ce filme ati mai vazut?
Eu sunt o devoratoare de filme..in seara asta am vazut o porcarie in schimb.De obicei nu urmaresc filme la TV, nici nu prea ma uit...ma uit pe calculator..sunt dvd-uri sau din astea luate de pe reteaua de net.Daca [b]aveti vreodata ocazia sa vedeti Godsend, e cu Robert de Niro, dar e o mare porcarie..va avertizez ca pierdeti timpul!
Raspunsuri
chatonel spune:
eu am dat iama in filmele lui Almodovar.
Am vazut in week-end asa:
Kika
Totul pentru mama mea
Leaga-ma.
Sapt ce a trecut am vazut "Vorbeste cu ea", tot Almodovar.
Toulouse, la ville rose
lilanda spune:
Aseara m-au apucat nervii dupa ce am vazut numai prima jumatate din filmul frantuzesc "Pactul cu lupii"...n-am mai rezistat si la a doua jumatate. Acest film mi-a confirmat doua idei:
1. Filmele frantuzesti ori sint foarte bune ori foarte proaste, si
2. Monica Belucci este frumoasa si atit, ca de actrita nici nu poate fi vorba!!! (singurul rol in care mi-a placut cit de cit a fost cel al Malenei)
chatonel, te invidiez pentru un asa weekend!!!
chatonel spune:
lilanda :)
asta seara am sa vad "femei in pragul crizei de nervi".
Toulouse, la ville rose
aseara am vazut filmul si azi ma simt si eu exact "in pragul unei mari crize de nervi"!!!
Am aflat ca zborul care ma ducea la Milan (ca apoi sa ajung la bucuresti) este suprimat. Cum mai plec eu in vacanta luni?
Ahhhhhhhhhhhhhhhh
casandra spune:
Frumusetea Monicai Belucci ma impresioneaza atat de tare ca imi este suficienta, imi place chiar sa n-aiba altceva de aratat, ma fascineaza, ceea ce e important pentru un actor/o actrita. Ghinionul celor mai putin frumosi, ca trebuie sa aiba alte talente pentru a impresiona....
ANDRUSHKA spune:
Am vazut aseara "Butterfly Effect" si, oricat de ciudata e ideea si realizarea, concluzia mi se pare clara: unii oameni e mai bine sa nu se intalneasca; e nevoie de o mica scapare de calcul ca lucrurile sa o ia razna si, in general, incercand sa indrepti lucrurile, ai toate sansele sa le inrautatesti. interesant, nu?
Azi am sa revad "Love Actually", ca sa-mi revina keful de viata.
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Laura _Oprescu spune:
si eu am vazut, Andreea,tot aseara filmul cu fluturasul...in ultimul timp, au aparut multe filme de genul asta..sutn fainute...asta insa nu m-a impresionat ca celelalte...m-a tinut insa in sah pana la sfarsit...ca sa traduc senzatia exact, a fost ceva pe care dupa ce l-am pus cap la cap, nu m-am mai gandit la el ...o sa iau azi Love actually daca e vorba de comedie...ca amnevoie si Before Sunset dupa ce nascpup
ANDRUSHKA spune:
Vezi mah, Laurelu' ce pe faza suntem noi doo? Telepatie, dom'le!
Astept cu sufletul la gura sa aud vesti de la tine.
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Andrada spune:
Eu Love actually l-am vazut pe avion si nu m-a dat pe spate... Apoi mi l-a luat sotzu ca ma lasa cu Colin Firth de cite ori vreau eu, dar nici nu l-am desfacut din tipla. Dar acu daca e musai ma reped si eu diseara la el cu pop-corn (la film, nu la colin...),
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
lilanda spune:
Parca sint la "ce-am gatit azi???" Ce-am vazut aseara??? "Viata lui David Gale", un film pe care eu una il consider absurd. Lasind la o parte faptul ca n-am inteles, pina la urma, cine si cum era implicat, am sesizat oarece discordante in intelectul personajelor: oameni destepti si culti care insceneaza povesti mai mult sau mai putin credibile pentru a-si sustine cauza...hmmm...si de ce i-a trimis pina la urma Gale ziaristei caseta intreaga???