Mamici din Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
hehehehe, eu l-as fi tinut mai mult Julyci...da' uite ca nu mai vroia el pina joia viitoare...asa ca asta e. merge si miine.
va multumesc la toate de urari, Mugur o sa va anunte miine vestile. Tania, sa nu plingi...ca e de ris, nu de plins.....
sa fiti cuminti cit lipsesc eu, da?
Cornelia spune:
Nu-mi vine sa cred, azi e ziua cea mare pt. Roxi. Nu mai vrea Ghindu sa astepte luna august. Nastere usoara Roxana!!!! Bb drag, sa fii sanatos si mancacios!
Pupici
Cornelia
Oana spune:
Nastere usoara Roxi, sa ne spuna sotu' nr. salonului ca venim in vizita !!!
Pupici si "fii barbata"!
laura111 spune:
Roxi, mult curaj, nastere usoara si un ghind sanatos si mancacios !
Mugur, sotu' lu' Roxi, te rugam sa ne scrii nr. salonului unde o vor caza pe sotzia ta ca vrem s-o vizitam si la spital, nu de alta da' sa nu se plictiseasca...
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
tanja spune:
Buna fetelor,
Dady68 multumesc pentru mesaj.Am vrut de atatea ori sa va mai scriu dar am ramas asa de in urma cu stirile de aici ca nu mai astiam daca sa scriu sau nu.In 15 august vin in Romania,mai precis in Constanta unde voi sta cam 2 saptamaniasa ca daca vreti ne putem intalni.Baietelul meu Stefan are acum 8 luni si pot spune ca a devenit un neastamparat,imi deschide toate usile posibile si scoate tot ce prinde.Acum imi doarme foarte bine noaptea si nu am nici o problema cu el.
Va pup pe toate si vorbim mai tarziu.
caty spune:
Roxana,
ce faci mama, pai eu cred ca presimteai tu ceva cand ai spus ieri ca n-ai nik impotriva zilei de joi. hihihihi.
Iti doresc o nastere usoara, usoara, un ghindu mancacios si sanatos.
Va pupam si noi caty si Dinu .
caty
ione spune:
Roxi,
Nastere usoara, un copilas sanatos si mancacios.
Va pupam dulce.
Ionela, Maria & Elena
cali spune:
Roxi, nastere usoara, si un copil sanatos! de-abia astept sa ne dai vesti!
Fetele, imi pare rau ca am ratat intalnirea, dar poate vor mai fi si altele, oricum o sa ma uit la poze!
eu mai am pana nasc, teoretic intre 20-25 septembrie, prin cezariana din pacate, ptr ca placenta mea este tot foarte jos si nasterea normala e imposibila! acum sunt la servici, si de la 1 august voi intra in prenatal! am ales sa merg la Medgidia si sa nasc acolo..desi eu un pic mai departe, am vazut spitalul si este foarte curat!
Cali, 31 sapt
dadi_t spune:
fetelor Roxi naste, ca altfel era la apel dimineata!Incercati sa va ganditi fiecare la ea de cate ori va aduceti aminte. Se spune ca gandurile bune unite influenteaza pozitiv persoana la care va ganditi. Nu uitati cu a fost cu TatianaS. Nu credeti ca am avut si noi vreun rol pe acolo de a nascut usor?????? Imi place sa cred ca da.
Sanzi, raman la parerea initiala.Pai ce crezi c-am facut o juma de ora ieri? Am copiat pozele voastre si le-am pus una langa alta si dai bataie la comparatii....Si cred ca are mai mult de la tine.Ideea este ca aerul la prima vedere e al tau!!!
Tanja, ma bucur ca ai raspuns la apel si te asteptam cu amanunte despre tine si fam. ta si despre viata in Austria.
Cali,ai si acasa calculator ?? Mai aflam vesti de la tine oricum,nu?
Oana, iubita, nu ne-ai spus cum si in ce fel se simte lipsa lui Paul.Si mai ales cum s-a acomodat el fara mamicuta??? Ce spun parintii tai??
Laura, cum se mai simte Vladut??? Si eu am trecut cu Anduta prin faza cu complicatia unei simple faringite la o pneumonie de toata frumusetea.Numai ca noi nu am reusit sa scapam fara penicilina cu genta injectabile.(acum o luna)
stiti ceva de Galarina???Cred ca a nascut.Aveti un tel. al ei? Please!
Cornelia, sanatate multa sotului si concediu placut!!!V-ati hotarat unde mergeti?
Crixia, acasa nu mai vii??? te distrezi fain???
pt. mamici si pitici!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Cornelia spune:
De dimineata ma gandesc la Roxana. Oare o fi nascut? Am tot intrat sa verific daca anuntati voi ceva sau fetele de la mamici de iulie-august 2004.
Tania, inca nu suntem foarte hotarati, dar stim ca nu mergem pe Valea Prahovei (nu vrea tati), mergem undeva aproape (cu Maria piticuta si sot bolnavior, nu ne aventuram). Deocamdata ne-a recomandat cineva o vila in Gura Teghi (Buzau, mai sus de vulcanii noroiosi), dar tati zice ca nu ar vrea sa stea f. mult in acelasi loc, asa ca mai cautam si altceva prin zona, poate prin Haarghita. Oricum acceptam si alte idei si recomandari.
Asa ca va rog, daca stiti ceva, scrieti-mi pana maine, ca dupa asta e mai greu cu Net-ul.
Va pup
Cornelia