Un vis care moare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

De plecare nu cred ca poate sa fie vorba in acest moment pt ca nu vad logica reamenajarii apartamentului.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai ai zis ca e apartamentul lui.... numai bine, a avut mina de lucru gratis... cam tipatoare, e drept, dar nu l-a costat nimic :)
Hai c-am glumit, nu stiu ce sa spun, der nu-mi miroase bine ca dintr-odata vrea sa divorteze numai pt ca l-ai cicalit. Cred ca sint alte dedesubturi si maica-sa nu e deloc straina de ceea ce se intimpla. Iar tie ti-a zis ca ea e de partea ta ca nu cumva sa o banuiesti de manipularile pe care le face.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Eu mi-am asumat greseala pe care am facut-o si mi-am cerut scuze fata de amandoi. Ce gandesc si ce se sfatuiesc impreuna, asta nu mai tine de mine. Eu mi-am deschis inima si le-am spus sincer ce gandesc si ca pt partea mea de vina imi cer iertare.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Draga Lulu, imi pare rau sa vad ca revii printre noi cu noi probleme.
Daca nu ma insel, apartamentul vostru a fost cumparat dupa venirea sotului tau din Elvetia. Daca e asa, dat fiind ca erati casatoriti la acea data, apartamenul nu e al lui, ci al vostru. Ai aceleasi drepturi ca si el, printre care dreptul de a spune ca soacra ta nu are ce cauta acolo...
Doar daca... a fost cumparat pe numele altcuiva. Al mamei sale, poate?
Daca-i asa, repet ce-a spus cineva mai sus: "e ceva putred..."

Acum, multe dintre noi ne amintim ce influenta avea soacra ta asupra sotului tau, cand erau in Elvetia. Ce a determinat-o sa se schimbe acum si sa fie de partea ta ?!?

Parerea mea e ca daca, intr-un moment de nervi, sotul tau a vorbit de despartire, asta se poate "regla", cu conditia ca mama lui sa nu-l impinga, din umbra, in acest sens. Timpul, separarea de tine si distanta il vor determina, poate, sa-si reconsidere atitudinea.
Ti-a spus ca nu te mai iubeste ... e grav, dupa parerea mea.
Eu as zice sa faci tot ce se poate face, daca ai convingerea ca poti salva TOTUL. Daca insa ai impresia ca, chiar daca bucatile mai pot fi lipite, intregul nu va mai fi ca inainte, eu te sfatuiesc sa te pregatesti pentru a infrunta o perioada mai dificila...

Cu bine
Cealalta Lulu (tot pitesteanca...)

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Draga Luminita,eu sincer iti zic ca nu cred ca asta e motivul pt care vrea el sa divorteze...adica,sa fim seriosi,dar "tipatul" unul la altul nu e motiv de despartire dupa 7 ani impreuna...si eu tip,uneori mai mult alteori mai putin,depinde cat de stresata sunt,asa e firea mea...apoi imi trece in cateva minute....dar sotul meu s-a obisnuit cu mine,si stie ca il iubesc chiar si atunci cand tip...am inteles ca sotul tau e tare orgolios,dar daca te iubeste cu adevarat va lasa orgoliul sa mai si treaca...si al meu e la fel,si la inceputul relatiei noastre,adica chiar si dupa cativa ani(noi suntem impreuna de 11 ani,dar casatoriti numai de 5)facea numai crize din astea ,din cauza orgoliului,ne certam si nu vorbea cu mine cate 3-4 zile,dar apoi ne intalneam si ne impacam,pt ca ne iubim...deci pana la urma asta conteaza,cat de mult va iubiti....iar acum am depasit fazele astea,si recunosc,ca am incercat si eu sa ma schimb,in sensul ca nu mai tip pt orice tampenie,si ma controlez.....ai dreptate ca atunci cand il vezi nervos sa nu ii mai"dai apa la moara" cum se zice,sa-l enervezi mai tare....eu cred ca daca te iubeste cu adevarat(pt ca tu am inteles ca il iubesti enorm de mult)se va intoarce inapoi...dar trebuie sa va intalniti sa vorbiti si tactica CONCHITEI,mi se pare foarte buna...inceraca sa o urmezi....eu iti doresc tot binele din lume,si nu renunta asa de usor daca crezi ca el te mai iubeste,dar DOAR daca el te mai iubeste...si incearca sa fi putin mai obiectiva in acesta sens,pt ca tu esti tare indragostita de el si nu vezi si daca el este de tine......Mirela si

Mergi la inceput

Apartamentul este al soacrei mele si reamenajarea lui este platita tot de soacra mea.
Sambata ne-am certat ( eu cu soacra si cu Gabi) iar marti seara soacra mea a spus ca nu mai suporta atmosfera incarcata din casa si pleaca la mama dansei la tara. Atunci sotul meu a spus ca decat sa plece mama lui, ar fi mai bine sa plec eu. Asa s-au petrecut lucrurile.
Vineri mi-a spus ca nu ma mai iubeste, ca nu mai are incredere ca ma voi schimba si ca trebuie sa asteptam pana la 20 septembrie sa implinim 1 an de la casatorie, pt ca atunci divortul este mai usor de facut.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

in ce fel ar dori al tau sot sa te schimbi? Sa faci totul fara sa spui nimic?
In locul tau i-as da peste nas si i-as spuna ca inca n-a iesit din fustele maica-sii... asa ca sa ramina acolo ca de maturizat nu mai are sanse!!
Poate cu chestia asta il faci sa se gindeasca putin mai mult la ce inseamna o casatorie si la angajamentele ei.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da,deci din pacate nu este vorba de tipat....sa nu crezi ca din cauza aia vrea el sa divorteze...vorba fetelor,a gasit "nod in papura"a fost un pretext pt el...ceva e putred,si pacat ca se ia dupa mama lui,ca nu este independent....draga mea,cred ca trebuie sa fi tare,slabe sperante de impacare !....Bafta multa!.... Mirela

Mergi la inceput

Si eu cred ca sunt slabe sperante de impacare.

Luminita

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa va zic in legatura cu influenta cuiva. Eu am 29 de ani si nu imi pot influenta parintii deciziile. El are 33, deci cu atat mai mult. Ascult si eu sfaturi, iau ce cred eu ca e mai bine din ele, dar pana la urma tot hotararea care cred eu ca e buna o iau, fie ca s-ar putea sa gresesc. Pt mine casatoria nu inseamna o joaca: azi divortam ca sunt suparata, maine ne impacam ca mi-a trecut supararea. Nu e vorba de hartia aia pe care o avem impreuna ci de faptul ca in momentul in care am intrat in biserica sa ne logodim, consider ca am facut o promisiune in fata lui Dumnezeu ca vom face tot posibilul sa trecem peste toate greutatile impreuna. Solutia cea mai simpla este despartirea. E mult mai greu sa analizezi cauzele certurilor, sa rezolvi problema si sa mergi mai departe. E usor de daramat si mult mai greu de construit.

Luminita

Mergi la inceput