Mamici din Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

'Neata !
Vlad e mai bine, tuseste mai putin, nici nasul nu-i mai curge, aseara l-am si scos pe afara. Am fost in Satul de Vacanta la expozitia de reptile vii si a fost super-fascinat. Era plin de serpi, si mai mari si mai mici, in culori diferite, iguane, crocodili, plus 2 maimute pe care lumea le hranea de zor cu banane si un iepuras mic alb care rontaia o ditamai varza.

Caty, l-am vazut pe Dinu in poze, e bine legat si frumushel foc, nu pare un copil sensibil. Iar tu ai o silueta...de nici nu zici c-ai nascut (te iei de mana cu July la capitolu' asta !).

In sfarsit am reusit sa pun si eu poze din concediul de la munte, in albumul "Concediu la Busteni" - View Slideshow pe adresa mea de pe webshots.
Daca vreti sa vedeti si casutza noastra de la Palazu proaspat vopsita intrati pe "Cabana noastra cu flori".Enjoy !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Fetelor in legatura cu biserica, am vazut la Neptun aseara au sfintit locul, erau Mazare, prefectul Martin, multe alte somitati locale si de la Bucuresti. Mazare a zis ceva de genul ca "au avut de intampinat multe dificultati ca multi s-au opus dar pana la urma au reusit".
Eu sunt de acord sa faca o catedrala a Dobrogei Sf. Andrei, ca doar Andrei asta cica a fost primul care a crestinat Dobrogea, dar nu imi place locul pe care l-au ales. Ei au zis probabil ca sa fie accesibil pt. mai multa lume, cine s-ar fi dus pana la Energia de exemplu? In fine nu stiu dar am impresia ca e cam tarziu sa protestam, ma intreb doar cati ani de zile o sa ne chinuie cu santierul din parc....
Am intrat si eu la Roxi pe poze si am reusit sa vad pozele lui Caty in afara de una care nu vrea sa se deschida si celelalte au facut fitze dar pana la urma s-au deschis. Albumul se numeste "Intalnirea 16.07" dar cand il deschizi e "Mamici de Cta". Inseamna ca nu s-a redenumit inca si in pagina de start, trebuie asteptat ca si mie mi s-a intimplat la fel.
In rest celelalte ce mai faceti nu mai ziceti nimic? Ieri i-am dat un mesaj Galarinei dar nu mi-a raspuns, o fi la spital?

Mergi la inceput

Laura am vazut si pozele tale, cele de la Busteni, cele cu casuta si cele din telegondola din Mamaia. Cele de la Busteni o minunatie, dar cine poza toate floricelele alea, tu, nu? Tu erai artista...
Casa de la Palazu vopsita foarte traznit, ati vrut sa fie vesela.:)
Si noi avem casa de la Sibiu (de fapt la cativa km de Sibiu) pe care ai mei au renovat-o, au aranjat-o frumos, dar culorile sunt traditionale, pacat ca nu am poze cu ea, acolo s-au dus ei cu nepotii acum. Am vorbit iar la telefon, Paul mai spunea si el cate ceva in telefon, dar mai mult era furat de peisaje. (e zona de deal).
Cu gondola nu am fost inca, e sigura, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Laura, ma bucur ca aud de Vlad ca e mai bine.

Si eu cred ca protestul e tardiv, pt. ca ei deja se apuca de lucru. Imi pare asa de rau. Oare de ce nu au fost actiuni mai "zgomotoase" impotriva ideii?

Eu mai am doar doua zile de Internet, pt. ca de sapt. viitoare suntem in renovari la birou si o sa ne mute prin alte parti. Oricum, sper sa mai intru din cand in cand sa va salut. Tot din motive de renovare, am o groaza de treaba pe care trebuie sa o termin saptamana asta, asa ca nu pot sa ma intind prea mult la vorba (nu ca as fi eu o vorbareata de fel).

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Ei, da, Oana, am si eu damblaua asta sa pozez flori... imi plac f. mult, mai ales in habitatul lor natural. Da, cabana am vrut sa fie vesela, exact. Pozele din telegondola n-au iesit asa de bine ca au fost facute prin geam, dar oricum se vede frumos. Ai vazut, am pozat si brazilienii lu' Mazare !? Dracu' stie daca e sigura gondola asta, noi am scapat !

Cornelush, spor la treaba, o sa fie o perioada mai nasol ca va muta, dar pe urma cine o sa aiba sediu fatzos si fitzos ...?

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

bonjurica!
Roxi, ma gandesc ca daca ai timp ai putea sa-i faci un cont pe webshots si lui Caty cu pozele. Eu nu mai imi aduc aminte cum am facut si ...acum sunt groggy ca si tine. Am inceput sa am iar insomnii ca pe timpul facultatii(nu adorm inainte de ora 2:00). La 3-4 dimineata trebuie sa o alaptez pe Bibi si la 8 imi da iar trezirea.Dupa amiaza n-am mai dormit din prima luna dupa nastere. Cred ca trebuie sa iau iar Ca+Mg.
Dinu si Vladut sunt niste flacai pe cinste. Cred ca o sa fim o natiune tare frumoasa pe viitor cu asa copii frumosi(exceptie rrromii,fara comentarii!)
Cornelia te pup si aveti grija si de tati sa se faca bine!
Ma duc sa-mi fac o cafea(fara cofeina) sa ma amagesc ca beau ca pe timpuri......Va las ca sunt incoerenta......nici nu stiu daca m-am exprimat cum terbuie.
Sa vedeti ce semnatura mi-am tras.Daca platiti bine ,va dau secretul...

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

http://community.webshots.com/user/dady1968

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura si mie mi-au placut pozele. Ma multumesc sa vad din poze cum e in telegondola ca mie imi e frica de inaltime, si mai ales de telegondola asta facuta la repezeala...
In legatura cu parcul, eu m-am agitat si mai demult dar desi se pare ca toata lumea e intrigata de faptul ca se distruge un parc, singurul din C-ta (restul sunt niste pomisori intre 2 strazi) nimeni nu face nimic. Toti bombanesc...si ne mai miram de ce ne merge asa de prost...pentru ca de romani e numai gura, si nicidecum faptele. Inainte de alegeri am facut o petitie cu semnaturi si am incercat sa organizez un protest, dar nimeni nu s-a obosit sa afirme ca vine, si s-au multumit doar sa fie furiosi si sa astepte sa apara altii....Asa ca eu m-am resemnat...si sincer de abia astept sa plec, pentru ca sunt foarte furioasa pe ce se va intampla cu parcul...care mie imi e asa drag. Eu am plantat 2 copacii in parc acum 6 ani, si in fata blocului unde sta tata (acum) si mi se rupe sufletul la gandul ca vor fi omorati...sunt si ei ca si copiii mei...
In fine, mai bine nu imi mai bat capul si va supar si pe voi!!!
Laura ma bucur ca Vlad e mai bine...si ca se bucura de reptile...am sa il duc si eu pe DAvid...desi mie mi se cam ridica parul cand vad serpi si alte taratoare...
Azi suntem suparati eu si DAvid, pentru ca ieri si azi nu a mancat nimic, 2 piersici si atat...nici nu ma mai stresez cu mancarea, il las sa ceara cand ii se face foame...desi vad negru cand imi refuza mancarea!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, eu nu sunt prea "revolutionara", dar ma apuca disperarea. Chiar ma gandeam de ce nu am stiut nimic pana acum, in afara de zvonul ca s-ar putea sa faca minunata Catedrala in parc. Si mie imi vine sa plang pt. ca am asa de multe amintiri in Parcul Tabacariei, asa cum ziceai si tu, singurul parc adevarat din Constanta.

Vroiam sa va intreb ce stiti de Delfinariu? Mai sunt spectacole (mai sunt delfini ?) Si ce program au. As vrea sa ma duc si eu cu Maria intr-un weekend.

Dady, tati mi-a scos peri albi cu boala lui, dar tac si inghit . Vestea buna e ca o sa plecam la munte!!! Dr. i-a zis ca dupa fizioterapie care se termina peste o sapt., sa mai stea cuminte inca o sapt, dupa care poate sa plece la munte, fara sa abuzeze!!! Asa ca m-am linistit cu concediul.

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Cornelia mai sunt vreo 2 delfini si 2 foci, am fost si eu cu Paul anul asta dar mai acum cateva luni cand spectacolele erau inauntru, acum banuiesc ca sunt afara. Nu mai stiu programul exact, poate poti sa suni ca sa nu faci 2 drumuri degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia noi am fost in primavara la delfinariu. Mai era un sigur delfin, Adina, parca, 2 foci care erau prea plictisite sa faca ceva...si spectacolul se tinea inauntru. Era atunci de la ora 10, la ora 12, si la ora 14...Doar sambata si duminica (acum poate e in fiecare zi) si pana mai tarziu.
Sincer m-am cam intristat, bietul delfin singur era cam trist...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput