Cum vi se pare viata in Japonia?(17)
Raspunsuri - Pagina 8
Sorina-Alexa spune:
Ionela-Roxana,bine ai venit la noi!Eu va mai citeam la mamici unde este sora mea(Madachan).Imi pare foarte bine ca ai venit si aici!
Lia,am ras cu lacrimi,intr-adevar,la momentul respectiv nu cred c-a fost asa de placut ,dar acum n-am putut sa nu ma amuz.Mai ales c-ai un mod de-a povesti foarte haios.
Mary,bine ai venit! Si eu sunt tot din Bucuresti/Salajan,dar in curand vom sta in Titan. Dar,de ce intrebi?
Irimell,sigur ca te voi anunta,inca nu-mi dau seama cat de buna este,deoarece am folosit-o doar 2 ori.Can imi dau seama de efecte te voi anunta negresit.
Multumesc pentru solidaritate
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
poze
Sorina-Alexa spune:
Sandra,am vazut pozele noi.Sunteti niste frumosi! Semeni cu sora ta incredibil de mult,parca sunteti gemene.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
poze
michiyan spune:
Eli,eu eram cea cu durerea de cap.Nu ma mai lasa de miercuri.Nu mi s-a intamplat niciodata sa ma doara capul atatea zile la rand ,cu stare de voma si fara pofta de mancare.Eu am luat si aspirina ,si paracetamol si saridon,durerea s-a ameliorat , nu a trecut iar cand efectul medicamentului s-a dus...iar durere.Azi dimineata deja nu mai suportam pe nimeni si nimic si asa ca m-am dus la doctor.Deocamdata mi-a dat niste calmante sa le iau de trei ori pe zi timp de 5 zile si daca nu-mi trece intre timp,sau nu-mi plesneste vre-un vas de sange...si ....Sa ma mai duc inca o data la control.Deocamdata stau la pat cu draperiile trase, ca nu suport lumina si galagia.Dar pe forum tot am intrat.
Lia spune:
quote:
Originally posted by sandra20
Lia ,merci mult de raspuns...astept continuarea...inca ceva..bazinetu l-ai cerut tu sau au vazut ca esti cu bebe si ti-au oferit ei?ai idee daca la air france au?la air france am inteles ca mai au si centura care se ataseaza de scaunul mamei ptr aterizare si decolare...
te pupic
Ionela bine ai venit...in ce oras stai?
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Toate companiile aeriene pun la dispozitie bazinetul,la fel si centura de siguranta pentru bebe,care se prinde de centura mamei(lui Andy i-au displacut si centura si bazinetul).Ce e bine sa iei cu tine..un stroller usor,de calatorie,ca veti face escala undeva si iti va fi greu cu bebe in brate si cu bagaj.
Ia scutece,jucariile preferate si cateva noi,ca sa nu se plictiseasca,papici in borcanele(iti vor oferi in avion niste papica de bebelusi,dar s-ar putea sa nu-i placa acelea),tot ce ai nevoie in mod normal,daca ai sta acasa.
Nu-mi amintesc nimic altceva pe moment,asa ca intreaba si iti voi raspunde cu placere.Numai bine!
Lia&Andrew
Lia spune:
quote:
Originally posted by Ninja
La cala nu merge?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans
la cala nu merge-ce?
sandra20 spune:
ha ha ha china , ce haios esti
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
sandra20 spune:
multumesc Lia,asa am sa fac,daca mai imi aduc aminte ceva te intreb...
Sorina,merci dar cu sormea nu seman decat in poze ,de ex ,ea e slaba,eu grasa....cand eram mai micute semanam bine...
o sa mai revin zilele viitoare cu poze...maine mergem iar la plimbare (ca l-am prins pe sotzi liber)
va pupici,somn usor
Dan_jp spune:
La stirile de aseara de pe Antena1 ,doua romancute venind de la Tokyo ,prin Amsterdam ...Una o fura p-ailalta de portofel cu 7-8000usd in el.Intre timp asta o banuieste il suna din Amsterdam pe fratsu ,la Bucuresti.Ala vine cu politia pe aeroport si recupereaza banii ,mai putin ceva cumparaturi ce facuse fata in aeroport ,un mobil ,un parfumel ...
So ...watch out.
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.
sandra20 spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Stai blinda ca nu te-a bagat nimeni in seama
cred ca era vorba de bebe meu..daca ma insel..scuze
AYUMI spune:
Ce faceau in Japonia?ninja tu ca de obicei etichetezi persoanele in necunostinta de cauza!!!