SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Ma bucur ca vad pe cineva nascuta pe 22, am avut o prietena in copilarie nascuta din aceeasi data.
Ce sa iti mai zic, ca am citit destule despre zodia noastra si in majoritatea cazurilor am citit de faptul ca se satura repede de parteneri, sagetatoarele. Nu stiu de ce scrie asta, la mine nu e valabil.
Altceva, cu copilul sunt ca un adevarat prieten, imi place sa stau sa discut cu el, sa incerc sa ii explic ca se poate baza pe mine oricand, indiferent ca are doar 4 ani. Totul incepe de cand e mic, zic eu. Ce vede el in familie, va face si in viata lui.
Legat de exteriorizarea sentimentelor, sa sti, ca uneori mi-e ciuda pe mine ca nu ma pot abtine, sa pot si eu juca teatru cum fac destule femei. Uneori ar fi mai bine. Dar ce sa facem, fiecare cu zodia lui.
Numai bine va doresc.
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

ce mai stiu eu despre noi (si asa sunt eu, cel putin) este ca sutnem foarte sincere si foarte directe...pe mine ma mai caracterizeaza si o exagerata dorinta de a comunica celorlalti ideile si parerile mele (mai pe romaneste limbaritza). La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La fel, Amarena, limbarnita cat cuprinde.
Sinceritate care deranjeaza de multe ori si convingerea ca eu detin "adevarul suprem"

Mergi la inceput

Am stat si m-am gandit ca oare ma caracterizeaza si pe mine ceea ce ati spus voi... Intr-un fel da, anume ca sustin daca am dreptate, dar numai daca am si explic si de ce, adica conving omul ca am dreptate intr-adevar. Si alta calitate, nu numai a mea, sper, recunosc daca gresesc si stiu sa spun sorry, ceea ce zic eu, conteaza mult, adica am taria sa recunosc daca gresesc.
Altceva, nu pot sa zic vreun hobby imi acapareaza toata atentia, imi plac multe lucruri, dar stiu limita la orice.
Astept sa imi spuneti de voi, sagetatoare convinse!

Mergi la inceput

Inca ceva, nu accept jumatati de masura, ori e al meu ori nu. De exemplu, cu o prietena, ori imi este adevarata prietena, ori nu, tot asa si la partener ori eu pe primul loc, ori fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

si eu s cu limbarnita.dar si cand n am chef de nica,sa ma lasi in apele mele ca mi trece. si incapatanata tare,asa am fost de micastiu sa mi fac si autocritica,nu?si am invatat sa mi cer scuze daca gresesc,ca inainte nu spuneam sa ma pici cu cearasi sunt maestra in gafesi in stricaciuni(nu multe,dar bune)noroc ca al meu m accepta asa cum sunt

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

Daaaa subscriu si eu la gafe....nu stiu cum reusesc, da'-mi vine sa intru in pamant cand le comit...Da' ce sa fac...daca asa-mi iese...
in rest, la fel ca si voi, ma regasesc in tot ce ati spus, imi sustin punctul de vedere daca stiu sigur ca am dreptate, altfel nu, ca n-are sens...incapatanamta, orgolioasa...copilaroasa la maxim, imi place sa ma joc la nebunie...si nu cu cei mari, nuuu, cu copiii, cu jocurile de construit, cu puzzle, imi place sa le desenez tot ce vor ei, sa joc v-ati-ascunselea prin casa...am un sit ludic foooooarte dezvoltat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giulia Antonescu spune:

Si eu sunt cred ca mai am arcul la mine, nu stiu care este treaba cu minunatele amante, sotii si mame. Un lucru este cert pentru mine, chestiile astea apar si dispar mai putin aia cu mama. Dar la capitolul mame v-as cere ajutorul. Imi si mi se reproseaza ca sunt o mama cam sportiva sau mai bine zis ca ma port ca o sora sau o matusa mai mare. Vorbesc foarte direct cu baiatul meu Matia (apropo sunt foarte mandra puteti sa ii vedeti foto in profilul meu)care insa este peste. Sensibilitatea si introvertirea sunt in opozitie clara cu franchetea si brutalitatea verbala de care sunt eu capabila. Ar fi multe de spus ... dar vreau sa vad daca primesc vreun semn. Mai am o intrebare cate din sagetatoarele de aici sunt divortate?

Va pup cu toate ca nu sunt pupacioasa, de fapt daca ma gandesc mai bine va bat pe umar...

Mergi la inceput

Hehe, relatie perfecta ....
Iti voi spune din experienta personala dar tine cont te rog si de faptul ca nu numai zodia conteaza. Dar ca generalitate: am fost prietena 8 ani si casatorita alti 8 ani cu un sagetator. Am divortat bineinteles si singura intrebare care ma urmareste este cum de am putut sa stau atatia ani langa un om ca el?
Iti mai pot spune insa ca relatia cu un varsator poate fi foarte interesanta si exploziva din toate punctele de vedere. Ar mai fi leii si berbecii cu care se spune ca suntem compatibile dar aici nu ma bag, am doar prieteni cu care ma inteleg foate bine. Rferitor la tauri si fecioare am mari rezerve.

quote:
Originally posted by Heidi

Apropo, am uitat sa va intreb, poate stiti cu ce alta zodie e compatibila zodia noastra? Aveti o relatie perfecta si sunteti convinsa de compatibilitate.

Mergi la inceput

Scumpico,
pot sa-ti spin ca parfumul meu preferat si cel pe care il am mereu este Safari, nu-mi plac parfumurile tipatoare ci dimpotriva cele clare. Nu sunt de acord cel putin in ceea ce ma priveste ca sagetoarele nu au gust, in general adopta stilul sportiv dar stiu sa se imbrace, sa isi mobileze casa, sa gateasca cu mare gust pentru simplu si frumos, asa cum sunt si ele in general.

Mergi la inceput