Glera acida-motiv de infertilitate?

Glera acida-motiv de infertilitate? | Autor: musete

Link direct la acest mesaj

cARE DINTRE VOI SE MAI CONFRUNTA CU ACEASTA PPROBLEMA, CARE SE PARE CA NU ARE ANTIDOT. eU, UNA, cu asta ma confrunt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

se pare ca asta a fost si problema mea si am reusit cu inseminare.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Chiar, nu exista nici un medicament care sa modifice PH-ul

Mergi la inceput

Ana, si eu am facut 3. La Anca Moisa. Sunt disperata. De ce nu s-a prins???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Ma bag si eu in vorba dar sa nu ma certati daca gresesc.Si eu ma confrunt cu aciditatea si cred ca din cauza asta fac din cand in cand candida.Am testat pe pielea mea si la mine merg ovulele antileucoreice homeopate <foarte ieftine>. Dupa ele ma simt excelent si nu au contraindicatii nici macar in caz de sarcina.
Pupici.
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu nu stiu de fapt daca la mine era acida. Era ostila si in plus eu mai aveam problema cu o trompa foarte lunga si subtire. Iar cealalta era ok doar ca aveam ovulatie aproape numai pe cealalta. Cert este ca 9 ani nbu am ramas nicioadata.

Acum nu stiu daca a fost noroc sau pur si simplu s-au indeplinit mai multe conditii. Cred insa ca si factorul psihic a jucat un rol tare. Eu nu am crezut deloc in IAS si am facut doar pentru ca drita a insistat, intrucat luna urmatoare urma sa plec pentru o perioada mai lunga la o bursa si as fi amanat un timp mai indelungat. CU alte cuvinte nu era momentul atunci si exact atunci s-a intamplat.

Relaxeaza-te! Stiu ca e greu dar gaseste-ti preocupari placute si bucura-te de tot ce te inconjoara. Eu sunt in luna a patra si de la inceput am stat aproape numai la pat din pacate s-ar putea sa continui pentru ca deja am proleme cu colul. Asa ca adesea ma gandesc ca va urma o perioada grea si probabil nu voi mai putea face prea curand lucrurile pe care le-am planificat.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

va stept, fetelor, cu sfaturi.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

da, omoara pe

incearca irigatie vaginala cu bicarbonat de sodiu cu o jumatate de ora inainte de contactul sexual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Da, si eu stiam ca bicarbonatul de sodiu este bun in aceasta situatie.
Nu m-am confruntat cu problema aciditatii, dar am auzit discutandu-se pe la cab.doc. Niculescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva alicia spune:

Si eu stiu tot de irigatiile pe care le-a mentionat Tia.
In plus, nasa mea care este medic sustine ca datorita acestor irigatii a facut fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna dimineata fetelor!
Cum se verifica daca glera este acida? Noi ne putem da seama dupa ceva? Si daca folosim bicarbonat pentru spalaturi cu o jumatate de ora inainte de contact sexual nu spalam si mucusul acela ca albusul de ou care ar ajuta spermatozoizii in perioada fertila?
Lamuriti-ma va rog si pe mine, ca sa ma apuc de treaba, poate pina acum nu am facut ce trebuie. Analize bune, dar... nimic de doi ani
Va multumesc.

Mergi la inceput