Un vis care moare
Raspunsuri - Pagina 3
anca tanasica spune:
iren draga da' daca te paraseste unul (ca oricum pe barbatul in cauza il paraseam eu) ce faci? plangi dupa el o viata?
parerea mea e ca dragoste cu sila nu se poate si daca unul a parasit (indiferent de motive) celalalte tb.sa-si vada de viata....
imi pare rau dar eu nu pot sa o sfatuiesc sa se duca la el, sa se roage sa se impace, sa se umileasca, atata vreme cat a incercat o impacare si el a respins-o...
lulu....ai grija sa nu devina o obsesie (imi pare ca a devenit deja!!!!)
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by iren
Anca, faza cu "cauta, draga, altu, ce, s-au terminat barbatii??" nu are ce cauta intre doi oameni care sint impreuna de aproape 8 ani!...de fapt, nu cred ca are ce cauta intre doi oameni care inca se mai iubesc si fac tot posibilul sa se adapteze unul celuilalt...
Eu cred ca ei trebuie sa incerce sa repare ce se mai poate repara, iar de-abia in momentul in care amindoi se dau batuti, dupa repetate incercari de a-si mentine casnicia, si cad de acord ca nu se mai poate face nimic cu relatia lor, de-abia atunci pot sa-si ia fiecare viata de la capat!
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Eu il iubesc si v-am spus ca eu nu vreau sa ne despartim. Nu cred insa ca el ma mai iubeste. Maine ne intalnim sa ii duc niste lucruri pe care le are la parintii mei. Nu ma astept insa la nimic bun pt ca ieri parea destul de hotarat ca singura cale e divortul. In plus nici nu ma pot intoarce acasa pt ca este casa lui iar daca nu sunt dorita acolo ce sa fac?
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
conchita spune:
Lulu, aveti o problema si puteti sa o rezolvati, repet. dar ai grija la metode. e suparat si gata, are dreptate sau nu, realitatea asta este, s-a saturat de certuri. daca si el e un tip care reactioneaza disproportionat la situatii de stress, trebuie neaparat sa stabiliti de comun acord ce aveti de facut cand se anunta vreo cearta sau cand sunt nervii intinsi la maximum. sunteti diferiti, deci fiecaruia vi se potriveste o solutie diferita. gasiti impreuna punctul comun al acestor solutii si urmati un plan de bataie. decideti un modus vivendi in cazuri d'astea, afla ce l-ar linisti pe el(poate amanarea discutiei, poate cinci minute singur, poate o vorba de compasiune etc), ce te-ar face pe tine sa nu mai izbucnesti (evitarea unor cuvinte anume, etc) si evitati atitudinile astea care escaladeaza criza. hai, cu dragoste, calm, vointa si perseverenta o sa treceti si peste asta. e o criza, asta e, invatati-va lectia fiecare si schimbati-va, alta solutie eu una nu vad.
Authority Zero
lulu75 spune:
Din decembrie si pana acum am fost tot timpul impreuna. Impreuna plecam la serviciu, impreuna ne intorceam si peste tot plecam impreuna. Ieri am venit la parintii mei la Pitesti. 100 km intre Bucuresti si Pitesti mi s-au parut ca fiind 5 000 km. Cu fiecare km care ma apropia de casa parinteasca simteam cum mi se rupe inima. Aseara am stat pe net pana m-a doborat oboseala, iar cand am ajuns in pat m-a apucat plansul. Il visez in fiecare noapte si il caut sa il iau in brate. Am slabit 4 kg de marti pana acum, iar de mancat mananc extrem de putin. Acasa la ai mei ce am mai mancat putin mai mult pt ca in rest m-am hranit cu 2-3 biscuiti/zi. Am trecut prin multe greutati impreuna si le-am invins. De cate ori mi-a solicitat ajutorul, am fost langa el, indiferent daca in acea perioada eram certati(vorbesc de perioada dinainte de casatorie). Mi-e tare dor de el.
Luminita
cipcipcip spune:
A mai avut probleme cu "tipatul" tau si inainte? Ti-a dat ultimatumuri ca va trebui sa incetezi sa mai tipi? Sau hotarirea lui vine ca un soc? Daca e problema veche si ai primit avertismente va trebui sa renunti la tipat si sa faci cumva sa-l convingi sa-ti mai dea o sansa. Anumite naravuri sint greu de suportat si nici eu nu as suporta un barbat care sa tipe la mine in mod repetat. Dar astea se discuta pe parcurs, nu-ti iei talpasita fara nici un fel de advertisment.
Mai este si alternativa ca ultima cearta sa fie picatura care a umplut paharul. Crezi ca mai sint si alte lucruri care il nemultumesc?
A treia alternativa ar fi ca nu mai are chef sa fie casatorit cu tine si a gasit doar un pretext pentru despartire. Tu stii mai bine.
Daca prima sau a doua alternativa se potrivesc, fa tot ce poti sa va impacati dar renunta la tipat neaparat. Poate fi extrem de neplacut, mie nu mi se pare un motiv prea mic pentru despartire, si eu urasc cind tipa cineva
conchita spune:
Lulu, poate te confund, ca e o asemanare de nume cred (Luminita). ai postat anul trecut povestea despre sotul plecat la studii in elvetia parca? si care s-a intors de Craciun? daca ma insel, scuze
Authority Zero
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by conchita
Lulu, poate te confund, ca e o asemanare de nume cred (Luminita). ai postat anul trecut povestea despre sotul plecat la studii in elvetia parca? si care s-a intors de Craciun? daca ma insel, scuze
Authority Zero
Nu te inseli! Intr-adevar eu am postat povestea despre sotul meu plecat in Elvetia si care cu ajutorul vostru, astazi este in viata.
Luminita
chatonel spune:
el este cel care are o mama scorpie? Imi pare rau.... crezi ca nu s-a molipsit de la ma-sa?
Toulouse, la ville rose
lulu75 spune:
Nu stiu ce sa mai spun. Acum soacra e de partea mea, sau cel putin asa mi-a spus pt ca este si dansa in Romania in acest moment.
Luminita
chatonel spune:
ops :( esti sigura ca nu l-a influentat? Eu cred ca de la ea vin problemele....
Nu cumva el(sau maica-sa) vrea sa se intoarca in Elvetia si tu esti cea care il impiedica?
Toulouse, la ville rose