Principiile Feng Shui (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by CristinaT

Eu am mai citit pe timpul verii vreo 3 carti.

Mai este cineva pe la subiectul asta?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Ce carti ai citit, Cristina?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Ma uit acasa si iti scriu deseara lista.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am citit o carte asta vara si tare mi-a placut, era de lilian too .Poate imi recomandati alta carte, sau ceva pe net.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor!

Imi cer scuze ca nu am citit inca din urma,acum am vazut subiectul.

Am adus cu mine in Canada doua carti pe care le citisem acasa- Feng Shui- ghid practic ilustrat ( Maestrul Lam Kam Chuen)si Bucatarie Fang Shui( acelasi, in colaborare cu Lam kai Sim.)

Pentru ca tot suntem in "zona", mentionez ca
Am incredere in medicina traditionala chineza,m-am simtit f bine in urma sedintelor de acupunctura- am o carte interesanta cu acest titlu luata tot din Romania Elio Occhipinti este autorul.
Admir budismul si mai ascult si CD-uri Zen( unul mai "serios" altele prelucrari).Am cateva carticele in domeniu.Mai am una - Tibetul secret foarte interesanta.
Am dat din una in alta.

Nu duc lipsa de betisoare , broscuta testoasa, elefantei, bufnita si desigur o matza foarte dulce,cred ca din cuart roz si o piramida interesanta.Toate aduse cu mine.Cu siguranta aici-patria chinezilor- o sa gasec multe daca o sa caut dar inca e prea devreme.

Uitati aici un link - nu stiu daca a mai fost pus aici

Feng Shui Research Centre Romania

http://fengshui-traditional.ro/pages/index.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumim pentru site
chiar nu mai scrie nimeni aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Deschisesem un subiect nou in care intrebam despre Feng Shui, cineva mi-a dat link-urile catre subiectele in care s-a discutat deja despre aceasta arta. Am rasfoit un pic, nu prea am timp sa citesc tot, asa ca vin direct cu citeva intrebari: de unde luati pa-kua (inteleg ca e o harta dupa care sa imparti casa)!?! Punctele cardinale sint dupa acea harta sau cele geografice?

Pe scurt: si eu am citit citeva carti acum citiva ani, mi-a placut ce am citit, dar totul a ramas in stadiul de lectura si teorie. Treptat, am inceput sa mai aplic cite un pricipiu ici si colo (mai ales in ce priveste locul de dormit, studiat etc.) si, sincer, am observat citeva influente benefice in viata mea. Acum vrem sa ne aranajam si noi apartamentul, nu e casa noastra, stam cu chirie, dar vom sta citiva ani buni pe aici si m-am gindit ca nu strica sa aplicam si citeva principii Feng shui, macar alea de baza. Urmeaza sa-l zugravim, sa cumparam niste mobila si citeva elemente de design.
M-ar interesa:
- sa-mi explice cineva simplu si clar ca buna ziua, ca pe net sau in carti te pierzi si chiar sa vreau sa le studiez, nu am timp, cum sa-mi fac harta apartamentului.
- cum sa aleg culorile pentru fiecare incapere (am doua dormitoare, ale fetelor plus al nostru, o bucatarie micuta unde nu prea am cum sa schimb ceva, un salon mare, si trei holuri plus o baie. Ne apucam sa zugravim dormitoarele intii si as vrea sa aleg doua sau chiar trei culori pentru fiecare in parte. Spunea cineva de un plan, cu cite trei culori... nu mai retin exact.
- inainte de a cumparara putina mobila pe care ne-am propus-o, as vrea sa stiu pentru fiecare camera (adica sa discut cu cineva cunoscator pe camere cumva) unde sa pun patul, biroul copilului mare si alte citeva detalii de genul asta. Nu suportam mobila multa in casa, asa ca fiecare camera va fi extrem de simplu mobilata, cu strictul strictului necesar si poate nici macar atit (dar asta din motive financiare).

Astept cu interes sfaturile voastre. Tot ce ne-am propus sa facem in casa, trebuie sa termina pina pe 8 ianuarie, cind incepem sesiunea amindoi, eu am copii si sotul servici... deci timp numai acum in aceasta minivacanta vom avea. Dupa Craciun incep vopsitul peretilor si imediat dupa mergem dupa mobila... deci aici as avea nevoie de primele idei, sfaturi, sugestii... Nu-mi ramine sa sper decit ca va citi cineva. Multumesc!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Sper sa mai fie activ acest topic...
Am nevoie de ajutor, nu am gasit raspunsul pe net.
Am inchiriat o casa, iar dormitorul este asezat sub baia de la etaj. Cum pot sa rezolv acest lucru?
Este exclus sa schimb destinatia camerei, dar ma intreb daca exista elemente ajutatoare care sa anihileze efectul acestei arhitecturi..

Va multumesc, sper sa ma puteti ajuta.
Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput