numai balante (dez)echilibrate!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by geliza

de acord cu tot ce ati scris pana acum...mi se potriveste si mie, dar cel mai bine partea aia cu muncit din greu numai motivat...
Va intreb si eu ceva: voua vi se pune pata pe ceva si trebuie sa faceti atunci? de exemplu daca ma hotarasc sa ma vopsesc alt fel sau sa ma tund, mi se pune pata si trebuie sa o fac atunci (in 1-2 zile) ca apoi poate imi trece...dar mi se pune pata rau si daca nu ajung la coafor ma ocup singura....

Eliza si Mara (24.01.2002)

give me five!
(mey, parc-ati fi sororile mele gemene!!!)

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by peca

subscriu si eu...si cu asta ma inscriu oficial in clubul balantelor (11.octombrie)
iar despre mine...oare mai are rost sa re-repet ce s-a mai re-repetat=: incapatanata sunt; despic firul in 4; da doamne dar "mindiat"; vorbareata sunt...da noroc cu mine, caci altfel ar fi o tacere a noi in casa; ma mai ia gura pe dinainte...in sensul ca spun si ce poate nu intereseaza pe toata lumea;sufletista si cu cei care nu merita; iert repede, ma enervez repede dar ma calmez la fel de repede; trebuie sa spun ce am pe suflet...si apoi e liniste; musai sa spun cu lux de amanunte...;si multe multe altele....si nu regret ca sunt balanta...ba mi-as dori si un bb in zodia asta dar al meu sot a spus ca ii ajunge cu una ca mine....dar daca insist mult...obtin ce vreau, ca de obicei!

peca... ai ca usor-usor ne strangem toate "artistele" aici

ma inscriu perfect in caracterizarea matale...

domne, ce straniu sa fim atatea... trase la indigo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Vreau si eu in partid- balanta de 1 octombrie si copchil de 10 octombrie. Ori nu am citit eu cu atentie ori sunt prima cu sot Leu, care de altfel spune ca cea mai buna nevasta este nevasta din Balanta.
Ma repet daca va spun ca imi place sa ma pierd in detalii, sufletista si iertatoare, ma enervez repede si-mi trece tot la fel, ce-mi trece prin cap vreau ACUM si tot restul, stiti voi.
Pupici balantelor

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Aaaaa, si am uitat sa va spun ca imi place sa dorm, daca nu dorm nu sunt buna de nimic si nu-mi place sa ma cert si evit intotdeauna certurile altora, nu-mi plac vulgaritatile si exprimarile indoielnice, dar mai ales nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac, ma enerveaza teribil sa fac lucruri la comanda, iar citeodata ma apuca o lene de zile mari.Desigur , o sa fac completari pentru ca asta nu e tot.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

quote:
Va intreb si eu ceva: voua vi se pune pata pe ceva si trebuie sa faceti atunci? de exemplu daca ma hotarasc sa ma vopsesc alt fel sau sa ma tund, mi se pune pata si trebuie sa o fac atunci (in 1-2 zile) ca apoi poate imi trece...dar mi se pune pata rau si daca nu ajung la coafor ma ocup singura....

Hi,Hi,Hi

...dar cind mi se pune pata sa plec la munte sau la mare si-mi fac bagajul cu copii cu tot si PLEC? ... treaba cu tunsul tocai am patit-o acum vreo 2 saptamini , numai ca nu mi-am gasit coafeza si m-a tus alta ORIBIL...poate ma lecuiesc!

Pupici si...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adivio

Aaaaa, si am uitat sa va spun ca imi place sa dorm, daca nu dorm nu sunt buna de nimic si nu-mi place sa ma cert si evit intotdeauna certurile altora, nu-mi plac vulgaritatile si exprimarile indoielnice, dar mai ales nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac, ma enerveaza teribil sa fac lucruri la comanda, iar citeodata ma apuca o lene de zile mari.Desigur , o sa fac completari pentru ca asta nu e tot.

Adivio&Ioana-nazdravana

asa asa ca bine zici!!!
care are timp sa stranga toate datele astea, sa faca un portet-robot???

(mentionez ca lenea nu exclude munca pe branci cu amendamentul "sa fim bine motivate")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

25 septembrie - Saso (Sofi)

26 septembrie - Delia21
26 septembrie - DD (Dana)

27 septembrie - Tango (Victoria)
27 septembrie - monicar (Monica)

28 septembrie - Carina (Anda)
28 septembrie - dana_ene (Daniela)
28 septembrie - MihaelaR
28 septembrie - Ionicutza (Ioana)
28 septembrie - danacaltan

29 septembrie - gandacelu

1 octombrie - Silvana75 (Silvana)
1 octombrie - adivio

2 octombrie - michiyan

3 octombrie - Alina
3 octombrie - Riara

5 octombrie - Mihai (bb monicar)

6 octombrie - Sense

7 octombrie - Amai
7 octombrie - Mimsi

8 octombrie - Ina Stan
8 octombrie - dana p.

11 octombrie - peca

13 octombrie - Cici
13 octombrie - Mihaita (bb mmi)
13 octombrie - Ben (Mihaela)
13 octombrie - daniela_sb

18 octombrie - Adria (Adriana)
18 octombrie - mmi (Mihaela)

19 octombrie - Cary

20 octombrie - Sperantza nu moare

21 octombrie - Geliza (Eliza)
21 octombrie - Salmida

22 octombrie - Carina (bb Carina)

+ qsar
bogdan65

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

quote:
Originally posted by adivio

Adivio&Ioana-nazdravana

Exact, ce mai! Nu-mi vine sa cred...

26+ saptamani, DPN 21 Nov

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

1. ma hotarasc greu-greu
2. tipicara; analizez si ras-analizez; pierd prea mult timp in luarea deciziilor; despic prea mult firul in patru
3. f.f.f. influentabila
4. om de baza, toata lumea se bazeaza pe mine
5. directa, imi place sa spun omului in fata ceea ce am de spus, chiar daca doare uneori
6. imi place punctualitatea
7. tin foarte mult la imaginea mea
8. nu pot sa zic NUUUUUUU
9. extremista, adica ori e stinga ori dreapta… nu prea e cale de mijloc
10. altruista, las sa treaca de la mine
11. vesela
12. ador compania oamenilor spirituali
13. nu fac compromisuri
14. nu fac trasnai de frica ca tre' sa dau si socoteala la urma
15. nu sunt geloasa
16. imi place sa acord si sa mi se acorde libertate
17. pacifista, nu-mi place sa ma cert si evit intotdeauna certurile altora
18. mai mult sau mai putin snoaba
19. pun pret pe calitatea si aspectul hainelor si incaltamintei
20. tipicara
21. comoda; imi place sa dorm; tendinte spre lene
22. perfectionista
23. conservatoare; cu principii bine definite
24. admir frumusetea oricum s-ar manifesta ea
25. trec usor de la o stare de spirit la alta
26. diplomata
27. nu pot minti, f dezvoltat spirirt al dreptatzii
28. extrem de activa
29. cea mai devotata persoana intr-o relatie corecta
30. respect timpul celorlalti si astept ca si ceilalti sa respecte timpul meu
31. muncesc pe brinci NUMAI daca sunt bine motivata
32. nu-mi place sa ma bag in viata altora
33. imi place sa organizez cu atentie totul
34. incapatanata
35. nu-mi plac vulgaritatile si exprimarile indoielnice
36. nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac, ma enerveaza teribil sa fac lucruri la comanda
-------------------------------------------

Am incercat sa adun mare parte din caracterizarile BALANTZELOR. (Am fost bine motivata )
Ce bine se observa ca ajungem sa fim caracterizate de extreme:
ia uitati-va:
5. directa, imi place sa spun omului in fata ceea ce am de spus, chiar daca doare uneori
26. diplomata

Ba asa... ba asa...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

si eu imi sustin punctul de vedere pana in panzele albe, dar stiu sa fiu si diplomata. prietenilor le spun clar in fata ce gandesc, dar nu le dau nici cu leuca in cap. cu ceilalti nu are rost sa creez diferende si prefer sa inghit si sa tac. si minciuna este folositoare, dar prefer sa n-o fac decat in cazuri de extrema urgenta, si si-atunci ca sa apar pielea altora de cele mai multe ori, si ma lupt pentru altii din orice motiv. iar daca doi se cearta eu sunt arbitrul

nici eu nu stiu spune NU si de cele mai multe ori ma aleg cu sarcini foarte plicticoase

cand mi se pune pata trebuie sa aplic ideea ca altfel parca ma arde la stomac: si cu tunsul, dar mai ales cu plecatul in vizite, evident si eu de cele mai multe ori fara sa dau telefon, sau dau cand ajung la parterul blocului
somnul pentru mine e sfant, mai bun decat o friptura. se pare ca e din nascare, bebelus fiind unde ma puneau acolo dormeam, si acum la fel, pe la 10 seara cand mi se face somn sunt in stare sa adorm si in picioare. dimineata insa ma trezesc inaintea ceasului. oricum energia mea e relativa, obosesc repede si ma mai si plictisesc repede, asa ca ma apuc de ceva, dar mai las si pentru maine ceva de facut

cu mobilele nu ma lupt desi poate ca uneori imi vine, dar sunt prea mari si spatiul mic incat nu am unde sa le intorc ca nu se potrivesc pe alti pereti, dar cand am chef de schimbarea peisajului plec la iarba verde, sau in vizite.

pentru statistici: mie imi place sa cant

Sperantza nu moare

Mergi la inceput