Mamici din Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc. Auzisem si eu ca mai e doar un delfin, dar asta cred ca acum vreo doi ani. Din cauza asta, imi era si frica sa intreb, daca nu mai e niciunul? O sa mergem neaparat sa-i/sa-l vedem.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

salutare la toate mamicile si burticile..
revenim si noi dupa o pauza cam mare de 3 saptamani si ceva (am fost in concediu de odihna). Acum sunt la servici, nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar sper ca totul este bine.. mai citesc cand am timp..
Tatiana, sper ca esti bine si ai nascut usor..sa-ti traiasca fetita!
Roxana, multumesc pentru PM cu adresa, din pacate acasa nu am acces la internet, si de-abia azi am citit mesajul cu adresa.. sa inteleg ca v-ati intalnit?? imi pare rau ca nu am putut veni si eu..
oricum, sper ca ai terminat cu amenajatul casei si te pregatesti de nastere.. Cum vei naste? te-ai hotarat?

O zi buna va doresc la toate
Cali, 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da Cali ne-am intalnit poti sa vezi si pozele de la intalnire la Roxi pe webshots...
Tu cat mai ai pana sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cali, si mie imi pare tare rau ca nu ai ajuns. dar data viitoare poate reusim. eu am terminat de mult cu amenajatul. de nascut am sa incerc natural cu epidurala. tu cum te simti? mai lucrezi? totul e ok?
Cornelia ff bine ca plecati la munte!!!! distractie placuta!!!
ma pregatesc sa ma duc la contorl gagicutze, dau raportul cind ma intorc.
pupicei la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am venit gagici.
si nici nu mai asteptam pina saptamina viitoare, mergem miine sa facem cunostinta cu pitik. am dilatatie 4-5 cm, colul s-a mai inmuiat, asa ca....gata, asteptarea s-a terminat. sper sa mearga usor...in orice caz aflati voi repede ce s-a intimplat .
pupici si vorbim later.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Roxana , nastere usoara !!! iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Wow, iar ma apuca plansul de emotie...!!! Roxi, te pup iti doresc sa fi linistita, curajoasa(asta ai dovedit pana acum) si sa dea D-zeu sa ai o nastere super-super usoara.
Ma rog pt. tine n seara asta....serios, ca sa fie nu bine...ci f.f.bine si usor.
La, la,la,lala la....se pare ca am castigat pariul.Yes!!!!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

http://community.webshots.com/user/dady1968

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Roxa,mama,ce faci?Pe la pagina 5 mi-a venit cineva in vizita si vroiam sa-nchid forumul,noroc ca persoana este superintelegatoare si m-a mai lasat sa citesc un pic.Ce vad?Te-apuci de facut cunostinta cu Ghindu'.
Doamne,iti doresc nastere ca din apa si tie!Ha,ha si eu presimteam c-o sa nasti mai devreme!Roxa,da' tot Leu iese.

Mai,Leutz puternic,sa n-o chinui pe maica-ta,sa te nasti repede si fara dureri,sa te-apuci repede sa sugi bunatatile ce ti le-a pregatit mama-ta!Te pupam dulce pe capusor,azi-maine,July si Teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa...ce faci? Nu ramasese ca il mai tii pana luna viitoare??? Nerabdator bibicu' vrea sa prinda luna iulie!!!
Nastere usoara macar la fel de usoara ca a mea, daca nu si mai usoara...un bebe sanatos si urlator (eu ii prefer celor cuminti)!!!
Asteptam detalii!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania si Roxa (care e absenta momentan hihihi) uite o poza de-a lui raducu de cand era mic...daca mai sunteti de parere ca tot cu mine seamna (urmatoarea poza e cu mine de cand eram mica)
http://community.webshots.com/photo/160827665/167652586gLPTPu
Sinzi si David

Mergi la inceput