Bebelusi de ian-feb 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai, ce va tot mirati cu aia 500eur parca ati fi de pe alta planeta. Pai voi comparati salariile din Cipru cu cele din Romania?
Mie chiar 500eur mi se pare PUTIN pentru Cipru. Na ca v-am zis-o.
Roxi, stii tu vorba aia, soacra-soacra poama acra... Eu in toleranta mea deplina ma inteleg foarte bine cu soacra. De aia are si program de bona la mine (am o bona 4 ore pe zi, soacra alte 4 ore pe zi, in rest - maica-mea restul pana la 24 ore pe zi, cu mici "franturi" cand ne ocupam noi de motata).
Da, Andruska, am vorbit cu dr tau. Am stabilit ca faci o fetita nu mai tarziu de 2006. Imi pare rau, e totul stabilit. Nu mai putem da inapoi, bine?
Mai am de vrobit cu dr Ioanei. Inca ma mai gandesc daca sa-i propun pentru Ioana o fetita sau sa fie doua, sa aiba pereche Arturicii.
Pupinson.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Adina
Nu glumi! Dr m-a informat deja ca am de 4 (patru) ori mai multe sanse sa fac gemeni, tripleti, etc, daca va mai exista o "data viitoare"!!!!
Asa ca ....

DAR TU???? Ce, crezi ca merge numai sa "planifici" altora ia sa vedem si Planul Tau!!!!!!!

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Adlemi, felicitari lui Andrei ptr. dintisor!

Soleil, dupa masa de fructe e normal dar dupa cea de cereale cu lapte nu prea... poate e prea mica portia. Sau paote nu vrea la o masa mai mult si vrea mese mai multe. Si mie mi se intampla dar max 3:30 ore si cu toate astea nu vrea mai mult la o masa! Ar fi mai rau daca i s-ar face foame la 5 ore ca atunci nu ar mai avea timp sa pape nici cele 4 mese!

Mikkky, eu il plimb dupa mine pe unde merg in casa, inclusiv la bucatarie cand fac de mancare in scaunelul lui... nu mai sta de mult singur si se plictiseste tot mai repede... dar daca ma vede e ok... mai vorbesc cu el si in general isi face de lucru cu jucariile si e destul de cuminte... mai arunca jucariile si tot trebuie sa le spal si sa i le dau ...

SUNT TARE FERICITA! A papat Cosmin galbenusul de ou si i-a si placut de data asta: l-am pus in piureul de legunme! E adevarat ca parca nici nu se simtea ... eu numai gustul dulce de morcov si telina o simteam! Deci e clar, piureul de cartof nu-i place! Maine incercam din nou si ficatelul tot cu piure de legume! Dar cred ca acum nu s-a saturat ca mai vroia si nu mai era... adica piure simplu de legume mai era dar nu i-am mai dat. I-am fcaut si portia un pic mai mica (cred ca vre-o 150 g ca ma gandeam ca poate nu va manca...) Nu i-as da nimic acum dupa ou ca sa pot fi sigura ca il digera bine si in caz de ceva reactii sa stiu care e treaba rra nu cred ca e cazul ca totusi am mai incercat si alta data! Sper sa se culce ca doar a mancat chiar daca mai putin cantiatativ si ii dau masa uramatoare mai repede... numai ca e cam nervos si arunca toate jucariile si se maraie!

Paote stiati dar daca nu, va spun un ,,pont'' care l-am aflat si eu de curand de la o bucatareasa. Ca sa nu mai dureze asa mult pana se face piureul (supa), se da morcovul si ce legume se mai pun pe razuitoare sau prin robot de seara si se pune apa peste, apoi la frigider cu ele pana dimineta cand se pun la fiert. Asa se fierb f repede ... azi a firt in 40 min, dar numai legume ... iar cel cu carne in max 1 ora ... nu in 2 ore cum imi lua mie pana acum...

Helen siDan Cosmin 21.01.2004
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Adina- vezi ca ma coalizez cu Ioana si nu te vad prea bine cu urmatorul bb nu mai departe de 2005 ...asta ca sa fi tu inainte si sa mai vb despre una alta .

Ioana- bafta multa cu cautarile de cazare. Sa ne spui si noua ce ai gasit ca poate venim dupa tine sa ne plimbam si noi .

Adlemi-sa iti traiasca !! Dragul de el, de aceea era asa de marait sambata. Multi pupicei pufosi, cum spune Soleil.

Fetele cu fetele - Mickyyy si Soleil - vacanta placuta si vreme buna !!!

Si la noi tot chestia cu carutzul este cea mai buna ca sta Matei cu mine peste tot si este f incantat mai ales la bucatarie unde zdrangan toata ziua cate ceva - incearca si tu si vezi daca functioneaza.

Misilicu- mai ce haios este Tiberiu !!! Dar ochii sunt super scumpi nu este de Japan este de la Romanica . Sa iti traiasca comorile !!!

Matei este afara si Andrei la fel iar eu cica am venit sa fac treaba acasa dar mi se facu dor de voi si uite-ma's. Ne vedem in we sau nu? Sau DDDDAAAAA si unde si cand? Haideti maine in Gradina Botanica pe la un 10,30-11,00 ce spuneti?

Astept voluntari .

Ma duc si la treaba ca dupa aceea plec pana la birou si ramane iarasi casa varza si uite asa imi vine sa fac !!!

Multi pupici si mai ales Roxanei sa nu mai fie panicata si stresata ci vesela, optimista, armonioasa si sa repeti tot timpul:'am sa gasesc in timp util persoana 100% benefica din toate pdv ptr cresterea si educarea Alexandrei'- si ai sa vezi ca o sa gasesti. TREBUIE SA CREZI DIN TOT SUFLETUL - si noi iti tinem pumnii da? Pup-o pe frumusica ta din partea lui Matei

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Maine la 11 suntem in Gradina Botanica!

Adlemi? Adina Iulia? Roxana? Haideti fetelor ca se termina vara!!!

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce vara mai fetelor? S-a dus deja. Nu vedeti? Eu as veni, nu promit nimic, insa as cam vezi zau asa. Mai vedem.

Ce dragutz vorbiti voi de alt bebe si eu cand ma vad fara bona si fara casa ma deprim si mai tare. Cred ca vremea e de vina, ca eu de felul meu sunt o luptatoare, nu cedez asa usor.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Hop si noi la apel....

Da Rachella la masa de la 11 nu a vrut mai mult de cateva lingurite de cereale...iar e maraita offff sper sa nu mai imi faca iar vro infectie...

Pai hai sa va zic cum e cu bonele "de import " ...500 de euro nu e mult ptr salarile de aici...iar avantaju e ca ai bona 24 din 24...pe cand daca ai lua o bona de aici cu program de 8 ore sar da dublu salariu...asa ca e mult mai avantajos...

Am luat azi cereale cu grau si miere ...voi le-ati dat la bebei???ca eu am auzit tot felu de pareri....cum ca mierea nar fi buna....voi ce stiti?????????

Roxi

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Roxi ai incercat la "scoli ,gradinite,bone.." sa deschizi un subiect?..poate ai noroc...

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ane- Mierea nu este buna ptr ca poate da botulism- . Acum eu stiu de cea naturala, asta din cereale

Ptr maine mai asteptam inscrieri .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Misilicu, Helen, Andruska, merci pentru sfaturile cu plimbatul in carut sau cosulet, am si eu cosulet si uneori o mai iau cu mine si intr-adevar, la bucatarie ii place la nebunie. Dar doar acolo, in rest e pliktiseala mare. De exemplu calculatorul e intr-un colt de camera iar daca o pun cu fata la mine vede doar peretele si se plictiseste repede de el si incepe sa urle, iar daca o intorc invers are priveliste, dar nu ma mai are pe mine in cadru si iarasi scandalageste. Plus ca acum e deja maricica si trebuie sa stau cu ochi numai pe ea ca are obiceiul sa se foiasca pana iese din cosulet iar daca o leg cu “centurile” de siguranta maraie in continuu.

Ane, eu am auzit de la pediatra cumnatei mele ca mierea de salcam e singura recomandata la bebelusi si ca poate sa-I dea fara probleme, dar e doar din auzite, nu si din incercate, pentru ca nici cumanata-mea nu I-a dat tot de teama.

Andruska, ma inscriu si eu la plimbare….da’ peste vreo 2 saptamani daca ma mai primiti . Oricum, va urez de pe-acum vreme faina maine!

Roxana, si eu mai vreau un bebe si n-am nici bona si nici casa si din septembrie vreau si eu sa ma intorc la munca…..
Iar cu serviciul mai aman-o, Alexa e cea mai importanta acum. Nu stiu in ce relatii esti cu soacra, dar eu in locul tau daca as vrea neaparat sa revin la munca as lasa-o pe ea sa aiba grija de fetita, provizoriu, pana as gasi bona.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput