Glera acida-motiv de infertilitate?
Raspunsuri - Pagina 2
mariamunteanu spune:
Aceasta glera acida omoara orice spermatozoizi sau este compatibila doar cu unii si cu altii nu ? Ca sa ma exprim mai clar: femeia cu glera acida nu poate ramane deloc insarcinata (presupunand ca acesta e singurul motiv) sau depinde si de partener ?
Maria
Floran spune:
Buna,
Plizzz, spuneti-mi si mie mai in detaliu despre ce este vorba, ca si eu cred ca am prea mare aciditatea si fac uneori candida, ce analiza trebuie sa-mi fac ? Cum se numeste si despre cum se procedeaza , va rog.
doly spune:
eu ma confrunt cu o aciditate exagerata exact inaite de a-mi veni ciclul.atat de acid ca ma deranjeaza la contact...va dati seama? deja sunt dependenta de bicarbonat.o sa-mi cumpar un sac...se vinde bicarbonat la sac?
MRL spune:
Cum va dati seama ca aveti glera acida? Se simte ceva? t6rebuie facuta neaparat analiza?
LilianaM
steliana04 spune:
Si eu m-am lovit de ac. problema, respectiv test postcoital negativ. Desi spermograma e super ok., spermatozoizii sunt distrusi in totalitate la trecerea prin colul uterin. Dupa cum imi imaginez eu ar fi 2 aspecte: 1. sperm. distruși in vagin din cauza PH nefavorabil, situație ce se poate corecta cu irigații cu bicarbonat precum și cu granule de argica introduse in vagin (dupa reteta Liviei). A 2 situație este cand sunt anticorpi care distrug spermat.( aceasta sit. difera in functie de partener, ma intelegeti, nu?) .
Daca am gresit va rog sa ma corectati.
Va pup si sa auzim de bine.
Oana_B spune:
Am citit ca a doua situatie este chiar mai rea, alergie la sperma (sperm allergy) si ca solutia este inseminare.
Oana_B
steliana04 spune:
Inseamna ca de aceea dupa contactul sexual , intotdeauna am o iritație puternica. Credeam ca este de la candidoza de care nu pot scapa de ani de zile dar se pare ca are legatura cu testul poscoital negativ. Sper ca prin inseminare sa reusesc, caci sunt casatorita de 11 ani si nu am ramas niciodata insarcinata.
Va pup.
mariamunteanu spune:
Steliana,
cum e iritatia aceea ? Si eu am din cand in cand un fel de usturime si nu stiu ce sa cred, sigur nu e candida.
Fetelor care faceti candida des, nu va mai spalati cu sapun in zona intima, ci numai cu apa. Asa fac eu si de cativa ani nu mai fac candida.
Maria