ce filme ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 3
cica spune:
Si eu am vazut Stuck on You..e dragutz...aseara am vazut 13 going on 30...si asta e o comedioara dragutza..asa de duminica dupa amiaza, cand nu ai chef sa-ti pui prea mult mintea la contributie.Am vazut ca cineva a ramas impresionat de filmul Occident.Mi s-a parut un film prost...si ca i s-a facut o reclama exagerata.Mi-a placut in schimb Filantropica...
ocebine spune:
Am fost in weekend si am vazut The Manchurian Candidate si The Bourne Supremacy. Mi-a placut de Denzel, a facut un rol bun iar Meryl Streep a devenit de nerecunoscut in film. Cred ca s-a inspirat mult din Hilary Clinton - gesturi, coafura si limbaj. Liev S. a fost putin irosit pe film, el e mult mai bun de obicei.
Dee-Dee ca o paranteza mica, ma supara putin declaratia ta:
Ar vrea ei, americanii, sa aiba asemenea minunatii in tara lor
Gindeste-te cit de mica este tara noastra comparativ cu continentul nord american. Si aici sint locuri care-ti taie respiratia de frumoase, trebuie doar sa faci efortul de a te duce sa vizitezi. Si aici sint locuri absolut superbe. Cold Mountain s-a filmat in Romania pentru pret. Este mai ieftin in Romania decit aici.
Nu contest frumusetea Romaniei. Si pentru mine muntii nostri au un farmec complet aparte si deosebit dar asta pentru ca m-am nascut in Romania si o apreciez cu sufletul nu cu ochii.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
AYUMI spune:
Este o poveste razboinica care se petrece cu multi ani in urma in Imperiul Roman.Este de fapt,povestea vietii regelui Arthur.
cica spune:
Am vazut recent ..de fapt nu am rezistat pana la sfarsit...Around The World in 80 days..mi s-a parut tare slabut. Nu merita sa pierdeti timpul cu asa ceva!
AYUMI spune:
A vazut cineva filmul Van Helsing?Daca da,e un film bun?Eu inca nu l-am vazut pentru ca aici nu a aparut inca.
cica spune:
Nu am vazut Van Hielsing, dar am vazut aseaar un film cu Jim Carrey si Kate Winslet, se numeste : Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. Vi-l recomand..sper sa va placa..mie mi s-a parut interesant si original.
sora2001 spune:
Tocmai acum am vizionat "The Recruit" cu Robert de Niro ,si salbaticul de Colin Farrell,merit sa-l vedeti.
Ema si Richard-Sora