Tarife intrare Water Park
As vrea sa merg la vestitul Water Park! Si m-am tot interesat in dreapta si stanga, pe net, dar am obtinut niste informatii cam ciudatele privind tarifele de intrare!!!
Si am aflat cam asta:"Intrarea in parc va costa, pe perioada sezonului, 350.000 lei in week-end si 250.000 lei in timpul saptamanii, iar in extrasezon 270.000 lei sambata si duminica si 180.000 lei in rest. Copiii pana la cinci ani vor beneficia de intrare gratuita, iar cei cu varste cuprinse intre cinci si 16 ani vor primi reduceri la biletele de intrare. ROMPRES "
Ieri intreband niste prieteni mi-au spus ca ei stiu de 600.000 pentru adulti si 300.000 pentru copii! Ceea ce mi se pare total inaccesibil chiar si pentru cei care au un salariu peste medie ! Stiti voi ceva sigur?
Raspunsuri
oanaDo spune:
LA INCEPUTUL LUNII IULIE IN "AQUA LAND"-MAMAIA ERA TARIFUL DE ADULT 350.000 SI COPII 150.000.AU VRUT SA MAREASCA DE LA 1 IULIE DAR NU AU FACUT-O.
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
Clopotzel spune:
Sa inteleg ca noi am avut parte de tarife mai reduse?
Am fost in weekend la WaterPark si intrarea a fost 290.000 de adult.
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
dr. A. Cula spune:
Am fost la uatar-parcu' asta sambata.
Maare teapa.
Ultra mizerie.
290 mii de adult + 150 de junior. Ala micu-micu = gratis.
Nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu jignesc.
(o s'o zic de-a dreptu')
Plin de tigani + arabi.
M-am dus cu al mic la bazinu de bebei. Un arab statea.n fund bitzind din picioare in timp ce-l pazea pe arabelu mic. De plictiseala isi sufla nasu cu degetele si se spala pe maini tacticos, printre copii. Stupefiat il pescuiesc pe al'mic si plec cu el urlind in circa. Ce sa-i spun? Ca-l scot de la joaca ca e apa caca?
Il indop cu junk food numai ca sa taca. Bea fericit o sticla cu Fanta. Eu oftez ca stiu ce o sa patesc la noapte. (n-a patit nimik pin la urma)
Pe la 7 seara au inceput angajatii as stringa prin jurul nostru toate sezlongurile, uitindu-se la noi cu insistenta. Hai, ba, nu mai plecati acas? 'Ete ca nu! Programu e pin la 10.
Apa e maro, berea 50 de mii, toaletele infecte.
Spre iesire ma chinuie o replica, dar... nu mi-o amintesc.
De-abia in masina imi aduc aminte; *Senatorul melcilor*
si zic usurat:
...'Ratzi ai dracu cu melcii vostri!!!
dr.a.cula 
Catalina_Anca spune:
Da...o descriere perfecta...Am fost si noi si tot simbata dupa 5 si chiar nu merita sa mergi la Waterpark- groaznic. Mai bine faci un efort si ajungi la Aquamagic in Mamaia - incomparabil
mr_baz spune:
Domnule Doctor Cula
Pai se poate dumneavoastra care prin natura meseriei probabil lucrati cu tot felul de oameni sa scrieti ca era plin de arabi si tigani???
Sunteti arabofob?
Se pare ca nimeni nu alege culoarea pielii sau locul nasterii.
Bravo domnule "Roman"
!!
Kylie spune:
Bine zis!
Nu inteleg de ce se permite intrarea tiganusilor acolo! Ce nu e clar cat de murdari sunt? Am auzit si eu de conditiile execrabile la WaterPark. Si vorba aia "la banii aia.." 
delsim spune:
"Domnule Doctor Cula
Pai se poate dumneavoastra care prin natura meseriei probabil lucrati cu tot felul de oameni sa scrieti ca era plin de arabi si tigani???
Sunteti arabofob?
Se pare ca nimeni nu alege culoarea pielii sau locul nasterii.
Bravo domnule "Roman"!!"
Nu stiu daca este doctor (in profil nu scrie), iar nickname-ul eu il citesc DRACULA!
dr. A. Cula spune:
Ne cam indepartam de topic. Poate ne muta admin in vrun alt loc de discutie.
Stiam ca e imposibil sa nu lezez pe cineva. Rectific: in uater parc era plin de oameni de afaceri din Asia mica. Cu biroul in angrourile din jurul Capitalei. :) Hai, mrbaz, ce-ai sarit asa? Aaa, plus ca mai erau si kineji. Da' erau discreti si nu-i observai. Nu sunt arabofob sau fob de vreun fel si nici macar nu sunt doctor (mi-am updatat profilul in acest sens)
"Bravo domnule "Roman"!!"
Ei, aici nu-i asa! Roman sunt doar prin nascarea in spatiul carpato-dunareano-nistru pin la tisa. Ca "rasa" sunt un melanj (asta ca sa nu-mi zic corcitura..) de mai multe natii din SE Europei, pina in Bucovina.
Pt Kylie: stii de ce le da drumu acolo? pt ca banii lor sunt emisi tot de BNR
Pt delsim: multumesc. nick-ul meu il citesti corect
dr.a.cula 
mr_baz spune:
OK
Nu sunteti doctor cu toate ca nikul asa suna Dr. :)
Cineva propunea ca rromi sa nu fie lasati sa intre in parcul acvatic!!
Nu sunt nici rrom, nici arab insa e o discrimare sa etichetam oamenii.