numai balante (dez)echilibrate!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by adivio

Dar stai sa-ti mai zic ceva, m-am uitat la pozele gandacelului si m-am socat; parca ma vedeam pe mine, aceeasi conformatie a fetei, parul strins la spate in coada, aceeasi cochetarie in zimbet- nu m-am mai uitat la alte balante ca deja intrasem la idei.

Adivio&Ioana-nazdravana

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

daca eu sunt tu, asta-nseamna ca am o casuta mai sus de chitila, asa-i??!!

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

quote:
MAI SA FIE, SUBSCRIU 100% SI ADAUG - PENTRU MINE MODA INSEAMNA CLASIC. accept cu greu noutatile modei.

Adivio&Ioana-nazdravana

hihihi clasic sa hie, da nu dala de-nmormantare in alb si negru, iubesc colorile la nemurire... si blugii... si rochitele-nflorate...

iubesc indrazneala, da sa o vaz, nu sa o port... i hope

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Salmida

Sä imi fii amestecat cineva genele la clonarea de masä a zodiei?? adivio, eu sigur nu semän cu tine, cä intru la griji!

Aveti grijä! Buhuhuuu!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
(http://photos.yahoo.com/floradia)

huhuhu si buhuhu
m-am uitat si io la pozele tale... domne, nu semanam ca io nu-s blonda dar semanam la mutrele alea cand ne-a citit primaru de indatoririle sotilor in societate... si pe noi ne-a umflat un ras... mai dihai ca al vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Hai ca m-am strimbat de ris de se mira si fiica-mea ce m-a apucat.Salmida, nu te panica, nu am zis ca semanam perfect, ca doar nu suntem gemene, era vorba de esenta. Mai gandacelule, alb si negru nu, culori vii si pastelate da, si apropo de casuta daca stiam ti-o dadeam tie ca taman ce am vindut-o anul trecut. Oricum sunt sigura ca si a ta va fi superrrrrrrrrrr.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

...si ce talente "ascunse" spuneati ca aveti?

Eu una minuiesc f. bine(zic eu!?) foarfeca - ca nu degeaba a fost primul lucru pe care l-am luat de pe tavita cind mi s-a rupt turta ...pe undeva ma roade idea ca nu m-am orientat in directia asta.
Imi place sa croiesc - pentru mine si fetele mele; daca ma roga mama sa-i fac o fusta sau bluza - nu-mi place ....ma enerveza stilul clasic; imi place sa dau friu liber imaginatiei si de cele mai multe ori ies niste chestii super.

... sunt sigura ca va regasesc si pe voi undeva - micul artist - pictor, cintaret, etc.... ei ce spuneti?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

eu cred ca nu-s o balanta clasica, sunt la granita dintre zodii: 22 octombrie. dar mi se potrivesc cele mai multe din caracteristicile balantei, exceptie fiind poate faptul ca nu sunt foarte vorbareata ci dimpotriva, foarte concisa si la obiect. de regula intervin in conversatii atunci cand dialogul stagneaza, incercand sa aduc noi subiecte pe tapet si sa inviorez discutia. diplomatia mea consta in faptul ca evit persoanele care m-au dezamagit, pe de o parte ca sa nu fiu nevoita sa le spun vr-o doua data viitoare cand ne vedem si pe de alta parte sa nu le dau prilej sa ma dezamageasca din nou.
cel mai mult detest minciuna gratuita, daca omul intarzie la intalnire si-mi mai spune si una gogonata ca sa se scuze fara ca eu sa-l fi intrebat ceva... ma trec toate sudorile.

la partea cu mutatul mobilei... ma anima dorinta, dar cand ma uit la ele cat sunt de masive si greu de mutat, ma gandesc la un alt obiect care ar putea schimba atmosfera... poate un scai intr-un bol frumos colorat sau alt covor sau alta vaza... dar cum barbac'meu e extrem de pragmatic (alta balanta) si nu vrea obiecte in plus in casa... imi raman visele pe care mereu le imbunatatesc cu lucruri frumos colorate.

voua va place sa barfiti? mie nu-mi place sa barfesc, gasesc mereu cate o scuza celor care au calcat prin strachini... insa savurez fiecare barfulita pe care o aud:).

Mergi la inceput

quote:
apropo de casuta daca stiam ti-o dadeam tie ca taman ce am vindut-o anul trecut. Oricum sunt sigura ca si a ta va fi superrrrrrrrrrr.

mi-ai vandut CASUTA MEAAAA????!!!!!!!!!!

te-ai ars, vreau procent... ai zi, cu cat (pe bune, asta serios, ca sa-mi fac idee... cat mi se cuvine)

quote:
Oricum sunt sigura ca si a ta va fi superrrrrrrrrrr.

ia uite domne diplomatie in direct cum o da cotita sa schimbe subectu

vezi ca noi astea balantele om fi noi mai artiste da nici chiar asa proaste cum ne crezi tu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amai

Imi place sa croiesc - pentru mine si fetele mele; daca ma roga mama sa-i fac o fusta sau bluza - nu-mi place ....ma enerveza stilul clasic; imi place sa dau friu liber imaginatiei si de cele mai multe ori ies niste chestii super.

hai sa ne asociem ca eu is pasionata dupe fashion si mai stiu sa si tin creonu-n mana... un croitoras bun imi trebuia si nu-l gaseam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Si eu, si eu!
Imi place terrrrribil moda, si pe podium si pe strada, si nu am nici un fel de invidii sau regrete, doar pura admiratie. Dar cand e vorba sa aleg ceva, nu-s deloc prea indrazneata la stiluri. Da, uite aici poate ca as schimba ceva la zodia asta, sa pot avea si eu parte de un pic de extravaganta, prea am fost cuminte la capitolul asta.
Si-mi place croitoria, si alte chestii inrudite, ca sunt tare mandra sa vad ca am facut ceva cu mainile mele...
Si asa de mult imi place sa stiu de toate si sa fac de toate, ca incep o mie de lucruri si ...le mai termin doar pe cele f. importante. Sau oi fi prea ocupata si imi asum prea multe responsabilitati? ( Da cine ma pune? Nimeni, culmea!). Si fac asa de 1000 de ani si nu m-am lecuit! Ajutooooor!
Cand eram pioniera, taiam revistele si sortam articolele dupa subiecte. La fel am facut si inainte de a veni aici. Am vreo 4 dosare pe care le tot rasfoiesc: retete pt. gatit, sfaturi de tot felul, dar pana la pus in practica,... Ca doar si maine e o zi... Hi, hi, stiti cine spunea asta?
Cat despre creion, scuza-ma Gandacel, da tu nu stii ca s-a inventat proiectarea pe calculator? (Spun asta de invidie, ca eu am vrut, da mana mea nu si nu...la desenat).
Pupici la voi si la bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

N-as vrea sa va intrerup ... da' sunteti dragutze sa ma treceti si pe mine pe lista?(chiar daca am aparut cu intarziere - ca altfel sunt foarte punctuala)
Daca am vazut bine inca nu aveti nici o balanta nascuta in 23 septembrie.

ca o paranteza si pentru ca ma trezii cu noaptea-n cap:

"Desi sunteti extrem de suspicios cu privire la sansele de redresare ale unei situatii - profesionale sau financiare - azi ati putea intalni o persoana care va da o solutie buna de a iesi din impas. Ajutorul lui este material sau sub forma unui sfat prin care veti reusi sa faceti pasi importanti mai departe in planul ce parea blocat." [ACVARIA]

sursa: ACVARIA - Mai multe in www.acvaria.com
Valabil pentru astazi

Si fiul meu e tot balanta (28 septembrie)

ei, ma primiti?

Mergi la inceput