Cum vi se pare viata in Japonia?(17)
Raspunsuri - Pagina 7
Irimell spune:
Hai mai, Lia, ca am ris cu lacrimi...Cum sa iti inchipui ca pui dintii de la un parinte si oasele de la altul????.... Si esti simpaticaaaa la povestit...Mai vreau!!!!
Numai bine si week-end placut,
Irimell
sandra20 spune:
ce-am ras....
Lia,apropo,parca am citit pe aici pe undeva ca tu ai fost cu bb cu avionu cand avea 7 luni...ce ai luat la tine?scaunu de masina?unde ai avut loc in avion?era liber langa tine?si cu ce linie ai zburat?...te rog sa-mi explici detaliat, ca urmeaza sa plec si eu cu bb in tara si nu stiu ce sa fac,ce sa iau cu mine...se cantareste bagajul lui bebe ( cu scutece,hainute de schimb,biberon ,etc)? PLZZZZ
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Lia spune:
Ma bucur ca v-a amuzat intamplarea cu fetili sempatice,acum ma amuza si pe mine,dar cand am scapat din "bicicleta" amicei,dupa intalneala aceea magnifica,eram tare dezamagita...
Sandra,noi am zburat cand avea Andy 7 luni cu Austrian Airlines,dupa care mi-am promis solemn si mi-am tinut promisiunea pana in momentul de fata,ca nu voi mai zbura cu Austrian Air.
Pana la 2 ani pentru bebe nu platesti loc in avion si prin urmare nu exista decat bagajul tau(20 kg la economy,da' nu se-ntampla nimic daca depasesti cu 1-2 kg).Bagajul de mana tre sa contina tot ce-ti trebuie in mod normal daca ai sta acasa cu bebe,hainute cu maneca lunga,deajuns de multe pentru ca va transpira,jucarii,lapte formula daca-i dai,papici..maine seara,dupa ce ajung acasa(lucram si sambata-zi plina si duminica dimineata,ca am deschis clinica noastra cu o luna in urma doar) iti voi scrie mai multe.
N-ai nevoie de baby car seat pen ca nu stii daca vei avea loc liber langa tine,teoretic,asa cum spuneam, bebe n-are locul lui,dar are un bazinet fixat in perete in fata ta(locurile de pe mijloc,primele in fata peretelui).Lui Andy i-a displacutteribil ideea bazinetului si ne-a calarit sistematic(am fost toti 3).
Promit sa continui maine.fug la culcare.noapte buna!
Lia&Andrew
ionela roxana spune:
Buna fetelorImi fac si eu loc printre voi,bineanteles daca imi ve-ti da voie
A, iata ca te-am gasit Mary-MaryTe-am trimis un mesj, dar nu stiu daca a intrat, sunt un pic. Eu sunt din Buc. din sectorul 2, tu esti din Drumul Taberei
roxana,22sapt, & Arisa 2ani si 9 luni
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
Irimell spune:
Ionela Roxana si Mary, bine ati venit printre noi.
Ionela, ti-am vazut pozele... e o papusica dulcica fetita ta. Cum o cheama? Si sa iti traiasca si bebe din burtica si sa fie sanatos.
Mary, si eu sint tot din Bucuresti.
Numai bine si somn usor,
Irimell
sora2001 spune:
-Ionela Roxana,si Mary ,bine ati venit la
-Sa-ti traiasca fetita este extraordinar de scumpa si frumoasa.
-Va pup si noapte buna
Ema si Richard-Sora
ionela roxana spune:
Fetelor va multumesc ffff multPe fetita mea(printesa casei) o cheama Arisa, nume scris in canji.Acum va spun noapte buna si vise placute
22saptArisa
AYUMI spune:
Sora2001,poate ca ar trebui sa spun ca pana acum nu am avut norocul de o buna prietena romanca in Japonia.Iata ca D-zeu mi-a scos-o in cale pe Megumi(prietena mea japoneza).
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by eli
Buna! Va multumesc mult pt raspunsuri.
Si eu m-am orientat pt haninte la marimile 50-70. Eram nelamurita pt ca de ex, pt marimea 70 scrie ca e pt 9 kg, si aprox 6 luni, insa una e teoretic si altceva practic. De aceea ma intrebam la cate luni purtau bebeii vostri marimea 70 sau 60.
Tiara, am primit de la clinica o lista cu ce am nevoie pt mine. Pt bebe nu voi avea nevoie decat de haine cu care sa-l imbrac la plecarea acasa. Am inceput sa fac bagajul de spital, mai am unele maruntisuri de adaugat.
Ca tot sunt la capitolul bebei, cele care v-ati botezat copii aici, e adevarat ca nasul si nasa trebuie sa fie din familii diferite?
.
.
Va urez un weekend minunat!
In functie de kg ,70cm i-am luat dupa 3 luni la 6 kg.Putin mare dar 60cm nu prea gasesti .Tiara are acum 10 kg si poarta 80cm.Deci in functie de kg si lungime.DAvid a purtat 90 la 1 an si rapid a trecut la 100cm.El la 1 an avea 13 kg.
Nasul si nasa nu trebuie sa fie din famili diferite.
Bun venit noilor fete.
Mary eu locuiesc in Shizuoka.
Lidia ,Tiara si David D.
sandra20 spune:
Lia ,merci mult de raspuns...astept continuarea...inca ceva..bazinetu l-ai cerut tu sau au vazut ca esti cu bebe si ti-au oferit ei?ai idee daca la air france au?la air france am inteles ca mai au si centura care se ataseaza de scaunul mamei ptr aterizare si decolare...
te pupic
Ionela bine ai venit...in ce oras stai?
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu