Mamici din Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 11
tanja spune:
Buna fetelor,
si sa traiasca Patric Filip Pavlicu.Parinti sa fie mandru de el,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucuri in viata.
caty spune:
FELICITARI ROXANA!!!!!!
Si lui Mugur bineinteles.
Sa va traiasca baietelul. Multa sanatate si noroc ii doresc.
Si pe voi sa va vedem cat mai repede acasa.
Pupicei de la Dinutu.
caty
liris spune:
Sa va traiasca fiul Roxana si Mugur!!!!
Sa fie sanatos, norocos, sa aiba o viata fericita si sa va faca fericiti!
La multi ani!!!
cali spune:
Roxana si Mugur sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos! sa fiti fericiti impreuna! ce ma bucur ptr voi.. asteptam noi vesti, despre cum se simte mamica si Patric!
July spune:
Felicitari,fam.Pavlic!
Sanatate si noroc din belsug,Leutz-ului!
Mey,Roxa,da'copii astia cu 3400 vor sa se nasca numa'prin cezariana?!Sa nu-mi spui c-a avut si 52 de cm?
ptr.tanara MAMICA!
July si Teo
Oana spune:
Felicitari Roxana , sa va traiasca micutul Patric!
Dar de ce a facut cezariana? La ce salon este? Poate mergem sa o vedem.
July spune:
Isabela,"LA MULTI ANI!"si voua.Sa va aduca numai bucurii!Petrecere frumoasa!
July si Teo
Fetelor,citesc ca acum sunteti cu toatele bine ceea ce ma bucura nespus.
Laura,am intrat pe albumul tau si n-am vazut pozele cu telegondola si casuta.Unde sa caut?Nu crezi c-ar fi bine ca Vlad sa ia niste picaturi de tinctura de propolis?Preventiv,dupa laringita si viroza.
Oana,ce faci?Esti in "luna de miere"?fara Paul?Ferice de tine ca-ti sta copilul cu bunicii,noi plecam in august cu yacht-ul la greci si vom fi nevoiti s-o luam si pe Teo ptr.ca n-avem incotro.Stii doar ca nu mananca decat de la mine.Ma gandesc deja cu groaza ce-o sa facem cand imi voi relua munca.
Cali,asta e!Important este sa fiti sanatosi!Nu uita sa te odihnesti mult inainte de cezariana,ptr.ca operatia epuizeaza enorm mamica.
Cornelia,concediu placut si sa va intoarceti sanatosi!
Dady,stii ce-am aflat azi?Livia este pare-se noua mea Sefa.Mi-a ciripit cineva,nu stiu daca inca oficial.mandrelor tale.
Sinzi,David mai tine regim?As innebuni daca Teo ar manca intr-o zi doar 2 piersici!
Oare Crix stie de Roxa?
Noi am facut zilele astea cat am putut plaja,mi-a venit cumnata de la Bucuresti,ma simt mai relaxata,Teo in prima zi n-a vrut sa-si dea jos pampers-ul,sandalele si maieul,in urmatoarea zi am reusit incet-incet sa ne debarasam de ele,si intamplare hazlie,Teo l-a tras pe-un baietel de 9 luni de putza ptr.ca-l vazuse pe fra'su cum il trage,am boscorodit-o si s-a uitat tare mirata ca de ce,apoi m-a pus si pe mine sa-l trag.Evident ca n-am facut-o.
Fetelor,daca gasiti prin C-ta C.D.-ul:"A ROMANIAN PROM CONCERT"de Electrecord nu-l ratati.Are balade,Valurile Dunarii,Rapsodia Romana,Hora Staccato.A aparut de curand.
Va pupam pe toate!July si Teo
July spune:
quote:
Originally posted by July
Felicitari,fam.Pavlicu!
Sanatate si noroc din belsug,Leutz-ului!
Mey,Roxa,da'copii astia cu 3400 vor sa se nasca numa'prin cezariana?!Sa nu-mi spui c-a avut si 52 de cm?
ptr.tanara MAMICA!
July si Teo