FIV 15
Raspunsuri - Pagina 11
brigi spune:
Multumesc mult Pia.
Ina iti tinem pumnii petru maine. Ai sa reusesti.
Eu stii cum ziceam "merg sa ma gravidesc", asa te duci si tu maine.
Bafta!
beatrix spune:
Ina,
bafta multa maine,!
Trebuie sa reusim toate pana la urma!
Denisa, iti tin pumnii si tie in continuare!
pt toate fetele
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
anis spune:
Ina multa bafta maine!!!
Denisa, fii pozitiva please..ca sa fie totul bine!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
denisa73 spune:
Multumesc mult fetelor!^M-ati mai incurajat desi este intuneric rau in sufletul meu...
gabid spune:
Ina,Anemona are dreptate ...2 divizati vor fi sigur si probabil ca asteapta sa vada si ceilalti daca se vor diviza.Mie mi-au spus abia in ziua ET cati s-au divizat.In prima zi mi-au spus ca am nevoie de ICSI.Ti-au facut si ICSI?In urma ICSI la mine s-au divizat fff bine.La ET i-au ales totusi pe cei mai slabuti si i-au congelat pe cei mai buni.Si la primul ET am avut divizari de 6 celule dar nu a fost sa fie...din 6 nu s-a prins niciunul.Cred ca abia azi vei afla cati ai avut!
Multa bafta si sa stai cumintica dupa!
Gabi si Moni de 2 ani si 9 luni.
inapopescu spune:
Da mie mi-au facut icsi din start, am avut 6 ovule injectate din care ieri erau doar 2 divizati...acum merg la ET, cine stie poate am mai multi
beatrix spune:
Ina, bafta multa azi!
Denisa, trebuie sa fie bine de data asta!
Pozitivul atrage pozitivul, asa ca fetelor.... fiti pozitive!
Gabid, tu esti ce-a mai veche de aici si cu un succes! Sa-ti traiasca Simonica! Stiu ca problema este la sot! Poti sa-mi spui te rog aproximativ ce valoare a avut la morfologie?
pt voi!
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
inapopescu spune:
fetele,am ajuns acasa de la et.Sa va spun cum sta treaba...dr spune ca un embrion bun tre sa fie de tip a cu diviziune 6.eu am avut unul a de div 4,doi a1 de div 4 si unul a1 de div 6.in consecinta neavind pt congelat am hotarit de comun acord sa-mi puna 4 embrioni...poate macar unul se prinde..voi ce ziceti? pa