numai balante (dez)echilibrate!
Raspunsuri - Pagina 14
Alina spune:
quote:
Originally posted by adivio
Vreau si eu in partid- balanta de 1 octombrie si copchil de 10 octombrie. Ori nu am citit eu cu atentie ori sunt prima cu sot Leu, care de altfel spune ca cea mai buna nevasta este nevasta din Balanta.
Ma repet daca va spun ca imi place sa ma pierd in detalii, sufletista si iertatoare, ma enervez repede si-mi trece tot la fel, ce-mi trece prin cap vreau ACUM si tot restul, stiti voi.
Pupici balantelor
Adivio&Ioana-nazdravana
Nu,nu esti singura Balanta cu sot Leu.Mai sunt si eu dar cred ca nu am mai scrisa asta pina acum.Noi ne cunoastem de 7 ani si casatoriti de 5,ne merge foarte foarte bine,ne mai ciondanim dar doar din nimicuri si ne impacam repejor(eu ma aprind cam repede )pt ca ne iubim mult-mult,pina la soare si inapoi.
Alina
adivio spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by adivio
Vreau si eu in partid- balanta de 1 octombrie si copchil de 10 octombrie. Ori nu am citit eu cu atentie ori sunt prima cu sot Leu, care de altfel spune ca cea mai buna nevasta este nevasta din Balanta.
Ma repet daca va spun ca imi place sa ma pierd in detalii, sufletista si iertatoare, ma enervez repede si-mi trece tot la fel, ce-mi trece prin cap vreau ACUM si tot restul, stiti voi.
Pupici balantelor
Adivio&Ioana-nazdravana
Nu,nu esti singura Balanta cu sot Leu.Mai sunt si eu dar cred ca nu am mai scrisa asta pina acum.Noi ne cunoastem de 7 ani si casatoriti de 5,ne merge foarte foarte bine,ne mai ciondanim dar doar din nimicuri si ne impacam repejor(eu ma aprind cam repede )pt ca ne iubim mult-mult,pina la soare si inapoi.
Alina
Asa e Alina, noi ne cunoastem de 12 ani si suntem casatoriti de 10 ani. Iubire mare domnule, as putea spune ca ne completam foarte bine doar AERUL INTRETINE FOCUL, nu-i asa?
Adivio&Ioana-nazdravana
Salmida spune:
Dar suntem oare si cele mai vorbärete? Cäci asa s-ar zice dupä nr. de pagini!
Chiar! Vouä vä place sä vorbiti, asa in general, sau sunteti mai täcute din fire? Cä de cantat ne place ...
la (dez)echilibrate
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
(http://photos.yahoo.com/floradia)
adivio spune:
Depinde de context Salmida, citeodata sunt vorbareata, de obicei cind ma aflu intr-o companie care imi place citeodata sunt extrem de tacuta cind nu sunt pe aceeasi lugime de unda cu interlocutorul. In topicul asta, de exemplu, sunt in elementul meu, pentru ca suntem toate la fel si ne intelegem bine una pe alta.
Adivio&Ioana-nazdravana
Salmida spune:
Asa!! Cäci eu stau de obicei in "espectativä" panä reusesc sä prind lungimea de undä ... mä refer atat la nivelul grupului, cat si la cel al individului. Cu alte cuvinte ... avem nevoie de o oarecare "intimitate" ca sä sporoväim?! Sau nu?
Eu am sesizat cä la mine etapa de "cäutare a rolului", fireascä dealtfel in dezvoltarea unui grup, este destul de lungä ...
Eu pot adäuga la cele deja enumerate de voi mai sus cä sunt o fire räbdätoare ... dar, in functie de context, existä o limitä unde se sfarseste räbdarea si sä zicem cä trecem iar la combinatia 5-26!
Aveti räbdare? ... aveti räbdare cu adultii, cu copiii, aveti räbdare sä ascultati (ceea ce este cel mai greu! ), sä explicati?
Poate lungim lista si o concuräm pe "acvaria"
P.S. In seara asta chiar am avut chef de vorbä!!
Ina Stan spune:
Yes! Asa si eu, Adivio!
Voi sunteti sigure ca nu s-a inventat clonarea acu...'jde mii de ani?
adivio spune:
Dar stai sa-ti mai zic ceva, m-am uitat la pozele gandacelului si m-am socat; parca ma vedeam pe mine, aceeasi conformatie a fetei, parul strins la spate in coada, aceeasi cochetarie in zimbet- nu m-am mai uitat la alte balante ca deja intrasem la idei.
Adivio&Ioana-nazdravana
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Salmida
Aveti räbdare? ... aveti räbdare cu adultii, cu copiii, aveti räbdare sä ascultati (ceea ce este cel mai greu! ), sä explicati?
absolut deloc! dar deloc! sunt groaznica la capitolul asta, intrerup tot timpul, am impresia ca stiu intotdeauna ce a vrut sa zica interlocutorul, sunt GROAZNICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
aveti vrun leac?
as mai adauga la lista de trasaturi, nu stiu daca va incadrati si domniile voastre, un set de valori morale extrem de bine definit si un conservatorism incotopenit din care nu ma scoti nici cu
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
adivio spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by Salmida
absolut deloc! dar deloc! sunt groaznica la capitolul asta, intrerup tot timpul, am impresia ca stiu intotdeauna ce a vrut sa zica interlocutorul, sunt GROAZNICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
aveti vrun leac?
as mai adauga la lista de trasaturi, nu stiu daca va incadrati si domniile voastre, un set de valori morale extrem de bine definit si un conservatorism incotopenit din care nu ma scoti nici cu
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
MAI SA FIE, SUBSCRIU 100% SI ADAUG - PENTRU MINE MODA INSEAMNA CLASIC. accept cu greu noutatile modei.
Adivio&Ioana-nazdravana
Salmida spune:
Sä imi fii amestecat cineva genele la clonarea de masä a zodiei?? adivio, eu sigur nu semän cu tine, cä intru la griji!
Aveti grijä! Buhuhuuu!