numai balante (dez)echilibrate!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by sperantza nu moare
pentru statistici: mie imi place sa cant

… si mie… la tobe!!! hihihi

dana_ene: uite cum e la mine cu « diplomatia » si cu « directele » de dreapta;) intai fac boacana, si spoi sunt cea mai diplomata hihihi

in rest… nici un comentariu! bravo!

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gandacelule, nu e nimic rau nici "la tobe", atata timp cat nu-ti dai cu betele peste degete

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Hai sa va mai completez tabloul: intru repede in panica cind cineva intirzie si-mi trec prin cap tot felul de scenarii care mai de care mai grozave, visez mult si ajung sa cred ca e obligatoriu sa se indeplineasca, practic imi fac teluri din visurile mele, familia este cea mai importanta si mor de git cu oricine incearca sa faca rau familiei mele, de cind ma stiu mi-au placut copii si ei ma plac pe mine, parca as avea lipici la ei. Ei ce ziceti, va regasiti pe aici, nu-i asa?

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Hai sa va mai completez tabloul: intru repede in panica cind cineva intirzie si-mi trec prin cap tot felul de scenarii care mai de care mai grozave, visez mult si ajung sa cred ca e obligatoriu sa se indeplineasca, practic imi fac teluri din visurile mele, familia este cea mai importanta si mor de git cu oricine incearca sa faca rau familiei mele, de cind ma stiu mi-au placut copii si ei ma plac pe mine, parca as avea lipici la ei. Ei ce ziceti, va regasiti pe aici, nu-i asa?

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adivio

Adivio&Ioana-nazdravana

eu ma recunosc TOTAL!
si la aia cu intarziatul cu scenarii (ca a avut un accident, dar asa, un film intreg, nu doar un gand) cu visatul si cu ochii deschisi si inchisi, si cu familia, si cu copiii...

ehhhhhhhhhhh ma bagati la idee, fetelor!

(la tobe nu bat cu bete, ci cu palmele, ca-s d-alea africane!)

Mergi la inceput

daca m-am schizofrenizat si voi sunteti personalitatile mele multiple?????????????????

daca aratam si fizic la fel?

fetelor, vedeti ce-nseamna "scenarii"?!! v-am zis io ca nu-i de gluma

Mergi la inceput

ei mai gandacelule, sotul meu mereu spune ca noi balantele suntem o zodie aparte, cu capul in nori dar si cu picioarele pe pamint in acelasi timp.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

"(sotul meu mereu spune ca noi balantele suntem o zodie aparte, cu capul in nori dar si cu picioarele pe pamint in acelasi timp.)"

Adivio, cam asa simt si eu, dar uneori cred ca sunt exasperanta, cazand cand intr-o extrema, cand in alta.
Dar eu mai am o problema de ceva timp! Bunatatea, generozitatea, cum le manifestati? In mine parca sunt mereu doua fiinte: una buna care vrea sa ajute, si alta mereu precauta (sau doar rea?) care rece, analizeaza si ii da peste mana celei dintai. Oare teama de viitor, de surprize neplacute, dezamagirile, sa fie cauza?
Nu-mi place sa mi se ceara, prefer sa fac eu bucurii neasteptate, si
nici nu prea stiu sa primesc daruri si sa ma bucur de ele. Cel mai mult ma bucur de ceea ce realizez/cumpar eu singura.
Hei, unde e psihanalistul sa-mi puna diagnosticul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Aoleuuuuuuuuuuu parca suntem clonate nu alta !!!!

Si eu visez cu ochii deschisi, imi plac copii, as vrea sa pot sa-mi vad si visul cu ochii , adica sa ma un si cred ca ma regasesc aproape in tot ce a scris dana ene

Dana

Mergi la inceput

Ai dreptate Ina, generoase dar si rele in acelasi timp. Nici mie nu-mi place sa mi se ceara, nu-mi plac oamenii care se vaita tot timpul asteptind sa-i scoata altii tot timpul la liman. Imi place sa daruiesc, dar lasa-ma s-o fac eu pentru ca asa simt. Sunt foarte prietenoasa, dar multi oameni ma dezamagesc in timp, pentru ca nu stiu sa dea ci doar sa ia si atunci devin rea.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput