pentru ele!
marci spune:
Madis,scuze daca jicnesc, dar pun pariu ca esti o amanta frustrata. Banuiesc ca aceeasi intrebare ti-ai pus si tu in legatura cu mine. Ei afla ca nu am scris,asa cum am mentionat, d.p.v al nevestei, ci al copilului care traieste acut tensiunile dinte parinti datorita uneia disperata ca s-au terminat barbatii la respectivul, care este si insurat.
Pt. linistea tuturor amantelor, tata nu s-a despartit de mama nici o zi si de amanta l-am lecuit repede. Fiind maricica, l-am amenintat (amenintare de care ma tineam de cuvant daca nu se potolea) ca in fiecare luna ii prezint cate un barbat drept viitorul meu sot si sa nu indrazneasca sa comenteze ca doar vorba aia "ce naste din pisica soareci mananca". Sa nu imi reproseze vreodata ca schimb barbatii ca pe ciorapi, ca am exemplu in familie.
Din experienta mamei am invatat ceva si anume ca un act nu tine loc dragostei si,uneori, te poate face sa te simti ingradit. Ca urmare, de cativa ani sunt cu un tip pe care il iubesc enorm, dar nu intentionez sa legalizez relatia tocmai pt a nu se simti legat iremediabil de mine.Norocul meu ca am gasit un preot care accepta sa ne cunune fara cununie civila. I-am explicat iubitului meu ca, daca considera ca are nevoie de altceva, oricand poate sa renunte la relatia noastra. I-am promis, de asemenea,ca e suficient sa-mi spuna si m-am si executat,fara amenintari, fara scene lacrimogene, fara reprosuri.
casandra spune:
De ce inseala barbatii? Pentru ca au cu cine, nu din alte motive. Pentru ca exista fete tinere, dragute, fara repere si fara self-esteem prea mare, care nu indraznesc sa spere ca pot avea un barbat doar al lor si se multumesc cu ce pica, poate din teama ca se pot imbolnavi din lipsa de sex (e un subiect intens discutat, activ pe forum, boala cauzata de lipsa de sex e o preocupare reala, oricat ar parea de incredibil). Normal ca nu recunosc asta in fata constiintei lor, careia ii prezinta motivul "il iubesc", pai da, il iubesc pentru ca le feresc de riscul imbolnavirii.
Nordy de ce vrea sa fie mama singura? Pentru ca nu se crede capabila sa poata sa isi intemeieze o familie, nu isi imagineaza ca ar putea gasi pe cineva care sa fie tata permanent in viata copilului ei.
E trist, de-aia ziceam ca cel mai bine e sa vorbeasca cu cineva care a studiat psihicul uman si o poate ajuta sa dobandeasca incredere in ea, in primul rand.
Veve spune:
Deoarece subiectul a depasit cele 10 pagini "regulamentare" si autoarea nu pare interesata de o continuare a discutiei....
Irina,veve & croko
madis spune:
quote:
marci Posted - 28/08/2004 : 14:22:45
Madis,scuze daca jicnesc, dar pun pariu ca esti o amanta frustrata. Banuiesc ca aceeasi intrebare ti-ai pus si tu in legatura cu mine.
Nu pune pariuri pe care le poti pierde. Nu-ti fa griji, de jignit ma pot jigni doar cei la care tin.
Imi pare rau pentru tot ce ai patimit cind erai copil, dar nu crezi ca o mare parte din vina o purta si tatal tau?
Nu inteleg insa cum puteti tine atita ura in voi. Cum puteti sa va iubiti copiii, sotii avind atita ura in suflet?