SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!
Raspunsuri - Pagina 5
carolada spune:
ma primiti si pe mine?
unii spun ca as avea si ceva din capricorn,dar in general sunt sagetatormi se potrivesc cam toate caracteristicile.ador calatoriile,sa cunosc diferiti oameni de dif.rase si culturi,sunt prima cand e vorba de mers in oras cu prietenii sau la dansam sot leu cu care ma inteleg f.bine,si prietena mea cea mai buna e tot leoaica.sunt nascuta pe 21 dec.si cred ca zodia asta e norocoasa,desi tot ce ne dorim obtinem cu greu dar important e ca obtinem nu?
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Hop si eu..sagetatoare(15.12 ca anul nu se precizeaza) casatorita cu leut(04.08).
Eu is mai iute si mai impulsiva si vreau totul sa se faca imediat(cunoasteti, nu???) el mai lent si delasator.Ma mai zbarlesc eu la el..el la mine nu are curaj(ha hi halal leu) dar merge.si trecura 4 ani...si avem si un varsator micut.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
nadine2004 spune:
Nu puteam sa nu scriu mai ales cand am citit ca si carolada este nascuta pe 21 dec si are si un leu langa ea; Si eu sunt tot pe 21 si de fiecare data cand ma intreaba cineva ce zodie sunt, am o ezitare pt ca in unele locuri(reviste, horoscop) ma vad la sag, in altele la capricorn;eu aleg sagatatorul ca-i o zodie mai buna, desi mi se potrivesc si unele chestii din capricorn; in plus, sunt si cu un leu minunat, de patru ani, si nu am cunoscut dragoste si pasiune mai mare in viata mea; este superb si sper sa se termine in ceruri acesta dragoste;imi doresc si un bebe tot leu.
Numai bine!
Iar ce a scris ellaalba la inceput cred ca mi se potriveste(cel putin asa spune leul meu)!
carolada spune:
babee chiar ma intrebam cand apari
fetelor cand ne am intalnit 2 sagetatoare(eu si babee) si 2 (mutu)lei adica sotii nostri,noi doua nu mai pridideam vorbind si ei erau exact ca 2 mutulei(asa i am poreclit)
nadine 2004ma bucur ca esti in zi cu mine,chiar ma intrebam daca o mai fi cineva pe aici.si eu am o ezitare cand sunt intrebata de zodie,dar totusi sunt mai mult sagetator decat capricorn.
fetelor dar de barbatii sagetatori ce parere aveti,eu una cred ca femeile sagetator sunt mai bunedecat barbatii sagetator
www.camping-kasern-salzburg.com
Heidi spune:
Ma bucur ca vad pe cineva nascut in 23 noiembrie. Ma caracterizeaza zodia aceasta. Dar am citit unele chestii care nu mi-au placut. Ca cica nu suntem fidele in dragoste si cautam altul nou repede. La mine nu e valabil, chiar stiu sa il iubesc pe cel de langa mine si nici nu ma gandesc la altul, atata timp cat imi doresc relatia asta. Si cel putin eu, imi arat pasiunea pentru celalalt in multe feluri, ceea ce uneori poate si astept.
Apropo, Alexa, cu cine crezi tu ca suntem compatibile?
Amarena spune:
Babee, exact aceeasi situatie la noi...el e leu si eu incerc sa-l aduc pe calea cea dreapta, pentru ca asa suntem noi, cred, vrem sa fie totul bine si vrem totul, imediat, asa e, si eu vreau totul, ieri, daca se poate...
Si cu toate astea cred ca e jumatatea mea, unde falimentez eu reuseste el si invers...
anne-marry spune:
hop si eu la apel...sagetatoare convinsa, si....mama si amanta la acelasi dulce si scump barbat care mi-a umplut viata de bucurii.
anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by Heidi
Nu pot sa trec peste subiect fara sa ma bag. Sunt Sagetatoare, da, si pot spune ca ma caracterizeaza zodia. Nascuta pe 23 noiembrie. Semnul focului, asta e sigur, ma aprind si ma sting, precum e focul. Ma exteriorizez cand sunt fericita si trista. Calatoriile sunt cea mai specifica caracteristica a zodiei. Comunicare, intelegere. Sunt foarte iubitoare, fata de sot, fata de copil. Defect: stiu eu, poate imi spune cineva.
ce frumos te-ai caracterizat....si ne-ai cuprins pe toate ca descriere aici. bravo tie...
a! uitasem sa zic..eu sunt pe 22 noiembrie.
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by claucia
Hop si eu la apel: 02 dec 1979. Si este cea mai bune zodie! Nu stiu cat de norocoasa sau cat de darnica, dar Sagetatorii au ceva ce ii va face ca in momente de mare necaz, panica sau problema sa fie alaturi unul de celalalt si daca se vor vedea in suferinta se vor ajuta. Asa cred eu, ca ezista o legatura intre oameni. Intre sagetatori. Si ma bucur. Si va respect ideile si gandurile. Pentru ca sunt venite dintr-un cap de Sagetator. .
Eu sunt norocoasa, multumesc lui DUmnezeu dar lucrurile in viata mea merg de la bine spre foarte bine. Poate asta s-ar numi mediu intr-o tara bogata dar o duc bine. Si pe plan personal. CU un racusor si tare ma mir cand vad ca peste tot scrie ca nu ne-am potrivi. Poate este de "vina" ascendentul de ne potivim? Hm, nu stiu Eu am ascendent in Gemeni (nimic prea calm sau cuminte) dar sunt fideluta, sunt cumintica si-l iubesc de zor. Iar el care se presupunea sa fie foarte atasat de casa si cu dorinta de a sta in interior este cel care da tonul la tot felul de calatorii. De 2 ani de cand ne iubim, am fost si am vizitat toata Romania noastra proprie (tare frumoasa tara!) am fost in Grecia de 4 ori, in Creta, la Budapesta si nu mai tin minte acum dar am mai fost undeva. Iar in primavara vara mergem in Franta, nordul Italiei, etc. In Franta locuieste sora lui.
Este primul cu care ma inteleg asa si care este total diferit (si relatia noastra la fel de restul pe care i-am avut in viata mea)Asa ca nu este obligatoriu sa urmezi un pattern tot timpul. Am avut numai relatii esuate si care m-au lasat plangand (inafara de vreo doua cand am spus eu stop dar erau toxice oricum). Si uite ca am pe cineva in viata mea care ma iubeste pana la cer si inapoi de 12- 13 ori. Este o vorba a noastra. . Ne iubim si ne adoram ca la inceput si parca mai mult ca acum suntem impacati cu gandul ca ne vrem pentru totdeauna unul in viata celuilalt.
Va pup si sa stiti ca se poate. oricand si oricum, iubirea poate veni. Citesc cu mare drag mesajele de aici (am devenit un pic dependenta) pana se va sesiza cineva de la work. Poate!
Va pup
Claudia
clau si eu sunt maritata tot cu un racusor si ne intelegem de la f bine in sus. nus dca scendentul sau destinul, dar de inteles.ne intlegem si ne respectam si ne iubim in primul ran dEXTRAORDINAR DE MULT. asa ca..sa ne traiasca racusoriiiiiiiii ....
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Diana se pare ca esti una din fericitele care si-a gasit jumatatea...leul chiar ca poate fi jumatatea unui sagetator!
Bravo!
tata era sagetator si mama leu. nu s-au certat aprig niciodata, nu s-au batutu sau alte chestii de gneul asta si in canul cand tata a murit faceau 25 de ani de casatorie....si au doi copii..subsemnata si sora mea, si si-au realizat tot ce si-au propus in viata. asa da familie...
ai dreptate