Bebelusi de ian-feb 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana77 spune:
Am vorbit cu pediatrul am cumparat si vaccinurile (PentActHib si Engerix B) si diseara la 19 vine acasa sa ne vaccinam! Ufff.
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
Roxana_G spune:
Mickyyy, eu deja apucasem sa anunt ca ma intorc si deja oamenii m-au trimis la training in strainatate de la 1 septembrie. Nu pot sa o las temporar pe mama soacra, nu va accepta asa ceva. Ori se stie responsabila, ori nu. In plus daca ma intorc la programul meu incarcat nu mai am cand sa testez o eventuala bona pentru ca nu mai dau pe acasa decat seara foarte tarziu.
Ioana, multa bafta la vaccinare! Sper sa nu aveti probleme. La noi din pacate se amana vaccinul cu o luna, din pricina concediului dar si al tratamentului cu antibiotice.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
CataD spune:
Salutare,
Aseara am avut musafiri si a facut fata mea un concert...ca era moarta de somn si nu vroia sa doarma....am incercat tot ce am stiut si ea nimic, daca nu o tineam in brate nu tacea. Asa ca s-a razgaiat toata seara si cum au plecat prietenii cum a adormit. E o hotomanca si jumatate. Stiti ce face acum cand n-o bag putin in seama si vrea atentie: arunca jucariile pe jos sau incepe sa tuseasca. Nu are nimic in gat, totul e ok, dar tuseste. Cum stau cu ea cum se potoleste. A inceput deja sa stranga totul din jurul ei, daca gaseste o hartie o rupe si o baga in gura (ieri mi-a prins o revista si intr-un minut era rezolvata), daca am bijuterii trage de ele (nu mai port decat verigheta si cerceii, dar cum aia sunt gen tortite baga degetelul dupa ei si trage, asa ca o sa-i scot si pe aia).
Vorbeste foarte mult, zice :mama, tata, papa, da, da, baba, nene si combinatii pe temele astea. Inca nu m-am prins daca face si legatura intre ce zice si persoane, dar noi incercam s-o ajutam: cand zice mama raspund eu, cand zice tata raspunde Cos si asa mai departe.
Roxana, imi pare rau de Alexa, sper sa se rezolve cat mai curand.Iar de bona, o sa gasesti tu una, nu-ti fa griji, bine ca o ai pe socrela care s-a oferit. Pai ce sa mai zic de mine, nu am pe nimeni aici si am vorbit cu socrela sa vina sa stea 6 luni cu noi cand incep munca (as vrea din toamna). Pai te gandesti ce nasol o sa-mi fie 6 luni cu soacra pe cap? Dar ce sa fac, Laura e prea micuta s-o las pe maini straine si apoi o sa incerc sa gasesc si eu pe cineva. Si aici majoritatea bonelor sunt Filipineze, e aceeasi practica, poti s-o aduci tu sa stea in casa cu tine si e mai ieftin sau gasesti una venita deja aici dar e cam 10$/ ora, ceea ce e foarte mult. Eu insa nu prea as fi confortabila cu o bona asiatica, au alta cultura de crestere a copiilor.
Ioana, felicitari pentru dintisori!
Micky, concediu placut!
Na, ca am scis o gramada.....
Catalina si Laura (12 ian 2004)
adlemi spune:
ANDREI ARE PRIMUL DINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut ca draga de Ioana v-a dat vestea,dar simteam si eu nevoia sa ma laud!!!
In ceea ce priveste intalnirea de maine,eu ar trebui sa-l iau pe Andreias-si pe all meu sot si sa tragem o fuga pana la munte!
Dar o sa va distrati voi si pentru noi!!!
Intr-adevar,acum stiu de ce era Andrei marait sambata...
Roxanaimi pare rau pentru Alex...Cred ca stiai tu mai bine ce stiai...Imi cer scuze.Stiu ca o sa fie bine!
Iar pentru gasca de maine...Distractie placuta,timp frumos si sa beti si pentru noi!!!
Adlemisi Andrei
A_Iulia spune:
Eu sunt tare suparata ca NU POT VENI MAINE. Am botezul fetitei nasei noastre (fetita are 3 saptamani). Trebuie sa merg, e absolut obligatoriu. Dar ce rau imi pare ca ratez si runda a doua...
Adlemi, felicitation! Suntem clontosi acuma, nu?
Ioana si cu Andruska, pai puteti sa ma cobiti mult si bine ca eu de fapt asta imi doresc! Poate nu stiti dar sunt in plin proces de cautare de informatii pe la diversi ginecologi: cat de repede pot sa fac al doilea bebe!
Ca sa nu va mai zic planurile: al doilea vrem tot fetita, iar al treilea - baiat. (hai, sa fie si un baiat in familie). Oare sa mai sper si la al patrulea?! Mai bine nu, ca isi face vasectomie barbatu'meu daca afla ce pun eu la cale.
Pana acum, in urma multor negocieri, am ajuns sa-l conving sa facem bebe doi cat de repede ne dau voie medicii (el vroia 3 ani intre ei).
Asa ca...succes la cobit!
Si Ioana, ramane valabila deci varianta cu 2 fetite. Bine, ca sa stiu ce vorbesc cu dr tau. Parca Horhoianu, nu?
Pupici.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Soleil spune:
Fetelor, multumim pentru urari!
Nu cred ca mai reusesc sa intru pana plec (maine botez, apoi pregatiri, etc) asa ca va pupacim de pe acum si sa va regasim peste 2 saptamani frumoase si cu puiuti sanatosi si jucausi!
Pupici pufosi de la noi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
Andruska spune:
Eu am fost pe la birou si tare bine a fost ca m-am intalnit cu toti colegii care...nu m-au recunoscut asa tunsa !!!
Matei si Andrei au ramas cu tatal meu si le-a mers bine. Matei a papat iaurtul - astazi i-am dat prima data NAPOLACT - si a facut nani.
Acum sunt afara amandoi cu tati ca eu nu prea ma simt bine - sunt ametita rau, cred ca unde nu am prea mancat nimic astazi, plus ca vineri mi se pare cea mai obositoare zi, cand am senzatia ca clachez insa nu se poate asa ceva.
Deci, maine la 11,00 ne vedem in Botanica Ioana? Cum se simt Arturicii dupa vaccin? O noapte linistita si fara necazuri va dorim din suflet
Poate duminica in Herastrau cu mai multe...daca ne va permite vremea .
Fug sa stau in pat pana vine puhoiul
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
Emilly spune:
Soleil eu dupa mesele mentionate de tine ii dau si 100ml laptic de la mami, muls evident ca nu mai vrea sa suga decit noaptea.
Fetele care va intilniti in weekend, sa aveti vreme frumoasa si sa va ginditi si la noi.
Fetele, mai e la tv "Tinar si nelinistit"? sunt curioasa daca sunt inaintea astora la episoade.
Ioana77 cum si-a dat seama doctorul de sansele de a avea tripleti ca si eu vreau...
Catalina ce fetita precoce ai, a mea inafara de "in-g", "in-c" sau tipete nu zice nimic, care e secretul?Eu zic ca vorbesc suficient de mult cu ea ca cica conteaza.
N-am stiut despre bonele de pe aici dar intr-adevar e ff scump 10 pe ora, ai intrebat la un Maternell?
Noi suntem cumintele, mincam piure, cereale si tzitzi, sta si isi studiaza jucariile minute in sir iar acum de cind cu activity center e inebunita de placere.
Pupici!
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
Emilly spune:
Andruska la cite luni ai inceput diversificarea?Te intreb pentru ca vad ca Matei maninca multe alimente noi si sunt curioasa in cite luni vom ajunge si noi la stadiul vostru.
Daca vrei amanunte despre Avent, despre modul de depozitare si congelare, sa-mi spui.
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
ane2 spune:
Ioana cum se simt Arturicii???????????
Dupa ce m-am vaitat ca nu a papat la 11...la 3 si-a luat revansa si a papat tot tot......iar la 8 la fel...yupiiiii.....
Acum sunt singurica ca avenit socrela si a luato pana maine....trebuie sai cumpar un cadou neeaparat ...nu de alta da merita din plin......
Si bineinteles ca vom profita si noi....sio tulim pe afara.....
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134