numai balante (dez)echilibrate!
Raspunsuri - Pagina 11
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ina Stan
Desi, deja gasesc ca e cam obositor sa ma ocup de tot si toate, si ca ar fi mai bine pentru voi, care mai puteti, sa-i mai lasati si pe soti sa stie si sa faca cate ceva.. Altfel ajungem la matriarhat, cum de mult prezic eu, si s-ar putea sa nu ne placa!
hihihi
hihihihiiiiiiiii
pai nu suntem noi cele mai destepte si numai noi le facem cum trebe?!
ca daca se baga altu niciodata nu face bine?
asta cat despre toleranta
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
Saso spune:
cary.. tocmai vroiam sa intreb si eu aceeasi chestie!
si mama e la fel.. eu nu pot sa zic ca stept pastele..sau craciunul.. citeodata ma trezesc asa.. si ma apuca!
ori ma apuc de modificat ordinea mobilelor prin casa..( asta la ai mei a fost.. cu mama tot ameteam mobilele, si bietul tata intr-o noapte vrind sa se duca la taoleta.. si zapacit de doua balante-n casa.. saracul deschide usa dulapului...si.. plin.. da de haine o intreaba pe mama: de ce ai pus haine la intrarea in camera?
eu ma apuc de mobila.. ori de mine.. ma cam tund singura.. si de vopsit parul.. suvitze culori.. nuante!!! tocmai ieri m-a apucat, si iar m-am jucat de-a cuaforul.. dar n-a iesit rau!
va pup..
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Cary spune:
Mai Gandacelu,fu-i si eu la"Zona artelor",ma holbai la vitralii si cerui cateva idei in amenajarea bailor.Imi place foarte mult lucrul facut de mana din mici obiecte care de fapt nu mai folosesc,dar asamblate prin VIATA si devin o amintire de suflet.
Cat despre ideea de"a sta la cratita" o urasc si de aceea ma bucur ca sotul meu e doritor sa gateasca,prefer sa fac cumparaturi decat sa gatesc.
Saso sa stii ca si pe mine ma tenta schimbatul culorii parului,dar n-am avut niciodata curajul,probabil cand ma voi ramoli si voi incarunti,in schimb mi-am tot schimbat coafurile.
Cu punctualitatea stau super bine,prefer sa ajung eu prima si sa mai astept 5 minute,dar daca intarzie persoana respectiva la intalnire de cam ma vede nu-si mai doreste sa de-a ochii cu mine caci imediat isi i-a papara de riguare pentru intarziere.
Hai pupici ca si maine e o zi!
peca spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Pai, al meu barbatzel e RAC.
Cum ne intelegem ? EXCELENT !!!!!!!!
E un sot minunat, face ca mine (ca e usor influentabil), e retras si ma pot eu "intinde mai mult decat imi este plapuma" , ave o relatie f.f.f. buna! Dureaza de peste 8 ani si pot sa va spun ca pe zi ce trece e mai bine.
Deci functioneaza cuplul balanta + rac !
subscriu si eu...si cu asta ma inscriu oficial in clubul balantelor (11.octombrie)
iar despre mine...oare mai are rost sa re-repet ce s-a mai re-repetat=: incapatanata sunt; despic firul in 4; da doamne dar "mindiat"; vorbareata sunt...da noroc cu mine, caci altfel ar fi o tacere a noi in casa; ma mai ia gura pe dinainte...in sensul ca spun si ce poate nu intereseaza pe toata lumea;sufletista si cu cei care nu merita; iert repede, ma enervez repede dar ma calmez la fel de repede; trebuie sa spun ce am pe suflet...si apoi e liniste; musai sa spun cu lux de amanunte...;si multe multe altele....si nu regret ca sunt balanta...ba mi-as dori si un bb in zodia asta dar al meu sot a spus ca ii ajunge cu una ca mine....dar daca insist mult...obtin ce vreau, ca de obicei!
mmi spune:
Buna fetelor, balantelor.
Nu pot sa nu remarc descrierea facuta de Peca. Ma incadrez exact, cu sot cu tot, exceptia este doar zodia lui - sagetator. Deci cuplul sagetator - balanta functioneaza la fel de bine.
Si inca o mica exceptie, copilasul meu - balanta.
Va pup pe toate, cu drag, Mihaela.
geliza spune:
de acord cu tot ce ati scris pana acum...mi se potriveste si mie, dar cel mai bine partea aia cu muncit din greu numai motivat...
Va intreb si eu ceva: voua vi se pune pata pe ceva si trebuie sa faceti atunci? de exemplu daca ma hotarasc sa ma vopsesc alt fel sau sa ma tund, mi se pune pata si trebuie sa o fac atunci (in 1-2 zile) ca apoi poate imi trece...dar mi se pune pata rau si daca nu ajung la coafor ma ocup singura....
Eliza si Mara (24.01.2002)
daniela_sb spune:
V-am gasit cam tarzior... Dar vreau si eu in partidul balantelor (13 octombrie), si in plus si in cel al balantelor cu sotul rac (15 iulie).
Incapatanare este - trebuie demonstrat daca ai dreptate, diplomatie este , somn sa fie din belsug, in rest lasa-i pe toti sa traiasca si impaca-i daca se cearta.
... si mai imi place sa pictez. Ca tot au balantele o inclinatie spre arta.
26+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos
dana p. spune:
M-a inscriu si eu la balante .. 8 octombrie cu ascendent din cate stiu eu tot in balanta , deci balanta autentica . Cand echilibrata cand dezechilibrata, cand stiu ce vreau cand nu, cand realista cand visatoare,cand sunt ambitioasa si imi ating scopul, cand m-a cuprinde o lene si nu mai am chef de nimic ...
Sotul este un varsator egoist cate o data ,dar cu care fac casa destul de buna..suntem impreuna de 13 ani( sper ca nu o sa fie cu ghinion) din care 6 de casatorie.
Bebita nu am dar sper ca intr-o zi sa avem si noi un mostenitor(mostenitoare) !
Dana
Adria_ spune:
Da, geliza, si eu sunt la fel: daca imi vine o idee trebuie s-o pun in practica pe loc sau ma rog cat mai repede ca altfel imi trece, ma plictisesc, ideea nu mai e interesanta. De aia am invatat sa trag concluzii dupa fiecare boacana si cand imi trece prin cap s-o fac sa-mi aduc aminte de concluzie. de exemplu (pentru ca tot ai spus de vopsit) sa nu ma mai vopsesc blonda pentru ca nu-mi sta bine sau sa nu ma duc nicaieri fara sa dau telefon..
Adriana
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Cary
Cat despre ideea de"a sta la cratita" o urasc si de aceea ma bucur ca sotul meu e doritor sa gateasca,prefer sa fac cumparaturi decat sa gatesc.
la mine bucatareala e ultima gaselnita, pana acum vreo 2 luni nici nu intram in bucatarie, nici sa mananc! nu o suportam! si la mine tot hazband era mare bucatar... pana mi-a venit mie cheful!!! imi da o senzatie de... implinire, ceva de neimaginat!
am trecut de la scopuri spirituale la scopuri si impliniri mai ... pamantesti
nu mai suport shoppingul!!! de cand cu canada
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph