Pisici,caini si pisici....LA BLOC?
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
Mi-a venit o idee! Daca nu te impaci cu pisicutele si vrei sa scapi de ele, adu-i si tu vreo 3 dulai...si fii sigur ca vor fugi care pe unde!!! Hihihi
sinzi si david
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
bebetica spune:
scapa de ea si vei scapa si de pisici. Oricum pisicile sunt favorite pe viata.
Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
otau spune:
Oare ceilalti doi de ce au divortat de ea ? Mai, parca miroase a pisici pe aici! Eu cred ca mai degraba ar renunta la tine decat la pisici, dar merita sa o intrebi sa vezi, macar asa din curiozitate, ce ti-ar raspunde!
Nu stiu cum se impaca unii cu animalute din astea prin casa dar eu nu as putea. Intr-adevar mi s-ar parea tot timpul ca miroase. Si chiar am o curiozitate: cei care au caini ii plimba cel putin de doua ori pe zi, nu-i asa? Atunci cand ii aduc in casa ii spala pe labute? Si daca da, unde? In cada? Bleahhh!!! E ca si cum ti-ai spala pantofii in cada! Si cand te gandesti ca oamenii sunt atenti pe unde merg, mai ocolesc cate o "pata lichida" (stiti la ce ma refer!)de pe trotuare, dar cainii !? Mi-e groaza numai cand ma gandesc!
Daca as avea o casa cu curte cu draga inima as tine caini, dar numai afara!
Asa ca draga Emirac40 renunta si la pisici si la proprietara lor. Gasesti tu alta neposesoare de animalute! Succes!
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
Emirac40 spune:
[quote]Originally posted by dady68
Ma-ti omorat!
Sincer iubesc animalele aproape de orice fel , dar pana acum un an uram ...pisicile!!!
Niciodata nu am fost de acord cu cresterea animalelor in casa. Dar....Timp de doi ani am vizitat-o pe sora mea si de fiecare data plecam cu un gust amar de la ea. Pisicuta era superingrijita-mancarica numai cu vitamine(bombonele) vaccinuri si alte cele. Cu toate acestea se simtea miros cand intrai in casa. Sora mea niciodata nu recunostea acest lucru. De fapt eram insarcinata....si pisica a stiut, ca numai pe burta mea a stat!
Esti o scumpa dar cred ca deja ii atribui animalului puteri paranormale.De regula,ELE stau pe burtile noastre,asa ca dupa cum probabil stii pana acum inca nu s-a nascut din barbat nimic(vreau sa zic,copii),deoarece s-ar parea ca doar voi aveti privilegiul si puterea sa creati minunile vietii noastre.In alta ordine de idei acum vreo 2 sapt. a fost ziua mea moment sarbatorit in 2iar Miuta mi-a pregatit si-un cadou surpriza.Care a fost?A fost,bineinteles he,he,he, nu o pisica ci o piramida egipteana in interiorul careia se afla ghiciti ce? UN CAP DE PISICAsimbolul nu-stiu carui zeu egiptean.Ce sa va mai spun?
Laura Takacs spune:
Mai oameni buni, uitati-va si la aspectul serios al problemei. Adica, gluma, gluma, ca e de-a dreptul de comedie, dar Emirac e indragostit de domnishoara si nu stie ce sa faca. Daca si ea are aceleasi sentimente pt matalutza, veti ajunge la un compromis,sunt convinsa, daca nu alege pisicile asupra ta. Ca stii, pisicile sunt mai credincioase decat barbatii .
mariagi spune:
am si eu o curiozitate.capul de pisica era de la vreo locatara de a ei sau..?
fugi cat poti!
Emirac40 spune:
quote:
Originally posted by mariagi
am si eu o curiozitate.capul de pisica era de la vreo locatara de a ei sau..?
fugi cat poti!
Pai, asta-i problema.Am incercat sa-i explic ca nu suntem compatibili-a replicat ca dRACii se potrivesc cu scorpionii,am trimis-o acasa la ea dupa 2 zile am gasit-o la mine la usa.Acum de-o saptamana mi-au venit niste rude la mare si i-am explicat ca nu ne mai putem vedea.Ce credeti ca s-a intamplat?Bine ca nu sant in state,caci imi luam un arc si-l impuscam pe inventatorul tel.mobile.Zilnic ma inebuneste cu tel,de nu mai pot nici sa lucrez.Oare sa fie nevoie sa ma mut?
mariagi spune:
eu sunt leoica si am si un pechinez acasa
revenind la lucrurile serioase,mi-a scapat mine ceva ca ti-am sorbit toate mesajele,dar unde ai spus ca dansa a ales pisicile.ca altfel de ce te dai lovit?!daca nu intelege de vorba buna,schimba-ti adresa,numarul de telefon sau gaseste o domnisoara cu un buldog si defileaza cu dansii pe langa casa pisicilor.
Emirac40 spune:
Una peste alta ma bucur c-am reusit sa va descretesc fruntile si pentru astazi ma opresc aici.Cred ca este bine si frumos sa iubim animalele (in mediul lor)altfel ce-i acela un motan sau pisica castrata ca sa nu mai vorbim pana la urma si de aspectul moral.Cred despre acesti oameni ca undeva in adancurile subconstientului sunt pur si simplu tarani neadaptati la regulile orasului.De asemenea este intr-adevar o diferenta mare intre posesorul UNUI animal de companie si cel care face din spatiul sau intim o menajerie sau gradina zoo.Pana la urma orice-ati spune sunt DOAR NISTE ANIMALE.