mama singura
Raspunsuri - Pagina 10
casandra spune:
Delia, vad ca tu esti mai cu capul pe umeri, bravo tie.
Ai 24 de ani, chiar asa, nu are rost sa iti irosesti viata. Si pentru ce, daca el de 7-8 ani nu mai are o casnicie care sa mearga, dar la care nici nu renunta, tu ce astepti de la el? Tu iti irosesti tineretea in umbra lui, iar el nu se indura sa renunte la nevasta-sa, de dragul banilor. Pai, ce e mai important pentru el? Banii, nevasta, pozitia sociala sau tu? El deja a ales, vezi-ti si tu de viata ta, cauta pe cineva cu care sa iti construiesti viitorul. Sunt sigura ca ai sa gasesti, numai sa vrei.
sinzi_ana spune:
quote:]
Originally posted by Nordy
, n=as putea trai cu gandul ca am luat tatal unui copil.
DAr asta faci!!!!
Ii iei tatal proprilului tau copil!!! Copilul pe care il doresti...
Oricum cum ai pune-o pana la urma un copil tot va ramane fara tata...
Sinzi si David
mariagi spune:
off,nordy
gandeste un pic si cu capul.nu numai cu inima.cum te simti dupa ce el pleaca dela tine?gandindu-te ca se intoarce la nevasta si copilul lor?ca mai devreme sau mai tarziu se va plictisi de tine?si o va lua de la capat alaturi de altcineva ?sunt atatea intrebari care se pun.si oare cum dormi noaptea cand stii ca acolo undeva o femeie plange si sufera pentru casnicia ei?!e trist totusi.sunt destui barbati singuri pe lumea asta.si cred ca,ai suficient de multe calitati ca sa gasesti unul.iti trebuie mai mult suflet si MINTE.cum te-ai simti tu daca,peste ani,casatorita fiind si cu un copil,iti vezi barbatul furat de alta femeie?!
numai bine,
Maria
vioviju spune:
Nordy, am si niste intrebari ca sa ma lamuresc.
care a fost reactia partenerului tau cand ai facut avort?
acum el stie ca vrei sa-i faci un copil? ce parere are?
casandra spune:
Am vazut ca ai scris ca tu esti multumita sa stai in umbra lui, ca nu ceri mai mult. Esti tanara, esti frumoasa, esti atragatoare, sanatoasa, e pacat de toate calitatile tale sa traiesti asa, sa te complaci in situatia asta. Mie mi-e clar ca el nu te iubeste, daca iti face asta, te tine manta pentru vreme mohorata, cand iese soarele da mantaua jos. Dragostea asta a ta pentru el e ca dependenta de cocaina, stii ca iti face rau, dar e greu sa o lasi, de cele mai multe ori ai nevoie de ajutor, dar nimeni nu te poate ajuta daca nu constientizezi ca esti in pericol. E bine ca ti-ai deschis sufletul aici, e un prim pas sa realizezi ca ceva nu e in regula. Din pacate, sfaturile noastre nu sunt suficiente, mai ales ca vin pe calea asta virtuala, foarte usor de ignorat. Si nu suntem profestionisti, nu stim exact ce sa facem, putem cel mult sa iti punem intrebari. Eu una te sfatuiesc sa urmezi o psihoterapie, poate e ceva in trecutul tau, de care nu iti dai seama, care te impinge catre aceasta relatie nefunctionala, poate ai pierdut pe cineva drag si incerci sa il regasesti in genul asta de iubit, sau poate nu, poate e altceva. Vorbeste cu un psiholog, sigur la sfarsitul terapiei vei vedea lucrurile mai clar. Succes!
anda141 spune:
Sfatul meu : lasa barbatul asta la familia lui, ca nu vei avea nimic de castigat daca lasi in urma o familie dezbinata din cauza ta.Sunt atatia alti barbati in lumea asta fara obligatii, care sa fie numai al tau. Eu nu inteleg cum te-oi simti bine stiind ca il imparti cu altcineva? Chiar nu crezi ca se merita sa ai un barbat numai al tau? Nu suna mai bine asa? Ai si tu un pic de mandrie si gandeste cu capul, acel copil pe care vrei sa-l faci....hmmm...esti sigura ca vrei? Ai spus cu atata seninatate de m-a socat ca ai avortat, de parca ai fi omorat un vierme. Scuze, dar asta a reiesit din mesajul tau. Iar acum vrei cu disperare un altul.
Parerea mea e sa mai astepti sa-ti faci ordine in viata si dupa aceea sa faci un copil, sa aiba si el o familie serioasa.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
vikinga spune:
quote:Dana ai fost bestiala iti dau dreptate cuvint cu cuvint!Ce sa o mai dam si sa o cotim cu aceasta domnisoara "cu capul pe umeri" si "cu principii". Stie ca e insurat, dar nu-i problema vai de mine e indragostita, ramnie insarcinata dar "normal"(cum zice ea) face avort, adica normal ca e fata cu principii si vai draga Doamne e deajuns un sex mic dar copil nuuuu.., ei da ca-i un avort acolo , nu conteaza ca a trecut nu-i asa? Domnisoara draga "cu capul me umeri" normal era sa folosesti anticonceptionale nu normal e un avort! Si daca erai pregatita de un bb il faceai atunci nu trebuia sa ajungi aici sa ne convingi de ce mama buna si cu sentimente nobile poti fi.Chiar asa ce atita diplomatie cind e vorba de o femeie care nici macar nu realizeaza ce inseamna o casatorie. Nu are respect pentru sentimentele unei femei si a unui copil nevinovat si asta doar dintr-un pur si imens egoism. Si prostie.... Probabil ca e vorba si de neincredere in propria persoana, ca daca ai fi asa femeie deosebita cum te descrii nu ai fi stat pe capul omului insurat ci ai merge cu capul sus in viata sa-ti gasesti propriul destin.Cum ti-am zis si in prima mea postare nu sunteti nici primii nici ultimii care o faceti asa in spatele nevestei, dar macar scuteste-ne de fata "cu capul pe umeri" si "cu principii" si cu suflet sensibil de mama... O vai...Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Originally posted by dpintilie
Haideti mai fetelor, ce-i de inteles? Individa isi plimba cateaua cu un om insurat, care mai are si un copil pe deasupra. Nu o intereseaza de nevasta, nu o intereseaza de bietul suflet de copil care candva va afla ca tat-su a fost in calduri si s-a procopsit cu o tinerica frumusica, care poate ii face si un copil, ca sa puna cireasa pe tort. Scuze de 2 lei si 2 surcele. Dragoste mare...Cum ai ajuns sa iubesti un om insurat? Asta ai vrut de la inceput, ca altfel il lasa-i in plata lui, eventual si cu o injuratura ca se da la femei si el ii om insurat.Si evident si el te iubeste...pe tine sau pe oricare alta ar fi fost in parc sa-si plimbe cainele cand d'nealui era in calduri...Tztztz, exista nume pentru femei ca tine...Sau ma rog, ca cea din povestea ta...Am raspuns pentru simplul fapt ca astfel de femei chiar exista, nu stiu daca esti tu sau nu, nici nu ma intereseaza...Si aici, pe forum, cand se vorbeste cu/despre vreuna, nu stie fiecare cum sa fie mai blanda si mai diplomata... De parca la o adica i-ar pasa la vreuna dintre ele de sufletele noastre de neveste.Drum bun si cale batuta...
Nordy spune:
Nu ma supar pe nimeni pentru parerea sincera pe care mi-o trimite,am mai zis asta,oricum orice sfat e binevenit daca este sincer.Eu am postat anuntul cu alta problema dar vad ca s-a pus accentul mai degraba pe relatie mea cu acel barbat casatorit decat pe "copil" adevarul e ca se leaga,nici eu nu puteam sa va povestec ca vreau sa fac un copil fara sa va spun si motivul care ma retine sau m-a retinut pana acum.Toate mesajele primite m-au facut sa vad altfel aceasta relatie, eu stiu ca este interzisa dar dupa cum a zis si Casandra e ca o dependenta de cocaina stii ca iti face rau dar nu poti sa te lasi.Inteleg foarte bine sfaturile voastre si nu pot spune nici eu ca nu aveti dreptate (poate nu e de ajuns sa iubesti ca sa motivezi o situatie anume) am incercat de cateva ori sa ne despartim pentru binele nostru dar nu am reusit, eu trebuie sa plec in Anglia pe 3 August pentru 4 luni poate cand ma intorc nu va mai fi la fel, poate o sa privesc altfel aceasta relatie....
Mariagi, ai dreptate sunt destui barbati singuri pe lumea asta, dar eu deocamdata nu-i vad, sau mai bine zis nu vreau sa-i vad nu suport sa-mi faca vreunul curte (si pretendenti am destui)dar nu pot iubi pe altcineva.Va multumesc tuturor pentru sfaturi, critici, comentarii...