Un vis care moare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

lulu, asta cu el trebuie sa o discuti, noi (cel putin eu) avem cam aceeasi parere ca si tine in privinta casniciei. Cind te casatoresti o faci ca sa fii impreuna la bine si la rau pe o periaoda cit mai lunga, de preferat pina la sfirsit.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

lulu,
am citit cu gura cascata ..sb postat de tine ..
nu stiu daca ai auzit de vb asta ..."de obicei intr o relatie, unul din parteneri iubeste,iar celalat doar se lasa iubit"!
io cred , citind si recitid cele expuse de tine ca e cazul vostru.
nu stiu cum esti tu dar io cand ma supar sunt o isterica si jumate,il ..fac pe al meu sotz"tot-una cu pamantul"iar sotul meu e o persoana f mandra si cu un caracter greu de ...egalat...
stii ce cred io, ca ..divortul pe care ti l cere sotul tau e defapt o masca pt a ascunde ca ...el are de fapt alte planuri...
sunt 3 posibilitati:
1.are pe altcineva"care nu tzipa ca tine si nu mai poate de atata dragoste"
2.sotul tau astepta momentul asta si cum tu i ai creeat o..."situatie..favorabila"profita ca sa si duca la capat planul care l are in cap
si 3. dar io zic ca e cel mai putin probabil...sa l fi influientzat maica sa.
sunt curioasa , sincer cum o sa se ...termine...situatia asta.
cu mult drag ..vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am strans toate lucrurile pe care le avea la parintii mei ca sa i le duc la Bucuresti. Am simtit ca se prabuseste tavanul pe mine. De cateva minute plang fara incetare. Nu pot sa cred ca omul pe care il iubesc poate renunta atat de usor la mine. Cu ce am gresit? De ce ma pedepseste Dumnezeu atat de cumplit?

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

nu mai plinge ca nu serveste la nimic. Soacra-ta va fi satisfacuta sa te vada cu ochii umflati si pe el nu il vei recucerii cu fata botita de atita plins.
Pune comprese reci pe ochi, fa o baie, relaxeaza-te si mergi acolo cu un are "ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat". Incearca sa fii detasata si totul va fi mai bine.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

ah!! am uitat: de ce te chinui tu sa-i duci ce avea la parintii tai? Lasa-l sa si le care singur!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lulu draga,

Citind tot ce s-a scris si aducandu-mi aminte de subiectul pe care l-ai postat atunci cand sotul tau era in Elvetia cred ca ceva intr-adevar e putred. Eu zic sa mai astepti sa vei cum se vor desfasura lucrurile pana in septembrie cand veti implini un an de la casatorie si sa iei decizia cea mai buna pentru tine. In acest moment trebuie sa te gandesti putin si la viitor.
Sa presupunem ca va impacati si totul va fi bine si veti avea si copilasul pe care vi-l doriti. Ce vei face daca atunci cand copilul plange tu esti obosita si nervoasa si el va pleca la ma-sa ca nu mai suporta urlete si tipete...cred ca atunci iti va fi de doua ori mai greu decat acum. Gandeste-te bine si ia decizia corecta pentru tine in primul rand. Eu cred ca nu trebuie sa te gandesti la cum ii va fi lui pentru ca il iubesti foarte mult, tu esti pe primul plan.

Am o prietena care a fost cu un tip 9 ani de zile si cand sa se casatoreasca s-au despartit din motive asemanatoare cu ale tale. Dupa doua luni Dumneeu i-a scos in cale barbatul pe care il merita si acum dupa un an si cateva luni sunt casatoriti au un baietel si ea este foarte fericita.

Te pup si nu uita gandeste-te in primul rand la tine. Nu vei putea sa iti ceri scuze la infinit. Asta esti tu si scuza-ma dar te cunostea cand te-a luat.

Pupici,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Draga Lulu, si eu cred ca poate tot raul spre bine.
TRebuie sa iti cauti un moment de rationalitate si obiectivitate sa stai intr-un colt si sa judeci ce e mai bine pentru TINE! Daca il mai iubesti pe omul care e acum, nu pe cel de care te-ai indragostit (pentur ca se pare ca s-a schimbat) sa te gandesti bine daca mai poti salva ceva din relatie si daca el s-ar transforma in bine si daca MERITA!
Numai tu stii mai bine ce te face fericita, gandeste-te si nu ezita sa faci ce e mai bine pentru tine...daca esti mai fericita cu el, sau fara...pune in balanta...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Daca ar patrunde cineva in sufletul meu s-ar ingrozi. Din punct de vedere logic, ar trebui sa fiu tare. Necazul este ca il iubesc extrem de mult. Gandul ca nu va mai fi al meu, ma distruge. Stiti si in decembrie cat de disperata am fost pana l-am vazut acasa langa mine. Din pacate el a uitat acest lucru.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Luminita cum poti sa iubesti un om care nu iti raspunde la dragoste? Nu cumva tu ti-ai creat in minte o alta imagine, idolatrizata a lui? I-ai ridicat o statuie care te impiedica sa vezi cum e el de fapt?
Gandeste-te ca de abia acum il cunosti...sterge tot ce era in minte despre el...si incearca sa il cunosti din nou, vezi daca il mai iubesti tot la fel de mult...
Nu mai cauta in sufletul tau durerea, pentru ca daca o cauti o vei gasi si te va nemultumi...
Incearca sa te detasezi...cred ca numai asa vei putea privi cu alti ochi, mai critici relatia voastra si o vei putea salva, sau o vei putea abandona...
DAca suferi pierzi...
Sinzi si DAvid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Tocmai faptul ca a uitat cate ai facut pentru el ar trebui sa te puna pe ganduri. Pastreaza-ti iubirea pentru cine te merita. Te inteleg ca iti e greu dar mai tarziu va fi mai rau.
Suntem alaturi de tine, fii tare.

Flory

Mergi la inceput