SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!
Raspunsuri - Pagina 8
NicoletaF spune:
salutare de la o sageteatoare de 4.12
imi place tare mult zodia asta, in alta nu ma regasesc
imi place sa calatoresc f muuult,dar nu prea am tmp si bani.
Sunt sotie buna, amanta a sotului si increc sa fiu o mama buna, ideala nu .
sotul meu e sagetator si ne intelegem bine. Fiul nostru e fecioara, noi am fi vrut sa iasa tot sagetetor, dar si fecioara e o zodie buna. Am prieteni cu care ma inteleg bine.
Mai vorbim,
Nicoleta si Andrei Catalin
http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
NicoletaF spune:
imi plac parfumurile naturale, cele cu miros de iarba proaspat inrourata, nu imi plac cele dulci,
imi place marea si natura, sunt o fire romantica
nu imi plac jumatatile de masura,
nu sunt pupacioasa,
chestia cu seful in cazul meu e adevarata, sagetatorul este un bun lider
am bun gust, gospodina buna - asta spune sotul
Pe curand,
http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
nadine2004 spune:
Eu sunt tare pupacioasa si simt si o mare nevoie de a fi iubita si rasfatata! Leul meu imi ofera ceea ce vreau!
Ma aprind tare repede; de multe ori sufar in tacere pana explodez; dar in general sunt calma, timida, nu vb prea mult, desi mi-ar placea! Fata mea exprima suparare, chiar si atunci cand nu sunt suparata!
Nu-mi plac parfumurile dulci, ci cele discrete; imi place sa ma plimb, sa vizitez; nu sunt sportiva, desi mi-ar placea!Nu am darul povestirii chiar deloc! Le invidiez pe sagetatoarele vorbarete!
Am vointa, sunt meticuloasa, perseverenta, constiincioasa!Complexata, prea putin curajoasa....
gianina-alina spune:
!!!!!a aparut un subiect nou : clasificarea mamicilor dupa zodie!
sintem doar 2=DOUA sagetatoare!!!!!!!
nu vreti sa veniti si voi?
va pupacim cu drag,
Andreea si eu
http://community.webshots.com/user/gianinaalina
claudia99 spune:
Buna! Sunt si eu o sagetatoare (14 Dec.). Dena, prietena mea, cea mai buna (Aida, care e in tara) e scorpioanca si ne intelegem si ne respectam de minune;suntem prietene de 10 ani si am avu o singura... disputa in 10 ani. Asta e biiiiiiiiiiiineeeeeeeeee. Cand o fi sa fie, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos;
Asta da potriveala si eu tot sagetaoare de 14 decembrie iar prietena mea sorpionita si intradevar ne intelegem tare bine
Claudia 99
blue_rain spune:
Inca un cupidon la apel! 20 decembrie! Claudia, fratele si tatal meu sunt nascuti in 14 decembrie. Eram 3 sagetatori in casa si un leu (mama), care ne mai tempera! :)) Acu au ramas doar 2 sagetatori, eu m-am casatorit de putina vreme.
Freia spune:
deci pi 4.12 sunt nascute asa:
Alma
NicoletaF
si subsemnata
si acum, sa nu radeti, dar mi-a facut o prietena harta din mom nasterii si la casa casat iese zodia Leul.. desi exu meu fuse Geaman. Dar bebe a iesit Leutz. Cred ca despre fimea era vorba
Freia si Alexa
NicoletaF spune:
Freia
Eu cu gemeni si Pesti nu m-am inteles. Cea mai buna prietena a mea a fost scorpioana si ne-am inteles de minune. De ceva vreme insa nu mai stiu nimic de ea, a plecat in Italia, o vreme am corespondat , dar apoi... O mai caut dar nu stiu de unde sa o iau. Mi-e tare dor de ea
claudia99 spune:
Asta da potriveala si eu tot sagetaoare de 14 decembrie iar prietena mea sorpionita si intradevar ne intelegem tare bine
Claudia 99
[/quote]
Claudia 99
bulinutza spune:
Eu is sagetatoare de 15.12 si ma impac tare bine cu "geamanul" meu. Doamne CAT DE CALM POATE SA FIE!!!!!! MA SCOATE DIN SARITE!!! Bine, noroc ca-i asa ca la ce temperament "de foc" am eu... ar iesi si , dar nu ca eu ma agit, tip,... si el nici nu ma baga in seama... cand imi mai trece si ma calmez imi zice si el: "Acuma hai ca vorbim".... HA!Deci m-ai auzit pana acum!! si daca ar fi dupa mine as incepe iar...