Principiile Feng Shui (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by lulu77
si eu aplic Feng Shui de vreo 3-4 luni si sincer cred ca functioneaza.Am peste tot broscute de jad ,budha ,dragoni ,ratustele mandarin in dormitor , banutii prinsi pe snur rosu (la tocul de la usi ,in portofel ,pe casa de marcat , pe facturier ,etc.) clopoteii de vant .Am luat chiar si broscute vii ,pe care le-am pus in acvariu pe peretele de nord al casei.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Nu stiu sa va spun mai explicit decit folosind doua cuvinte care sint trei si s-ar putea sa devina chiar patru, de ce nu cinci?: "folositi feng shui: functioneaza, relaxeaza!"
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Moniland spune:
Vreau sa-mi amenajez apartamentul si sa tin cont de principiile feng shui. Nu stiu nimic despre ele. As vrea sa ma informez. Ce carte ar trebui sa citesc si care sa aiba si harta?
Va rog mult recomandati-mi ceva.
Monica
CristinaT spune:
Buna fetelor, m-am mutat dintr-un birou in altul la acelasi servicu si mi se pare ca imi merge tare rau. Ma plangeam unei colege ca am acesta impresie si mia zis, e si normal acum ai biroul in spatele usii. Mai multe detalii nu a stiut sa-mi dea nici biroul nu mi-l pot muta, si mi-a zis doar sa mai citesc feng shui. Credeti ca are dreptate? Cum ar trebui sa procedez?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
CristinaT spune:
Incercand sa ma edific (in 5 minute) in problema biroului am dat peste urmatorul link
http://www.acvaria.com/pietre-aniversari.htm
peste cateva zile se apropie aniversarea 14 ani de casnicie asa vrea sa cumpar ceva din OPAL NEGRU, AGATA DE MUSCHI aveti idee unde pot gasi ceva din aceste pietre. Pe acelasi site la comenzi nu e nimic...
CristinaT spune:
Eu am mai citit pe timpul verii vreo 3 carti.
Mai este cineva pe la subiectul asta?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Eu am mai citit pe timpul verii vreo 3 carti.
Mai este cineva pe la subiectul asta?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Ce carti ai citit, Cristina?
giul spune:
eu am vazut la bucur obor ,cred ca in spatele mag altex este un raion cu ,betisoare,pietre,esente .
olim spune:
Salutare.
Si eu va urmaresc de ceva timp.Sper sa am timp sa citesc tot ce ati scris pana acum.Si eu am aplicat in casa remedii si parca e mai bine.
Sper ca la noua casa sa reusesc mai multe.
O seara frumoasa
alinaxeni spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Incercand sa ma edific (in 5 minute) in problema biroului am dat peste urmatorul link
http://www.acvaria.com/pietre-aniversari.htm
peste cateva zile se apropie aniversarea 14 ani de casnicie asa vrea sa cumpar ceva din OPAL NEGRU, AGATA DE MUSCHI aveti idee unde pot gasi ceva din aceste pietre. Pe acelasi site la comenzi nu e nimic...
In Colentina,la Marele zid,gasesti tot ce vrei in materie de Feng-shui.Imi palce ca vanzatoarele iti si spun unde e bine sa amplasezi obiectul cumparat si se pricep sa-ti spuna ce e bine sa cumperi pt. fiecare aspect pe care vrei sa-l imbunatatesti in casa ta.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.