Tarife intrare Water Park
Raspunsuri - Pagina 2
qsar spune:
dr. A. Cula, Kylie,
Va atrag atentia ca in www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulament scrie clar:
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
Q
Donia spune:
quote:
Originally posted by mr_baz
Cineva propunea ca rromi sa nu fie lasati sa intre in parcul acvatic!!
Nu sunt nici rrom, nici arab insa e o discrimare sa etichetam oamenii.
De acord cu ultima parte a mesajului.
Nu am fost acolo, dar am fost in alte parcuri acvatice. Ca solutie la problemele de igiena, cred ca ar trebui afisate niste reguli foarte stricte (exista asa ceva?), iar cine nu le respecta ar trebui sa suporte consecintele (amenda + evacuare). Si in felul acesta clientii ar fi obligati sa se educe. Dar probabil ca proprietarii parcului nu urmaresc atat calitatea serviciilor si satisfactia clientului, cat profitul. Iar in cazul asta...
Poate doar Protectia Consumatorului sa ia masuri, pentru ca la banii care se cer cred ca oricine este indreptatit sa ceara servicii de calitate.
Kylie spune:
Nu am vrut ca nimeni sa se simta ofensat, eu doar mi-am exprimat parerea. Eu vroiam doar sa scot in evidenta pe cei lipsiti de cea mai elementara crestere de 3 ani, nu de "7 ani de acasa". Eu zic ca rar gasesti un om civilizat sa isi sufle nasul in bazin, pe mine m-a halucinat faza asta. Ce sa mai zic ca altii urineaza acolo
de aia evit multe ori sa ma bag in bazine.
dr. A. Cula spune:
Qsar, multumesc de avertisment. E bine sa stii ca cineva iti poate da la cap daca o iei razna.
(...sincer).
Da'... zi shi mie ce-am zis rau ?!
Uite: ti-l pirasc pe baz! A zis si el "arab"! :D
...
Daca eu, care am fost vb aia, si asa si cu banii luati, pot sa glumesc despre asta, voi de ce o luati atit de "in tragic"?
Q, daca msj nu e ok - sterge-l. Si cred ca ar trebui sa si incheiem topicu'. Nu prea mai are ..."potential"
dr.a.cula
... intristat
mr_baz spune:
Ok
Eu
1- am parul valvoi, culoarea pielii inchisa si locuiesc intr-un cort
2-sau poate am o camila si locuiesc in desert si ma cheama Ali
3- sau sunt de culoare si imi place culorea pielii mele si ma simt bine si cred ca ca nu exista alb si negru
4- sunt asiatic,vand tenisi in bazar si imi castig painea
5-sau, sau, sau...
Dr.A. Cula
Vorbim de oameni nu de rase si etnii.Suntem ce vrei tu dar inainte de toate suntem oameni!
qsar spune:
Dracula,
Nu te teme, nu umblu nici cu tarusul ascutit, nici cu banul de argint taiat in patru intr-o noapte cu luna plina... a fost (deocamdata) numai o invitatie la dialog normal. Daca personagiul care-si balanganea picerele la bazinul copiilor si-si sufla nonsalant mucii, ar fi fost blond cu ochii albastrii-ca-cicoarea ai mai fi fost tentat sa-i mentionezi originea? Oricum, dincolo de aspectul neregulamentar, haioasa descrierea stabilimentului aquatic.
Q
mimiza spune:
"Ca solutie la problemele de igiena, cred ca ar trebui afisate niste reguli foarte stricte (exista asa ceva?), iar cine nu le respecta ar trebui sa suporte consecintele (amenda + evacuare). Si in felul acesta clientii ar fi obligati sa se educe."
Incerc sa imi imaginez ca la regulament ar scrie:" Interzis suflatul mucilor in apa"
.
Nu am fost in acest "uatar parc", dar a fost copilul meu de 9 ani cu tatal lui si nu au stat mai mult de 2 ore, pentru ca nu le-a placut: murdar, meschin, neinteresant. Dar ca preturi in cursul saptamanii (cand e mai putina lume si mai curat- sparam eu!) 100.000 lei pentru copil si 150.000 lei pentru adult. Probabil ca in viitor intrarea va fi gratis, pentru ca la asa servicii
, lumea a inceput sa reactioneze prin absenta.
energy spune:
e bine de stiut. am fost tentata sa merg la uatar parc cu
de 15 luni, dar gata, nu-mi mai trebuie. Daca un barbat zice ca-i murdar, una bucata mamica nebuna si cu obsesii cred ca face crize. Multam fain de informatii. si nu mai luatzi atita apararea "minoritarilor" si "asiaticilor" - daca au venit sa locuiasca printre noi, sa se adapteze!!! adica sa fie curatzi si manieratzi, macar in locurile publice. Daca ma duc sa locuiesc intr-o tzara straina, ma port ca ei
ciprianc spune:
am vrut sa merg la wasser park, mai ales ca primisem niste poze interesante, dar dupa ce i s-a dat drumu'...nu am ami vrut, pentru ca mi-au spus prietenii ca este cam murdar totul. nu intru in amanunte, deoarece au fost facute pe forum descrieri mai amanuntite.
eu as alege o piscina, mai ales ca acolo sunt bine intretinute, este curat si nu risti sa dai peste persoane dubioase la propriu si la figurat.
as recomanda piscina de la hotel parc si de la clubul diplomatilor.
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by ciprianc
as recomanda piscina de la hotel parc si de la clubul diplomatilor.
la clubul diplomatilor nu iti trebuie abonament, inscriere, ceva??
cat e intrarea?
parcu' nu m-a impresionat in mod deosebit, era ingramadeala si apa cam tulbure.
Multam,
Oana