SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!
Raspunsuri - Pagina 7
AncaN spune:
Hop si eu.
Nevasta si amanta aceluiasi scump berbecutz.
Dupa mine...sagetator+berbec..cea mai grozava combinatie.
(2.12.1978)
Amarena spune:
Da, asa e, dar cica si cu leul (sotul meu)...
Insa cum il tii langa tine pe un berbec, ca am inteles ca ei au nevoie sa cucereasca tot timpul, le plac femeile care se lasa greu or something... asta vreau sa stiu... Cine e seful la voi, cum ii tii treaz interesul, aveti preocupari comune, faceti o echipa?
Heidi spune:
Eu am fost casatorita cu un Leu si nu mi s-a parut perechea potrivita din nici un punct de vedere, cel putin mie nu, poate voua da. Asta e, a fost, a trecut, s-a intamplat in tinerete. In schimb, tatal baiatului meu e Fecioara si... ce sa va zic, daca nu ar fi egoismul si critica asta continua a zodiei lor, ar fi bine. La altceva ne intelegem, dar faptul ca nu se lasa convins de nici o culoare, asta ma da gata. Si lupt, si lupt, ca doar sunt sagetatoare, nu?
Spuneti-mi daca mai este cineva in situatie asemanatoare. Apropo fiul meu este Capricorn.
Numai bine, sagetatoarelor
carolada spune:
Giulia ce coincidenta,avem acelasi moto,al tau in romaneste si al meu in engleza(ca i mai simplu)never say never
sotul meu e leu si prietena mea cea mai buna e leu,e o relatie f.buna zic eu,mai ies scantei uneori dar tre sa fii diplomatdaca stii cum sa i iei sunt de nota 10.
asa ca Heidi draga eu zic sa cauti un leu si ai sa te convingi.bine,acu nu toti is buni sunt si unii insuportabili,dar tre sa alegi,nu`?
www.camping-kasern-salzburg.com
MADYN spune:
Si io sint tare jucausa, adica abia astept sa am un copilas sa-i (sa-mi) cumpar jucarele de tot felul (dupa care mi se scurg ochii prin vitrinele magazinelor) ! Dar pe de alta parte am si o maturitate in gindire care ma urmareste din "frageda pruncie".
stralucitor1 spune:
Buna tuturor!!!!!!
Sagetatoare sunt si eu...cu sotul (situatie de tranzit) in Pesti si cu iubitul (de o viata) in Leu:)
Parere strict personala? Leu + Sagetator, cea mai potrivita combinatie:):)
orchid spune:
quote:
Originally posted by Babee
Hop si eu..sagetatoare(15.12 ca anul nu se precizeaza) casatorita cu leut(04.08).
Si eu sunt nascuta pe 15.12, sotul e taur neamt - am invatat sa fiu persistenta daca vreau sa obtin ceva de la el.
Giulia Antonescu spune:
si eu zic ca cea mai buna combinatie este leu sagetator dar eu m-am oprit la un varsator iar pustiul meu este peste. Nu pot spune ca am o viata usoara.
Trecand la lucruri mai vesele, cred ca va plac animalutele nu?
Aseara ne-au sosit doua chinchille dragute foc, ne-am gandit sa le punem numele Bilu si Bila pentru ca sunt rotunde. Ce ziceti de asta, are cineva chinchille ca as vrea sa fac schimb de experienta.
va pup pe toate oriunde sunteti, sa va simtiti bine si sa aveti o saptamana buna, asa cum ne place noua.
quote:
Originally posted by carolada
ce coincidenta,avem acelasi moto,al tau in romaneste si al meu in engleza(ca i mai simplu)never say never
sotul meu e leu si prietena mea cea mai buna e leu,e o relatie f.buna zic eu,mai ies scantei uneori dar tre sa fii diplomatdaca stii cum sa i iei sunt de nota 10.
asa ca Heidi draga eu zic sa cauti un leu si ai sa te convingi.bine,acu nu toti is buni sunt si unii insuportabili,dar tre sa alegi,nu`?
carolada
www.camping-kasern-salzburg.com
aura 1974 spune:
sagetatoare 29 noiembrie ,sotul cancer ,foarte fericiti , fara probleme, pasionati pentru calatorii si afaceri.
O adevarata sagetatoare, optimista , mindra , curajoasa, nu cunosc cuvintul imposibil.Problema mare e doar invidia celorlalti. Pupici tuturor sagetatoarelor.cuerpo sano , mente sana