Cum vi se pare viata in Japonia?(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Merci, Mirela
Inseamna ca-i ceva de capul ei,in general la Body Shop au produse bune.

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by Ninja

quote:
Originally posted by Tiara

Nici macar nu vreti sa va faceti prieteni .Uriti atit de tare japonezi ca in veci nu o sa-i intelegeti si sa-i aveti aproape.

Ai baut apa de la canal?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Esti obsedat sau posedat?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Vreau sa va spun ca prietena mea cea mai buna este japoneza;ne cunoastem de acum 3 ani.Ma inteleg bine cu ea,poate mai bine decat cu prietenele romance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Mary spune:

Buna fetelor din Japonia!Asi vrea sa-mi spuneti si mie ,care sinteti din Bucuresti?Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Mi-am cumparat de la Body Shop pe masca pentru fata de ceai verde

Soridraga, dupa ce o folosesti, sa imi zici si mie rezultatele. M-au tentat si pe mine produsele cu ceai si in general am fost foarte multumita de produsele de la Body Shop...

Pupici,
Irimell (m-am facut si eu verde, in semn de simpatie...hihi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Vreau sa va spun ca prietena mea cea mai buna este japoneza;ne cunoastem de acum 3 ani.Ma inteleg bine cu ea,poate mai bine decat cu prietenele romance.

Ayumi.scuza-mi curiozitatea ,dar cum adica te-ntelegi mai bine c-o japoneza ,decit c-o romanca?Te rog ,daca ai timp ,sa-mi spui si mie care este diferenta.Tare-as vrea sa am si eu o prietena japoneza sau un prieten(amic) japonez.Colegi si colege am ,dar asta nu m-ajuta sa fac diferenta ,care-s mai intelegatori ,romanii sau japonezii.te pup

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Va multumesc mult pt raspunsuri.

Si eu m-am orientat pt haninte la marimile 50-70. Eram nelamurita pt ca de ex, pt marimea 70 scrie ca e pt 9 kg, si aprox 6 luni, insa una e teoretic si altceva practic. De aceea ma intrebam la cate luni purtau bebeii vostri marimea 70 sau 60.
Tiara, am primit de la clinica o lista cu ce am nevoie pt mine. Pt bebe nu voi avea nevoie decat de haine cu care sa-l imbrac la plecarea acasa. Am inceput sa fac bagajul de spital, mai am unele maruntisuri de adaugat.
Ca tot sunt la capitolul bebei, cele care v-ati botezat copii aici, e adevarat ca nasul si nasa trebuie sa fie din familii diferite?
He, he, incerc eu sa ma odihesc, dar parca acum imi face cineva impotriva, nu reusesc sa dorm decat putin si somnul e agitat, iar in pat sa stau asa intinsa nu mai pot, am o energie, ma si intreb: "de unde?".

Zicea cineva ca are o durere de cap. Ia un paracetamol sau pune-ti comprese reci sau mentolate sau fa-ti un masaj cu uleiuri volatile (rozmarin, salvie, migdale). Stai intinsa in pat, daca se poate in semiintuneric.

Va urez un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

poze noi...am pus doar cateva...

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Mary-Mary ,bine ai venit pe DC..nu te supara pe mine,dar de ce vrei sa sti cine e din bucuresti?

aaa..si 12 ani? nu prea cred!!!

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Pen' ca discutati despre prieteni...
ma declar o norocoasa,sau poate asa-s io mai lepecioasa,o am pe Jul(sa-mi traeshti,mei),prestam apruape zilnik conferintze teleonice consistente(acum nu,ca-i in patria muma,da' de pe 18 intram in normal:P, pretenarii sotzului meu din Nagoya au devenit si pretenarii mei(fosti colegi de la a doua fakoltate-dintzari,ca pretenarii de la Waseda mi-au placut mai putzin:PP),niste baieti de nota 10,avem pretenari si in oraselul in care locuim...se poate discuta orice cu ei.
Si aici,ca peste tot dealtfel,e uameni si uameni...depinde doar peste cine dai.
Prima tentativa de a-mi face prietene aici,spre ex., a fost patetica.O tanti de la o agentie de turism unde eram noi klentzi a insistat sa iesim impreuna.Io-tanara nefasta,fara nici un fel de pretenari,cu oareshce cunostintze de giapaneza deja,accept invitatzia mai mult impinsa de la spate de al meu sot,ca munceam la vremea respectiva impreuna la clinica si mai mergeam si la scoala de japoneza intensiv,ma vaz cu fata,gheneon de neshansa-ma urc la ea in masina si plecam spre un restaurant italian,unde trebuia sa ne vedem cu neshte pretenare de-ale ei.Pana aici toate aproape bune,mi-a intepenit putzintel manutza pe maneru' portierei din apropiere,ca eram pe scaunu' mortului si pretenarca mea de "prespectiva" conducea mai mult prin santz decat pe sosea si-mi iesplica plina de umor ca stem cu bicicleta..am blestemat momentul nefericit in care m-am urcat in masina ei in loc sa fi mers cu masina proprie...ajuns intr-un final la restaurant.Pretenele ei-entuziaste,carutza de intrebari inerente despre "Ruumania",dupa care nush cum,incep fetili o discutzie savanta despre dintz' inghesuitzi si la un moment dat io le iesplic binevoitoare ca bebelusul mosteneste dintzii de la un genitor si maxilarele de la celalalt(caracter genetic)...
Le vaz ca au inghetzat instant...sunt uimite,incurcate,nu stiu cum sa reactioneze...una dintre ele,ma-ntreaba timid:"asa e in Romania?",la care-i replic darza,fara sa clipesc:"bineinteles".fetele-s deja ingrijorate,realizez ca-s oripilate,dar nu reusesc sa pricep de ce si continui la fel de darz:"si-n Romania si-n Japonia si oriunde-n alta parte e asa,ca toti stem oameni,nu asa?"
Toate 3 neaga hotarat la unison:"nuuu,in Japonia nu e asa sigur".Ei,atunci am reusit sa pricipesk si io de ce erau ashea ingrozite mititelele florishele nefinovate..si-au inkipuit saracutzele ca in Romania luam oasele de la unul dintre parinti si dintii de la celalalt si i le plantam pur si simplu cupilasului.
Acu' sincer,io asemenea creaturi decerebrate n-am reusit sa vaz nici pana atunci,nici dupa.E greu de imaginat ca ele iegzista,da' asta e o realita' irefutabela.
Avcorz ca am renuntat la ideea de a pierde vremea in acest fel si pentru o buna perioada de vreme am desvoltat o alergika la "tomodachi".Slava Domnului,intre timp am cunoscut gramada de oameni normali,cu neuronii la locu' lor si am scapat si de alergika.
"zi endo obu za sutory"
Un uichend fain va doresc!

Mergi la inceput