Un vis care moare
Raspunsuri - Pagina 6
lulu75 spune:
Va multumesc mult ca sunteti langa mine. Ma simt singura si trista. De saptamana viitoare vor pleca in concediu si prietenii la care stau. Voi ajunge acasa si cred ca voi innebuni de atata singuratate.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
florypop spune:
Luminita,
Incearca sa iti gasesti o alta preocupare. Sa te intalnesti cu prietene si de ce nu prieteni, sa mergi la o sala de sport, mie una asta mi-ar face cel mai bine, sa vezi un film bun...asta pana va trece perioada critica si apoi ai sa vezi ca totul va fi bine.
Ai grija de tine,
Flory
lulu75 spune:
Sper sa ma descurc. Din nefericire la Bucuresti nu am foarte multi prieteni (sunt acolo din februarie) si nu am nici internet. Ziua voi fi la serviciu si nu voi avea timp sa ma gandesc foarte mult, dar seara cand voi fi singura cred ca voi plange pana voi adormi.
Luminita
roxanica-mamica spune:
Lulu , fii tare ! Cumpara-ti ceva dragutz de imbracat , du-te la coafor ! Simte-te bine ! Fii un pic egoista , asa cum el se pare ca este ( un pic mai mult ) . Daca el nu sufera si nu te mai vrea , incearca sa te obisnuiesti cu asta si sa treci peste . Iesi in oras , distreaza-te ! Este greu , dar nu te va ajuta cu nimic sa stai inchisa in casa si sa dupa el ! In plus , noi suntem alaturi de tine !
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
lulu75 spune:
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine. Din nefericire la Bucuresti nu am acces la internet. Pana ne mai vedem pe net, sa va ganditi la mine. Va imbratisez si sper sa ne "vedem" cu bine. Eu plec acum spre Bucuresti.
Luminita
lorelei_19 spune:
Luminitza, inca de atunci mi s-a parut ciudat sotzul tau, nu te supara. Stiu ca oricat tzi-ash spune eu, tu tot o sa-l iubesti. Insa parerea mea personala e ca e un om imatur, un om pe care nu te potzi baza prea mult. Si ca tu esti al naibii de puternica, mai puternica decat itzi imaginezi tu. Nu stiu ce o sa fie cu voi doi, dar imi pare sincer rau pentru tine. Pentru el, nu. Nu te merita!
ruxi spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Luminitza, inca de atunci mi s-a parut ciudat sotzul tau, nu te supara. Stiu ca oricat tzi-ash spune eu, tu tot o sa-l iubesti. Insa parerea mea personala e ca e un om imatur, un om pe care nu te potzi baza prea mult. Si ca tu esti al naibii de puternica, mai puternica decat itzi imaginezi tu. Nu stiu ce o sa fie cu voi doi, dar imi pare sincer rau pentru tine. Pentru el, nu. Nu te merita!
Asta-i si parerea mea. Chiar cand am citit acest mesaj, mi-am adus aminte de celalalt mesaj al tau, cand am fost impresionata de iubirea si de durerea ta. Si atunci ca si acum, sotul tau mi s-a parut cam ciudat, cam imatur si nedesprind inca din fustele mamei. Iar acum reactia soacrei tale mi se pare cu atat mai ciudata, cu cat imi amintesc ce fel s-a purtat ea atunci.
Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, daca as fi in situatia ta, as incerca si ce zice Conchita, mai ales ca si eu sunt "una care tipa", cu istericale mai mici sau mai mari. Si eu lucrez la asta, insa de 6 ani de cand ne stim si de 4 ani de cand suntem casatoriti, sotul meu ( un tip foarte orgolios de altfel ) niciodata nu a propus varianta cu despartirea, ci am incercat sa rezolvam problema, indiferent de natura ei, impreuna, pentru ca ne iubim si nici unuia din noi nu i-a trecut prin cap sa se desparta. De aceea reactia sotului tau mi se pare mult prea exagerata, in conditiile in care te stia de 7 ani si totusi s-a casatorit cu tine. E posibil sa fie doar un pretext. Daca si dupa ce vei incerca ce zice Conchita, tot nu se va razgandi, atunci eu as lasa-o balta, dragoste cu sila nu se face. Tu esti puternica si sigur vei razbate!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Adela spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
E si parerea mea.
Nu inteleg: dupa o cearta mai serioasa gata pronunta cuvantul divort. Mai mult tu ti-ai recunoscut vina, esti constienta unde si cum ai gresit si el: nimic! Mi se pare cel putin ciudat!
Luminita, asta e doar inceputul! Sa vezi cand vine un bebe si ai sa fii in perioada "blue"... Mie nu-mi sta in fire dar tot am mai tipat aiurea la sot.... deh, hormonii astia!
Btw... am vazut si pozele voastre. Sunteti tare potriviti (fizic!) iar tu esti o frumoasa.:)
Numai bine va doresc.
~~Adela &Julia -2 ani-
casandra spune:
Eu nu sunt barbat, dar nu as putea trai alaturi de o femeie care tipa. Am auzit-o pe maica-mea tipand toata copilaria, cand m-am maritat am dat peste mama soacra, care si ea tipa si face scandal cum e ceva care nu se potriveste 100% cu ce are dumneaei in cap la momentul respectiv. E groaznic sa traiesti sub acelasi acoperis cu cineva care isi exprima nemultumirea in felul asta.
Poate el a stat alaturi de tine 7 ani, sperand ca lucrurile se vor schimba. Mai mult ca sigur ca te-a iubit, altfel ar fi plecat de la primul tipat. Dar chiar daca pana acum nu a rectionat, a strans supararea in el care acum a dat pe afara. El e convins ca nu te vei schimba, 7 ani i-au fost suficienti sa se convinga de asta. Singura ta sansa de a salva relatia asta, sau orice alta relatie viitoare, este sa te schimbi, sa te autoanalizezi, asa cum a spus si Conchita, sa iei taurul de coarne. Poate te-ar ajuta sa mergi la un psiholog. Oricum, daca esti hoatarata sa nu renunti la el, asa cum te-a sfatuit si Conchita, pune pe hartie ce te supara, care ai vrea sa fie reactia lui, si discuta la obiect cu el. Daca vede ca tu esti hotarata sa schimbi lucrurile, isi va revizui si el punctul de vedere.
Mult succes!