Canada (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Pucku spune:
Mai fetelor iote ce auzi azi: cum ca concediu de maternitate s-ar mari la un jumate. No, acum nu am nik sigur la mana dar tare m-as mai bucura sa stau cu gaza inca o jumate de an in plus
Daca stiti auziti ceva da-tzi-mi si mie de veste
Eu va citesc mereu dar cum stau prost cu timpul nu ca scriu decat rar
Lidia am uitat complet de telefon......las ca poate in weekendul asta
Corina si Stephanie- 18.04.04
Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit
DanaMario spune:
Si eu vin sigur la festival,poate ne intilnim.
Adi_edi tu pe unde stai?
Eu tot pe jos pot ajunge la festival desi nu stau asa aproape stau aproximativ la Bloor cu Jarvis.
Noi in fiecare an mergem la toate festivalurile anul trecut am fost si cu "bagaj" si desi este aglomeratie ne-am descurcat.
Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/
antoioana spune:
quote:
Originally posted by Donia
Anto, tu esti in Quebec? Ca ma intrebam care guvern vrea sa subventioneze vaccinurile de mai sus. Cel federal? Atunci trag si eu speranta si sa se grabeasca (eu sunt in Ontario).
As vrea sa te mai intreb si de Sandbanks, este pe langa cele 1000 de insule, nu? Ce se poate face pe acolo? Este plaja? Voi ati mers cu cortul? Si pe noi ne-ar bate gandul sa mergem vreo cateva zile.
[/quote]
Donia, da, eu sunt in Quebec acum...de fapt doar de cealalta parte a raului Ottawa :, dar dr. pediatru al copiilor este in Ontario. Presupun deci ca se subventioneaza cel putin in Ontario, avantaj tu :). Cum ii spuneam si lui Emilly, intreb mai multe la urmatoarea vizita, adica peste 7-10 zile, si pe urma vin cu amanunte.
Despre Sandbanks ce sa-ti spun? Sunt mai multe plaje. Uite aici un link bun: http://www.pec.on.ca/other/sandbnks.html
Noi am fost la Outlet Beach...nu este nimic amenajat. Doar nisipul si apa. Liniste. Curatenie. Este ceea ce am vrut noi. Am auzit ca la Dunes este super. Noi ne-am simtit f. bine in cort, dar nu-l recomand celor care nu sunt siguri 100% ca le place asa ceva. Cu toaleta a fost mai nasol, noroc de niste chestii care se numesc "comfort stations" si-acolo e mai acceptabil :). Nu este langa 1000 insule, asa ca nu-ti pune in gand sa le faci pe amandoua dintr-un foc. Merita degustate :).
Numai bine.
anto
Donia spune:
Multumesc, Anto, Sandbanks suna tot mai bine. De-am prinde si vreme buna cateva zile la rand, ar fi perfect.
De abia astept sa afli despre vaccinuri. Eu am fost la doctorita de familie cam acum o luna si am discutat tot despre plata vaccinurilor. E drept ca fetita mea are peste 3 ani, poate depaseste varsta de gratuitati.
adi_edi spune:
Noi stam in East York, Pape&O'Connor. Inca nu m-am hotarit cind sa mergem (eu si Edi, ca tati lucreaza), cred ca simbata sau duminica dimineata pina pe la amiaza, chiar daca nu o sa vedem mare lucru, dar musai sa "semnam condica" la festival.
Adi
Pucku spune:
Fetelor eu am fost miercuri la pediatru si asa este vaccinurile se baga obligatori si gratuite. Nu am luat hartia cu mine, dar daca-mi amintesc bine primi se vaccineaza copii trecuti de un an de zile, copii cu risk marit de imbolnavire, apoi copii pana la 5 ani, si apoi restul. In functie de vaccin se incepea gratuitatea din august, septembrie, octombrie, dar nu mai retin care cum ca nu am luat hartiuta.
La noi le acopera insurancul asa ca nu m-a interesat. In 22 mergem si noi la vaccin si va mai dau detalii daca nu aflati pana atunci
Pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit
nelia spune:
Ma credeti sau nu, eu acum am aflat de acest subiect si abia astept sa am timp ca sa rasfoiesc discutiile voastre de pina acum. Dar daca tot am aflat, m-am gindit ca ar fi bine sa le anunt pe fetele din Montréal (si nu numai!) ca am vrea sa reusim sa ne intilnim si noi in vara asta... ca poate asa cum nu am stiut eu de acest subiect, poate nici voi nu stiti de cele de la Calatoriile sufletului. Deci... cine vrea si cine poate, intilnirea va avea loc duminica, 8 august, ora 11, in parcul Mont-Royal, la locul special amenajat pentru copii, pe malul lacului. Evident, daca nu ploua!
Cornelia
Emilly spune:
quote:
Originally posted by antoioana
Buna fetelor!
....si uite asa am aflat ca guvernul intentioneaza sa subventioneze Prevnar, Varivax, Menjugate. E bine, nu? :)
Sanatate multa!
anto
Antoioana, daca ai putea sa-mi spui pentru ce sunt toate vaccinurile ti-as fi recunoscatoare.Recunosc ca am avut o brosurica pe undeva dar n-o mai gasesc.Cam banuiesc care cum e dar as vrea, daca nu-ti e foarte greu, sa ma luminezi si pe mine.
Mii de multumiri!
Donia spune:
Emilly, am brosura la indemana.
Prevnar - anti penumococ (care cauzeaza meningita, otita medie, pneumonie, septicemii).
Menjugate (sau Neisvac)- anti meningococ (care cauzeaza meningita meningococica)
Varivax - presupun ca e antivaricela. Pe brosura mea scrie ca e gratuit pentru copiii nascuti dupa 1 ian. 2002
Doctorita mea imi spunea ca recomanda cu tarie Menjugate, daca pe celelalte nu ni le permitem.
Emilly spune:
Donia, sar'mana mult!
Ce mai faceti voi, va plimati de zor?La noi se cam lasa asteptat timpul frumos, dar decit ca in august anul trecut mai bine ca acum.Anul trecut nu puteai gindi de atata caldura si umiditate.
Numai bine!