Glera acida-motiv de infertilitate?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dragutzele, si eu ma lupt cu aceasta aciditate. Nu stiam ca e asa grava. Spuneti irigatii cu bicarbonat inainte de contact.
Offf...dar nu e moartea pasiunii programatul asta?
Si asa programam zilele...mai programam si minutele? Si nu-ti vine sa mori cand auzi ca una a ramas gravida luand Rigevidon?
O facem si pe asta!
Cam in ce concetratie trebuie pus bicarbonatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

o lingura rasa de bicarbonat la 1 kg de apa. se fierbe apa si se raceste, se fac spalaturi vaginale (cu irigatorul) cu 30 min - 1h inainte de "programul artistic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Usturimea si arsura vaginala dureaza doar pe moment sau continua dupa aceea in zilele urmatoare ?
Oare argila din tratamentul Liviei nu ajuta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Iritatiile sunt in perioada urmatoare c.s. Cateva ore este bine, dupa aceea apar. Am repetat de mai multe ori procedura cu argila, crema de galbenele si irigažii dar fara succes.

Mergi la inceput

Poate ai o ciuperca, mergi la dr. sa "ia o lama" sa vezi ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Am facut lama si fungigrama. Nu a iesit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elli spune:

Dragele mele, va urmaresc mesajele de ceva vreme cu deosebit interes si parca nu-mi vine sa cred ca nu sunt singura de planeta care se confrunta cu aceasta situatie. De intrebat nu prea am ce sa va intreb ca raspundeti voi si la ce nici macar nu-mi imaginam.
Oricum, medicul meu nu mi-a facut nici un fel de teste, in afara unui eco, si tratament: rabdare. Problema e ca e cel mai bun din oras. Si macar daca as avea 20 de ani, dar am 29.

Oricum, fiind foarte nou venita, va urez tuturor sa aveti un ingeras de copilas cit mai curind.

Mergi la inceput

elli, multumim si tie un bebe cat mai curand. Bine ai venit si plecare grabnica la mamici.
Fetele, eu am azi programare la dr. si chiar vreau sa discut problema asta cu ea.
Daca imi zice noutati in afara de ce ati scris voi pana acum, vi le comunic maine.
Pupici multi.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Anca, ai discutat cu dr. despre glera acida ? Ce ti-a spus ?

Mergi la inceput

Mariamunteanu, tocmai se distreaza fetele de la aspirante de patzania mea. L-am intrebat si i-am zis ca am auzit ca acidul boric
Asta e...am gresit. in loc sa zic bicarbonat, am zis acid boric

Mi-a zis ca inainte lamaia si vitamina C erau o cale aproape sigura de a distrge spermatozoizii introduse inainte de actul sexual, datorita aciditatii. Cam asa e si cu Glera asta
Si intr-adevar e valabil bicarbonatul.
Am sa incerc si eu luna asta!

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput