Pisici,caini si pisici....LA BLOC?

Pisici,caini si pisici....LA BLOC? | Autor: Emirac40

Link direct la acest mesaj

Deoarece m-ati ajutat cu parerile voastre o data acum revin cu un subiect absolut banal-animalele de casa ,in, sau afara?Acum vreo 5 luni am cunoscut-o pe Miuta,profesoara,economista 30 ani divortata de 2 ori,proprietara unei dacii 1300,fata curata sincera ,ne-am placut si dupa 1 luna de plimbari mergem la ea unde stiam din spusele ei ca are 1(una pisica).Intru in apartamentul ei,papam ceva,si ne mutam in sufragerie.Acolo o pisica birmaneza ,Pe canapea.O dau bland la o parte ma asez si dupa cateva minute vreu sa merg la baie,unde intalnesc aceeasi pisica iar dupa ce ies din baie iarasi ma impiedic de pisica.Imaginatia incepuse sa-mi pregateasca explicatia cu motanii gelosi care simt...asa ca n-am dat atentie...intru in sufragerie acolo surpriza ..aceeasi pisica dar fiind oarecum si eu in calduri n-am dat importanta miscarilor pisicii insa la un moment dat remarc ca pisica s-a inegritasa ca brusc o intreb pe draga de miuta care-i poanta cu pisica si ea imi raspunde candid:am vrut sa-ti spun dar am crezut ca este mai bine sa descoperi tu AM 5 MOTANI BIRMANEZI SI-O MAIDANEZA. Ce parere aveti tinand cont de faptul ca sunt un tip relativ pedant si care-ar vrea ca totul sa fie in ordine si curat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Imi pare rau si sper sa nu te superi pe mine dar m-ai facut sa rid cu pofta de mi s-a dus cafeaua direct pe nas. Stilul in care ai descris situatia a fost grozav de nostim

Pisicile sint destul curate daca sint bine antrenate sa se duca la cutie. Nu as vedea un impediment serios. Investeste si intr-o perie de luat parul de pe haine.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fratele meu, ai imbulinat-o. Daca Miuta e fanatica dupa matzele ei, cum stiu ca mai sunt unele donshoare singuratice, pai renunta fata greu la ele. Ca o paranteza stiu pe una care are 8, tot la bloc, si pute de-ti intoarce nasul, asa ca Miuta ta e copil mic (deocamdata). Sunt iubitoare de animale, dar...afara, ca acolo e locul lor. Ai cerut pareri ti-o dau pe a mea, n-as suporta atatea pisici in casa, hai ca una mai merge, mai poti face un compromis- eventual o scoti pe balcon cand nu-ti place, dar CINCI! Ceva nu-i chiar "kosher" cu fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hehe! Azi vorbeam cu bunica mea care imi povestea ca a sarit in sus cand a auzit pe cineva afirmand ca isi iubeste picicile mai mult ca pe oameni (o fi aceiasi??)
Ce sa spun, ai familie mare de intretinut, si daca pisicile sunt aristocrate si nu mananca decat salam de sibiu si branza de capra ai pus-o!!!!
Daca tii asa mult la ea, poate mai cade o pisica de la etaj, una se pierde in casa liftului, alta isi gaseste o gagica si se mai elibereaza un loc si pentru inca unu fara stapan ca tine!!!
Bafta multa!!!
Haioasa povestire!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sinziana, faza cu iubitul pisicii mai mult decit pe oricine, s-ar putea sa fie adevarata, stiu asta pentru ca am o prietena in Ro care are 25 ani si un motan, pe care-l iubeste mai mult decit orice pe lume, si nu se sfieste sa-i spuna asta chiar si prietenului ei, cu care e de doi ani...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Si pe mine m-a amuzat cum ai povestit. Felicitari pentru umor. Ce sa zic, iti place chiar asa mult fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

:)))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu am 2 pisicute (maidaneze) pe care le cresc in apartament si sunt foarte atasata de ele. Bine, nu ma astept sa ma inteleaga cei care nu au pisici Sunt afectuoase, sunt haioase, ma binedispun de fiecare data cand ajung acasa. Si am mai observat ceva la ele: s-a intamplat o data sa ma cert cu iubitul meu. Si am inceput sa tip mai tare. Ei bine, o pisica a venit chiar langa mine, a inceput sa ma "certe" = sa miorlaie foarte tare si pentru ca eu nu ma potoleam a sarit sa ma muste. Nu m-a muscat, insa reactia ei m-a facut sa izbusnesc in ras pentru ca mi-am dat seama cat de penibila eram. Asa ca s-a dus cearta :-) Iar cand ma simt rau sau ma doare ceva si ma intind in pat, vin langa mine si incep sa toarca..
Daca ai grija sa le cureti zilnic litiera nu sunt probleme nici cu mirosurile..

Eliza - 22 saptamani
DPN 24 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emirac40 spune:

Ei,imi pare rau ca n-am mai putut continua aseara, fiind intrerupt de importantele probleme ale servicilui.Asa ca,fiti pe faza si cititi:Miuta a avut initial un motan birmanez,apoi mamica ei i-a daruit alt motan(ca sa nu se plictiseasca primul)dupa o vreme au aparut ceilalti 3 iar in final cu maidaneza s-a trezit la usa,asa cum spune ea, lucru greu de crezut mai ales ca sta la et.3 iar blocul are interfon.Stiti care-i poanta?A MAI AVUT Si-UN CAINE LUP pe care i l-a dat fratelui din disperare.Cica il terorizau matele.In prima noapte petrecuta impreuna unul dintre motani s-a urcat pe spatele meu asa c-am schimbat...locul iar altul mi-a sarit in cap de pe tablia patului in timp ce 2 se urcasera pe sifonier de unde ne urmareau cu interes.N-am rezistat mi-am scuturat hainele si-am inventat ceva despre obisnuinta de-a dormi in propriul pat plecand ca din pusca.Ideea este ca acum am senzatia ca si eu sunt intr-un fel motanul ei....doar ca nu mai calc prin acel apartament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emirac40 spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Eu am 2 pisicute pe care le cresc in apartament si sunt foarte atasata de ele. s-a intamplat o data sa ma cert cu iubitul meu. Ei bine, o pisica a venit chiar langa mine, a inceput sa ma "certe" = sa miorlaie foarte tare si pentru ca eu nu ma potoleam a sarit sa ma muste. Nu m-a muscat, insa reactia ei m-a facut sa izbusnesc in ras Daca ai grija sa le cureti zilnic litiera nu sunt probleme nici cu mirosurile..

Eliza - 22 saptamaniDPN 24 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Draga Eliza cum crezi ca se va impaca bebe al tau cu matzele?Te-ai gandit cumva ca le vei dresa sa nu se apropie de copilul tau?Iar cu mirosurile...Miuta are o baie intreaga numai pentru motanii ei,care au tot ce le trebuie acolo,insa cred ca va scapa ceva..nu ele stau in casa ta ci tu stai pe teritoriul lor.Ai remarcat ca atunci cand faci curat,aspiri sau dai cu mop-ul pe gresie ,dupa ce-ai terminat cu cata dragalasenie vin ele si incep sa se tavaleasca PENTRU A-SI IMPREGNA PARFUMUL pe ceea ce-ai curatat tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Nu se tavalesc deloc. Asta ar fi chiar culmea. Si pot spune chiar ca nu au nici un miros pe care sa-l impregneze. Sunt castrate si "fetite" asa ca nu au nici un miros neplacut.
Cu copilul intr-adevar, va trebui sa gasesc o solutie, dar asta probabil peste un an pentru ca deocamdata am pregatit o camera pentru el la care nu au acces deloc pisicile. Din punctul meu de vedere probleme voi avea doar atata vreme cat copilul merge "in patru labe". Cand o sa se mareasca putin sunt sigura ca o sa le iubeasca si el.

Acum depinde si de pisici, vezi tu, ale mele sunt tare blande si "civilizate".

Eliza - 22 saptamani
DPN 24 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput