Mamici din Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Oana spune:
Cornelia, ce vrei sa zici ma ca dupa aia nu o sa ne mai poti scrie zilnic? Nu o sa mai ai net la birou? Concediu placut pe unde va duceti.
Tania, Paul se acomodeaza foarte bine acolo, ai mei sunt cu ochii pe ei tot timpul sa nu faca prostioare, aer curat, curte, loc destul de zburdat, verdeata...
Mi-a zis la tlf "mami, mami"... ...
sinzi_ana spune:
Tanja ai un bebe super haios si dragalas...ne vedem cand vii in C-ta (eu plec pe 17 aug) dar poate prindem o zi de plimbare in parcul tabacariei...e foarte dragalas bebeul si grasut !!!
Tania deci e zambaret fi-miu ca ma-sa (macala-ar mama!!!!)
Roxa? Cine stie ce face? Sper ca a nascut pana acum...
Sa puneti vesti!!!
Sinzi si David
isabela spune:
Desi nu sunt din Constanta, v-am urmarit discutiile.
Vreau sa-i urez nastere usoara Roxanei,iar daca a nascut,sa fie sanatos si sa creasca mare pruncul.
Fiica mea este nascuta in aceasta zi, dar cu sase ani in urma.
dadi_t spune:
feteloooooooor! A nascut Roxi! Are un baietel de 3.400kg.Dar mai multe amaqnunte aflam de la mugur. Mugur! Sa-ti traiasca bb-ul si al tau nevest!!!!!Spune-ne multe,cat mai multe despre nasrtere.A bfost repede.Roxi cum se simte?????
Sa va traiasca flacaul!!!!!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
laura111 spune:
Isabela, la multi ani senini si fericiti pentru fetita ta !
Aniversare frumoasa !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
dadi_t spune:
Am intrat pe Mamici de iulie-august! Mugur de ce a nascut cu cezariana si cum se simte???
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
laura111 spune:
FELICITARI MULTE-MULTE ROXI SI MUGUR !
SA VA TRAIASCA FECIORUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
sinzi_ana spune:
CE ma bucur!!!!!!!! Felicitari Roxa!!! V-ati inmultit!!! Sa fie sanatos si voios micutul sa va bucurati de el...si noi pe langa...
Vrem poze!!!
Cine se duce sa il vada? Vreau sa vin si eu!!! Dar maine...
Sinzi si DAvid
roxanaz spune:
Dragi mamici,
astazi in jurul orei 12.30 s-a nascut prin cezariana, Patric Filip Pavlicu. Are 3.400kg, iar sotiam mea Roxana se simte destul de bine
sinzi_ana spune:
Cornelia, era sa uit. Am trecut azi pe langa Delfinariu....era o coada imensa! Nu imi puteam imagina ca la delfinariu poate fi o asa coada! Era in jur de ora 12.
Deci programul este incepuand cu ora 10 din 2 in 2 ore...
Sinzi si David