Canada (6)
Raspunsuri - Pagina 4
caro spune:
Taare ocupate mai sunt canadezele astea!
Fetelor, am si eu o durere: vreau premergator pentru Thomas, ca e innebunit sa stea in picioare si mi-a rupt spinarea si mainile. Care mai aveti de samanta asa ceva prin casa de pe vremea cand nu erau interzise? ca nu vreau sa ma duc la Buffalo dupa unul... am postat un anunt si pe thebans.com si ma lua o tipa la trei pazeste ca este ilegal in Ca ca au cazut copii in cap si imi recomanda baby bouncer.... ce ti-e si cu sfaturile astea nesolicitate!
Hai, fetelor, care ma ajutati?
noni930 spune:
Fetelor, puteti sa-mi recomandati un B&B in Montreal?
Vreau sa ajung weekend-ul asta si parca as prefera B&B decit hotel.
Lista de pe Internet e mare, e greu de ales. Dar daca ati fost si ati stat la unul, astept sugestiile voastre.
Multumesc mult!
antoioana spune:
Buna fetelor!
Emilly, scuza-ma ca n-am fost pe faza sa-ti raspund. :( Am vazut ca Donia a fost o dragutza si ti-a spus deja ce si cum.
Caro, da' de ce nu un baby bouncer? Unora le place la nebunie!
Numai bine!
anto
caro spune:
Anto, baby bouncer nu mai este recomandat din momentul in care bbii incep sa stea in fundulet. Am avut asa ceva si l-am dat, ca nu am vrut sa se rastoarne copilul cu el. Sunt bune pana pe la 4, max. 5 luni. Plus ca pe mine ma intereseaza ceva.... mobil. Thomas al meu nu mai suporta sa stea pe spate (si cam asta e pozitia la baby bouncer) vrea numai in fundulet si nici macar.... vrea de-a dreptul in picioare.... so....
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by caro
Anto, baby bouncer nu mai este recomandat din momentul in care bbii incep sa stea in fundulet. Am avut asa ceva si l-am dat, ca nu am vrut sa se rastoarne copilul cu el. Sunt bune pana pe la 4, max. 5 luni. Plus ca pe mine ma intereseaza ceva.... mobil. Thomas al meu nu mai suporta sa stea pe spate (si cam asta e pozitia la baby bouncer) vrea numai in fundulet si nici macar.... vrea de-a dreptul in picioare.... so....
Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67
Lidia, sa-ti traiaca Tomasu' si Danutu'. A facut niste copanase, trenuletul, cat este de dulceeeeeeeee...zmotoceste-l un pic si din partea mea.
Daca fii-tu mic, vrea sa stea in fundulet (e mare si el acum, nu-i normal?), eu iti recomand ceva ce si noi am avut cu Alex. Este practica pernuta asta, el sta si rezemat si bine, si-o sa aiba fun. Sa stii ca poti scoate "hamurile" si ramane numai pernuta. Cand il mai puneam in tzarc, cateva minute pe zii, pernuta ii tinea spatele, iar el se juca linistit. F. practica. Eu o caram peste tot. Acum am primit una cadou, pentru bebeul ce vine in octombrie.
http://www.bcfdirect.com/IWStoreBCF.process?Merchant_Id=1&proc=IWCatProductPage&Section_Id=15463&pcount=&pn=1&Product_Id=375523
adi_edi spune:
Caro, nu stiu cit de inalt e baietelul tau, noi i-am luat lui Edi cind avea 6 luni un "activity center", de la Toys'r'us. Are jucarii de jur imprejur, bebelusul poate sta in picioare si se poate roti 360 de grade. Ce ne-a placut la el este si ca "masuta" asta are un picior care se fixeaza in podea (sau pe covor) si Edi putea si sa mearga, ce-i drept doar in cerc, insa decit nimic... In instructiuni zice ca e pentru bebe de la 4 luni pina incep sa mearga singuri, insa limita de inaltime e 76 cm, din cauza asta l-am dus inapoi pentru ca in momentul cind l-am cumparat deja l-am pus pe Edi la ultima treapta (avea 74 cm) si am zis ca pentru vreo 2 luni nu e o investitie prea buna (nu prea ne dau banii afara din casa... ca altfel l-am fi tinut, lui Edi i-a placut foarte mult). Daca te intereseaza se numeste "Exersaucer Walkaround" - Evenflo si costa vreo 80 de dolari.
I-am luat in schimb un jumper (dar nu din acelea care se agata in tocul usii, ci il poti pune unde vrei in casa), si il folosim si acum, topaie Edi in el ca un iepuras.
Pupici!
Adi
adi_edi spune:
Caro, acum mi-am adus aminte ca o prietena de-a mea primise un walker dar baietelul s-a rasturnat cu el si nu l-a mai folosit, nu stiu daca il mai are, vrei sa ma interesez totusi?
Pupici!
antoioana spune:
Caro, vorbeste gura fara mine......la jumper ma gandeam...din ala de care spune Adi...dar oricum, daca spui ca bb tau vrea sa patruleze...Eu pe Stefanel il puneam in funduletz...pe unde nimeream, pe jos :): in bucatarie daca faceam mancare, in sufragerie...numai in baie nu. Daca faci asa, f. curand s-ar putea sa inceapa a merge de-a bushilea...si scapi. Vorba vine...
Fetelor, voi stiti ceva de saci de dormit pt. copii de 3 ani? Unde gasesc? La sfarsitul lui august o duc pe Ioana la un daycare. Ii culca jos, in basement, pe o mattress :(...as vrea sa-i duc un sac de dormit pt.: 1. comfortul psihic (sa fie ceva de acasa, vreau sa-l personalizez cu niste chestii cusute de mine) si 2. sa nu stea dezvelita. Sau poate aveti alte idei?
Mersi mult si pupici!
anto
Emilly spune:
caro eu sigur am vazut la vinzare activity center mobil ca in imagine http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2484123&cat=102500&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A110060%3A102500&xsell=2484199
cred ca la Wal Mart, sau un alt magazin dar oricum era la bb-i linga activity center.
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
bagheera spune:
Buna ziua, fetelor! Un amic ce urmeaza sa vina in Canada intreaba daca a calatorit cineva cu bebe sub 1 an, si ce sfaturi ar putea primi. E foarte stresat, atit de calatorie, cit si de inceputul vietii aici. Multumim anticipat!