Pisici,caini si pisici....LA BLOC?
Raspunsuri - Pagina 4
mariagi spune:
neprotocolara exprimare
era pur si simplu o opinie si eu sunt partial de acord cu ea,in sensul ca,mi se pare de bun simt castrarea animalelor fara stapan care ratacesc pe strazi si care ataca de multe ori neanuntat.asta o spune o posesoare si iubitoare de animale,dar hai sa nu exageram.nu suntem obligati sa suportam mirosul si agresivitatea,doar de dragul moralitatii!
Maria
Victoria spune:
Eu sunt posesoare si mare iubitoare de pisici ( si culmea, nu sunt nici "donshoara singuratica" cum zicea cineva pe aici..), si parerea mea este: eu si pisica/pisicile mele suntem un tot unitar, cine ne place, ne place asa, cine nu, nu...suntem intr-o tara libera....Caci asa cum te plangi tu de pisicile ei, asa se plang unele femei de prietenii de pescuit, de bere, de fotbal ai barbatilor lor, de mirosul ciorapilor, etc...Iar nici sa le provoci cate un accident cum ti-a sugerat altcineva zic ca nu e bine...iti faci pacate....
Nici eu nu as fi renuntat la pisica, pt. ca si eu gandesc ca cei cu suflete bune iubesc animalele...cine nu, inseamna ca nu e compatibil cu mine, si gata....
V.
veni, vidi, Victorie!
sinzi_ana spune:
"era pur si simplu o opinie si eu sunt partial de acord cu ea,in sensul ca,mi se pare de bun simt castrarea animalelor fara stapan care ratacesc pe strazi si care ataca de multe ori neanuntat.asta o spune o posesoare si iubitoare de animale,dar hai sa nu exageram.nu suntem obligati sa suportam mirosul si agresivitatea,doar de dragul moralitatii"
subscriu!!!
Sinzi
annie_xtreme spune:
Da io am doggy care initial a fost instrument de terapie pentru mama care a iesit la pensie shi dadea in depresie...shi il spal in cada iar dup-aia dezinfectez cada...shi la mine in casa nu (mai) miroase ca acu e baiat mare...shi am prietene care au matze (doua) shi la ele e curat...Eu sunt am ceva profund tzaranesc in mine cred, ca il iubesc mult pe doggy ...shi mai sunt shi frustrata pe deasupra :)
Eu cred ca aia care se aseamana se aduna, ca nu exista relatie intre un hingher shi un volutar green peace. Sexul ar putea fi insa grozav :P
Si off topic de tot de tot; este vre-un thread pentru posesorii de catzei pe aici?
Multumesc,
Ana
aida_o spune:
tiiiiiii... ce-am mai ris...
succes cu pisicile
_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
SUA- http://community.webshots.com/user/atomskin-date
CANADA- http://community.webshots.com/user/atomskin2
Emirac40 spune:
Sa stiti ca sunteti haioase mai ales,activistele gen greenspan etc...Pana la urma toate sunteti de acord cu faptul ca animalele(pisicile in special)lasa par,par care se depune peste tot,si care si pluteste in tot spatiul dat.Fratele ei care s-a molipsit cu cainele lup (masacrat de pisici) a facut la 12 ani un CHIST pe plamani iar doctorul care l-a operat a afimat ca a fost vorba de PAR DE PISICA.Fiti atente:Idea este ca in momentul actual,aceasta iubitoare de animale,pentru mine reprezinta ce este mai urat in viata...Cum poti sa-ti anunti iubitul:Vezi ca vin diseara la tine dupa ce fac un dus(pai ce pentru asta trebuie sa faci dus/atunci care-starea de normalitate?)iar apoi revii in CUIBUL salbaticiunilor puturoaseca si cum nimic nu se intampla,sau duplicitatea este o stare de fapt a femeilor NEserioase?Oare asemanarea dintre felina si femeie este doar intamplatoare?Nu cumva dupa cum vedem in viata de zi cu zi precum MATZELE si femeile trag doar acolo unde le este bine si unde le sunt ingaduite multe...prostioare
cl spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Da io am doggy care initial a fost instrument de terapie pentru mama care a iesit la pensie shi dadea in depresie...shi il spal in cada iar dup-aia dezinfectez cada...shi la mine in casa nu (mai) miroase ca acu e baiat mare...shi am prietene care au matze (doua) shi la ele e curat...Eu sunt am ceva profund tzaranesc in mine cred, ca il iubesc mult pe doggy ...shi mai sunt shi frustrata pe deasupra :)
Eu cred ca aia care se aseamana se aduna, ca nu exista relatie intre un hingher shi un volutar green peace. Sexul ar putea fi insa grozav :P
Si off topic de tot de tot; este vre-un thread pentru posesorii de catzei pe aici?
Multumesc,
Ana
Ana, ! Si bine ai venit! Uite aici niste link-uri:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14128
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27795
Mai sunt si altele, daca ai timp sa cauti.
quote:
Originally posted by Emirac40
Sa stiti ca sunteti haioase mai ales,activistele gen greenspan etc...Pana la urma toate sunteti de acord cu faptul ca animalele(pisicile in special)lasa par,par care se depune peste tot,si care si pluteste in tot spatiul dat.Fratele ei care s-a molipsit cu cainele lup (masacrat de pisici) a facut la 12 ani un CHIST pe plamani iar doctorul care l-a operat a afimat ca a fost vorba de PAR DE PISICA.Fiti atente:Idea este ca in momentul actual,aceasta iubitoare de animale,pentru mine reprezinta ce este mai urat in viata...Cum poti sa-ti anunti iubitul:Vezi ca vin diseara la tine dupa ce fac un dus(pai ce pentru asta trebuie sa faci dus/atunci care-starea de normalitate?)iar apoi revii in CUIBUL salbaticiunilor puturoaseca si cum nimic nu se intampla,sau duplicitatea este o stare de fapt a femeilor NEserioase?Oare asemanarea dintre felina si femeie este doar intamplatoare? Nu cumva dupa cum vedem in viata de zi cu zi precum MATZELE si femeile trag doar acolo unde le este bine si unde le sunt ingaduite multe...prostioare
Mda. Fara comentarii!!!
Claudia
papadie spune:
Emirac ...tu, burlac. Miutza fara copii (sau, ma rog, fara copii cuvantatori). Tu vaz cu activitati pe un site eminamente ia o pauzaresc. Aplauze la scena deschisa, complimente etc. Ai venit la agatat sau numa s-o pārasti pe inculpata Miutza? :-) Ori esti de la Liga antipisici? :-))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
debby spune:
Scuze, nu am citit tot.
Depinde de ceea ce simti tu. Oricat de curat ar fi un animal tot animalut este si are iz-ul si tabieturile lui. Daca ei ii place sa stea dupa "ele", bravo, eu nu as reusi si nu as putea suporta parul si toate cele. Dar ce faci de vrei sa pleci undeva?
Parerile sunt impartite, dar important e sa faci ceea ce simti. Eu ador animalele... la curte! E bine si pentru ele asa decat sa le tii ca la inchisoare saracutele