FIV 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Sint destul de trista, din cei 6 embrionu au ramas doar 5 si din ei 2 sint divizati iar 3 sint buni.Dar nu poate sa-mi si congeleze.. doar ET.Probabil ca sansele mele sint foarte mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ina nu trebuie sa disperi,poate ca nu mai e cazul sa congelezi fiinca ramai acum! Gandeste-te la Mara care a avut un singur embrion si ala s-a prins.

Mergi la inceput

Denisa te rog mult spune-mi mai multe despre Mara, cum de a avut un singur embrion.. i s-a prins de la ET? Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ina, cum adica doi sunt divizati, iar trei sunt buni? Embrionii se divizeaza in mod normal, e ok sa fie divizati. Poate nu am inteles eu ce ai vrut sa spui.
Bafta multa si nu intra in panica, sunt sanse sa reusesti de la primul ET, deci fii linistita! Totul e sa ai maxima grija de tine acum, asta conteaza cel mai mult. Fizic si psihic sa te menajezi si sa fii optimista!

Anemona

Mergi la inceput

nu mai stiu nici eu exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cel mai bine ar fi sa-ti povestesca ea exact! Eu stiu ca a facut FIV si a ramas dupa fecundare doar cu un singur embrion pe care i l-a pus si acela s-a si prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ina, noi iti tinem pumnii stransi!
tu trebuie insa sa ai grija de tine, ca doar nu stam asa cu ei stransi degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigi spune:

Multumesc mult inapopescu.
Te mai rog ceva: imi spui cum sa iau legatura cu d-a Szabo.
Un numar de telefon sau adresa. si multa bafta. O sa reusesti sunt sigura.
Eu am pierdut doua sarcini. Prima data am ramas gravida natural, a doua oara cu inseminare. A doua sarcina am pierdut-o acum un an si de atunci n-am mai ramas gravida. Am incercat tot cu inseminare si acum se pune problema sa incercam cu fiv. Asa ca deocamdata citesc si ma informez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ina curaj sunt buni si cei 3 de fapt ai nevoi doar de 1 dar ala sa se prinda, asa ca nu-ti pierde speranta si fi increzatoare si optimista in sansa ta.
Brigi Dn-a Szabo are nr.0036203370544 si mobil doar la sfarsit de saptamana: 0723167501
Succes dragelor si multa bafta.
Pupici

Mergi la inceput

MERCI MULT MA-TI MAI INCURAJAT,ACUM NU STIU EXACT CARE EMBRIONI SINT BUNI, CEI DIVIZATI SAU CEILALTI. DR MI-A ZIS CA DIN 5 EMBRIONI 2 S-AU DIVIZAT..?PINA LA URMA SA FIE CEI 2 DIVIZATI BUNI, ADICA AM NUMAI 2 EMBRIONI PINA LA URMA?

Mergi la inceput