ce filme ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ieri am vazut Ridick;un film cu Vin Diesel.Vi-l recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

alte recomandari, daca aveti chef de ras:
TAIS TOI, cu gerard depardieu si jean reno
Starsky and Hutch cu owen wilson si ben stiller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Ieri am vazut Ridick;un film cu Vin Diesel.Vi-l recomand.

L-am vazut ,saptamina trecuta,la cinema. si mi-a placut,mai ales ca sint fan :Vin Diesel

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya spune:

Mi-e mi-a placut "In America", cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul timp. Vi-l recomand cu drag ... e plin de duiosie. La sfarsitul lui august va aparea "Passion of Christ" - s-a facut atata "valva" cu el, e tare controversat .... va fi bataie la Blockbuster.

Dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya spune:

Voiam sa spun mie, nu "mi-e" binenteles ... scuzele de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by dya

Voiam sa spun mie, nu "mi-e" binenteles ... scuzele de rigoare.

Dya & Brian cel scump

Esti o dulce cu corectarea , dar este mai simplu sa iti rescrii postarea (ai un semn in partea de sus care-ti permite sa refaci ce ai scris).
Referitor la filme, ultimul vazut a fost Shrek 2, desi l-am vazut pe jumatate din cauza gazei si apoi, la CD-ul 2, nu am mai avut ce vedea, ca jumatatea a facut curat pe calculator – aici trebuie sa pun mutunelul cu lovitul in zid, dar e prea dur.
Despre filme, eu va recomand sa nu fugiti la cele cu bugete enorme si reclama multa. In general, cele mai tari filme sunt cele mici, in care actorii vor sa faca ceva bine si sunt dispusi sa investeasca suflet si pasiune.
Iar daca am posibilitatea sa citesc si cartea respectiva, intotdeauna aleg cartea caci nu am gasit pana acum nici un film care sa ajunga macar la jumatate din valoarea unei carti. Daca voi stiti asa ceva, puteti sa-mi spuneti si mie.

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Dya,sa stii ca Passion of Christ nu m-a impresionat foarte mult.La cata zarva a produs ma asteptam la mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

"Spartan": nu am inteles aproape nimic, au fost niste replici de cred ca nici scenaristul nu stia ce voia sa spuna, dar mi-a placut Val Kilmer
"The Last Samurai": hmmm... de vazut, dar cam atat

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tocmai am vazut "Talk to her", Almodovar, maaaama ce frumos a fost!

Mergi la inceput

Ultimul film vazut:FRIDA.Este un film pe care,daca aveti ocazia de a-l vedea,nu il ratati!

Mergi la inceput