SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

salutare de la o sageteatoare de 4.12
imi place tare mult zodia asta, in alta nu ma regasesc
imi place sa calatoresc f muuult,dar nu prea am tmp si bani.
Sunt sotie buna, amanta a sotului si increc sa fiu o mama buna, ideala nu .
sotul meu e sagetator si ne intelegem bine. Fiul nostru e fecioara, noi am fi vrut sa iasa tot sagetetor, dar si fecioara e o zodie buna. Am prieteni cu care ma inteleg bine.
Mai vorbim,

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

imi plac parfumurile naturale, cele cu miros de iarba proaspat inrourata, nu imi plac cele dulci,
imi place marea si natura, sunt o fire romantica
nu imi plac jumatatile de masura,
nu sunt pupacioasa,
chestia cu seful in cazul meu e adevarata, sagetatorul este un bun lider
am bun gust, gospodina buna - asta spune sotul

Pe curand,

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Eu sunt tare pupacioasa si simt si o mare nevoie de a fi iubita si rasfatata! Leul meu imi ofera ceea ce vreau!
Ma aprind tare repede; de multe ori sufar in tacere pana explodez; dar in general sunt calma, timida, nu vb prea mult, desi mi-ar placea! Fata mea exprima suparare, chiar si atunci cand nu sunt suparata!
Nu-mi plac parfumurile dulci, ci cele discrete; imi place sa ma plimb, sa vizitez; nu sunt sportiva, desi mi-ar placea!Nu am darul povestirii chiar deloc! Le invidiez pe sagetatoarele vorbarete!
Am vointa, sunt meticuloasa, perseverenta, constiincioasa!Complexata, prea putin curajoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

!!!!!a aparut un subiect nou : clasificarea mamicilor dupa zodie!
sintem doar 2=DOUA sagetatoare!!!!!!!
nu vreti sa veniti si voi?

va pupacim cu drag,
Andreea si eu

http://community.webshots.com/user/gianinaalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Buna! Sunt si eu o sagetatoare (14 Dec.). Dena, prietena mea, cea mai buna (Aida, care e in tara) e scorpioanca si ne intelegem si ne respectam de minune;suntem prietene de 10 ani si am avu o singura... disputa in 10 ani. Asta e biiiiiiiiiiiineeeeeeeeee. Cand o fi sa fie, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos;

Asta da potriveala si eu tot sagetaoare de 14 decembrie iar prietena mea sorpionita si intradevar ne intelegem tare bine

Claudia 99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Inca un cupidon la apel! 20 decembrie! Claudia, fratele si tatal meu sunt nascuti in 14 decembrie. Eram 3 sagetatori in casa si un leu (mama), care ne mai tempera! :)) Acu au ramas doar 2 sagetatori, eu m-am casatorit de putina vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

deci pi 4.12 sunt nascute asa:

Alma
NicoletaF
si subsemnata

si acum, sa nu radeti, dar mi-a facut o prietena harta din mom nasterii si la casa casat iese zodia Leul.. desi exu meu fuse Geaman. Dar bebe a iesit Leutz. Cred ca despre fimea era vorba

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Freia

Eu cu gemeni si Pesti nu m-am inteles. Cea mai buna prietena a mea a fost scorpioana si ne-am inteles de minune. De ceva vreme insa nu mai stiu nimic de ea, a plecat in Italia, o vreme am corespondat , dar apoi... O mai caut dar nu stiu de unde sa o iau. Mi-e tare dor de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Asta da potriveala si eu tot sagetaoare de 14 decembrie iar prietena mea sorpionita si intradevar ne intelegem tare bine

Claudia 99
[/quote]

Claudia 99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Eu is sagetatoare de 15.12 si ma impac tare bine cu "geamanul" meu. Doamne CAT DE CALM POATE SA FIE!!!!!! MA SCOATE DIN SARITE!!! Bine, noroc ca-i asa ca la ce temperament "de foc" am eu... ar iesi si , dar nu ca eu ma agit, tip,... si el nici nu ma baga in seama... cand imi mai trece si ma calmez imi zice si el: "Acuma hai ca vorbim".... HA!Deci m-ai auzit pana acum!! si daca ar fi dupa mine as incepe iar...

Mergi la inceput