Un vis care moare
In ultimele 2 saptamani sotul meu a fost foarte stressat , motivul fiind reamenajarea apartamentului. Din pacate, in loc sa il inteleg, am tipat de nenumarate ori la el facand ca starea lui de stress sa se amplifice. Totul a culminat cu seara de marti - seara de cand nu mai locuim impreuna. Ieri m-am intalnit cu el sa-mi cer iertare si sa ii spun ca inteleg unde am gresit, dar el mi-a spus ca nu mai e nici o sansa pt noi si vrea sa divortam. Imi pare rau pt ceea ce s-a intamplat, dar el nu ma crede. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa ne despartim.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Raspunsuri
florypop spune:
Draga Luminita,
Imi pare tare rau de ceea ce vi se intampla dar eu totusi cred ca mai trebuie sa insisti sa va impacati si sa il convingi pe sotul tau ca nu se va mai intampla. Probabil ca amandoi ati avut o zi mai "proasta" si stresul a fost mare. Incearca sa faci tot posibilul pentru a salva aceasta casnicie.
Multa bafta si sa vii cu vesti bune,
Flory
bebitzu spune:
Daca ar fi sa numar pe degete de cate ori am avut discutii mai "aprinse" cu sotul meu, as ramane fara (degete).Nu mi se pare un motiv intemeiat pentru despartire o astfel de cearta, incearca sa compensezi intr-un mod romantic si cu siguranta va fi ok.
Bafta multa.
Nicoleta si Mihnea
chatonel spune:
lulu, nu se poate ca el sa vrea divortul numai pt ca l-ai batut la cap timp de citeva zile!!!! Trebuie sa fie alt motiv... sau esti chiar din cale-afara de cicalitoare?
De cind sinteti casatoriti?
Toulouse, la ville rose
lulu75 spune:
Imi doresc din tot sufletul sa ramanem impreuna. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii lumineze sufletul si sa inteleaga ca ceea ce s-a intamplat a fost o lectie pe care am invatat-o.
Luminita
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
lulu, nu se poate ca el sa vrea divortul numai pt ca l-ai batut la cap timp de citeva zile!!!! Trebuie sa fie alt motiv... sau esti chiar din cale-afara de cicalitoare?
De cind sinteti casatoriti?
Toulouse, la ville rose
Pe 20 iulie implinim 10 luni de cand suntem casatoriti.
Stiti care e defectul meu? Cand ma enervez tip , lucru care il enerveaza la culme pe sotul meu.
Luminita
chatonel spune:
in loc sa te rogi (sau roaga-te, dar mai si actioneaza) mai bine mergi la sot si il rogi sa discutati pret de un ceas, sa vezi ce s-a intimplat, unde e ruptura si cum se poate lipi.
Toulouse, la ville rose
florypop spune:
Sunt de acord cu chatonel discutia este cel mai bun lucru in acest moment. Si apropo de cand va cunoasteti? Inainte de casatorie nu te enervai.....?
Ii dau dreptate si Nicoletei. Eu sunt cu sotul meu de 9 ani si daca ar fi sa numar de cate ori a avut discutii ai aprinse cred ca mi-ar lua ceva timp. Nu putem fi perfecti dar asta mai e si farmecul....impacarea va fi tare dulce ai sa vezi.
Hai mai ganditi-va, discutati si totul va fi bine.
Flory
lulu75 spune:
Am mers ieri la el si am discutat pret de 1 ora. Mi-a spus ca ma voi abtine sa nu tip pana trece perioada de criza, dupa care o voi face din nou. Este foarte suparat pe mine si in plus este un om foarte orgolios. Deci cu greu isi va schimba hotararea. Imi este foarte greu, mai ales ca mi-am dorit acesta casatorie cu el, mai mult decat orice pe lumea asta. Mi-am imaginat intotdeauna ca vom imbatrani impreuna. Acum eram hotarati sa avem un BB. In fiecare luna asteptam cu infrigurare ca puiul nostru sa ne dea vestea ca e in burtica la mamica lui. Eram hotarati ca dupa amenajarea apartamentului sa facem tratamente pt a avea mult doritul copil. Acum totul se prabuseste.
Luminita
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by florypop
Sunt de acord cu chatonel discutia este cel mai bun lucru in acest moment. Si apropo de cand va cunoasteti? Inainte de casatorie nu te enervai.....?
Ii dau dreptate si Nicoletei. Eu sunt cu sotul meu de 9 ani si daca ar fi sa numar de cate ori a avut discutii ai aprinse cred ca mi-ar lua ceva timp. Nu putem fi perfecti dar asta mai e si farmecul....impacarea va fi tare dulce ai sa vezi.
Hai mai ganditi-va, discutati si totul va fi bine.
Flory
Ne cunoastem de 7 ani. Tipam si inainte de casatorie.
Luminita
petra spune:
Lulu,
Este trist ceea ce ne zici tu aici, dar totusi parca este din cale afara sa se desparta doi oameni doar pentru ca sotia tipa! In fine, fiecare ne manifestam in fel si chip la nervi, dar cel cu care am ales sa mergem in viata ar trebui sa stie sa tolereze sau sa schimbe unele apucaturi.
Nu-ti dau lectii , pentru ca si eu aici, cu sotul meu trecem prin perioade de stress, ne mai certam din te miri ce, dar ne impacam si treaba merge inainte. In orice caz, nu lasa zilele sa treaca , ruptura si despartirea sa se adanceasca. Orgoliul din el spune ca sa te tina asa sa-ti inveti bine de tot lectia si apoi o sa va impacati, o sa vezi!
Iti doresc din tot sufletul sa va impacati repede de tot si sa imbatraniti impreuna, alaturi de copii, si nepoti, fara sa mai tipati unul la altul!