numai balante (dez)echilibrate!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amai spune:

mihuletu... si sotul mea e balanta (ca si mine!) si e pe 22 octombrie ca si tine! dar cred ca el e 90% SCORPION!
Nu e deloc diplomat ,iti trinteste verde in fata tot ce are de spus , daca ai calcat strimb nu mai ai dreptul la o a doua sansa! Ce are totusi din balanta este faptul ca are gusturi rafinate (si nu ma refer la mine) si cu cei care ai are linga sufletul lui nu-si arata fata de SCORPION!

quote:

Si asa de mult imi place sa stiu de toate si sa fac de toate, ca incep o mie de lucruri si ...le mai termin doar pe cele f. importante. Sau oi fi prea ocupata si imi asum prea multe responsabilitati? ( Da cine ma pune? Nimeni, culmea!). Si fac asa de 1000 de ani si nu m-am lecuit! Ajutooooor!

SI EU FAC LA FEL !!!Cred ca suntem foarte mult atrase de nou!

...si cum era cu CLONAREA?

Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Gata ... mi-am revenit! Sunt de-a voasträ, degeaba m-ati speriat voi cä nu!

1. Place moda si mie!!! Am croit si mi-am fäcut si eu häinute si cand nu am mai avut timp fäceam modelul si il duceam la croitoreasa care, draga de ea, respecta tot ce ii ziceam. Insä toatä garderoba e acum pe la prietene, cä aici ...
2. Minciuna, gratuitä sau voitä, ... si e dintre cele mai descalificatoare.

Si acum, iar test! Sä mä conving cä nu mi-au amestecat genele la clonare!

Vä place sä dansati? Cä mie ... daaaaaaa! ...de dimineata panä seara, dacä s-ar putea ...
Iar in vara asta am incercat si figurile dansului la barä...
Chef numai cu "duamne" cicä! mde

P.S. Gandäcelule, blondul cela era de la cutie Fuse si se duse! Ca si pletele!!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
(http://photos.yahoo.com/floradia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:

huhuhu si buhuhu
m-am uitat si io la pozele tale... domne, nu semanam ca io nu-s blonda dar semanam la mutrele alea cand ne-a citit primaru de indatoririle sotilor in societate... si pe noi ne-a umflat un ras... mai dihai ca al vostru

hehe! gandäcelule ... Stii bancul cu broscuta cäreia i se spune cä are gura prea mare si cand vorbeste e urat?? Iar broscuta, tuguindu-si buzele räspunde: "sirios?"
Asta spuneam la tanti aceea, in gand bineinteles, chit cä pe vremea aceea nu intelegeam ce zicea (suedezä vorbea!)...dar de dedus nu era greu, nu?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
(http://photos.yahoo.com/floradia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Subiect inchis.
Continuarea aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31087" target="_blank">balante (dez)echilibrate (2)

Mergi la inceput