Ce fel de relatie o fii?
Raspunsuri - Pagina 9
sora2001 spune:
-Mosinoi,1-0,pentru tine,deja partida este de partea ta,
Iar Conchita! ,stai cit mai aproape de EA,ca sa-si recapete fericirea ,care de fapt nu i-a fosat furata. ci doar .putin strabatuta de-o furtuna ...."Dupa furtuna iese Soarele"Ema si Richard-Sora
mara26 spune:
draga mea ,din ce spui el pare cam indragostit lulea.Totusi faptul ca ii interzici tu sa mai ia legatura cu gagica nu e cea mai buna solutie.FII smechera ,da-te dura ,fa pe femeia fatala ,vrajeste-l,orice dar fa-l sa vada ce femeie adevarata are langa el.Una si buna!Stiu cat de ;ult te poate epuiza un bebe ,dar acum miza e mqre.Mult succes!
buli spune:
quote:
Originally posted by mara26
draga mea ,din ce spui el pare cam indragostit lulea.Totusi faptul ca ii interzici tu sa mai ia legatura cu gagica nu e cea mai buna solutie.FII smechera ,da-te dura ,fa pe femeia fatala ,vrajeste-l,orice dar fa-l sa vada ce femeie adevarata are langa el.Una si buna!Stiu cat de ;ult te poate epuiza un bebe ,dar acum miza e mqre.Mult succes!
ba mie nu mi se pare deloc indragostit lulea
parca ar vrea sa (isi) para interesant mai curind
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Caroline spune:
Uite ca ma bag si eu in vorba azi, ca azi am zarit subectu’
Eu vad povestea cam asa…. Nevoia de flirt se afla in majoritatea oamenilor, fie ei barbatzi sau femei. Nu numai sotzul lui Mosinoi este fericit sa flirteze pe internet dar si fostei prietene ii face placere tipul asta de flirt. Vraja are toate sansele sa se stinga in momentul in care viatza ii pune fatza in fatza. Odata cu vizita asta in Ro, ar trebui sa te rogi sa se intalneasca si sa…. O si faca….. Pentru ca odata trecut peste obsesia asta sotzul tau are toate sansele sa-si revina. Daca tipa il tzine la distantza…abia atunci e nasol… Ai de-a face cu o tipa inteligenta, care stie ce vrea…. Obsesia va creste se amplifica si devine periculoasa.
Parerea mea este sa nu reactzionezi nicicum ci numai sa urmareshti ce drum a luat aventura asta. Ramai superioara situatziei si roaga-te sa se fi consumat tot gazul flacarii asteia odata cu acest voiaj.
lexara spune:
mosinoi dragutza, daca veniti in romania antameaza o intalnire in 4: tu, sotul tau, copilul si matracuca. si comporta-te ca si cum ti-ar face placere sa o vezi, dar sa fii foarte atenta cu sotul tau, dragastoasa cu gesturi de proaspat indragostita. si mai ales fa in asa fel incat ea sa vada.uite cum ne fac unii sa devenim artisti!
acina spune:
Lexara draguta super raspuns...
De ce nu daca tot vrea intalnire cu sotul tau , sa se intalnesca cu toata familia lui ...desi ca sa fiu sincera nu cred ca merge asa usor pt ca la urma urmei daca era de inteles ceva se intelegea de cand ai informat-o " subtil "pe matracuca de faptul ca omul e insurat si are copil...
success in orice ai intreprinde..
Anca
mosinoi spune:
Sunteti niste scumpe toate! Oricum m-am mai "inviorat" de cand am postat mesajul. Ma simt mai bine, am avut o discutie cu sotul, care by the way, ma asigura ca nu s-a intalnit cu ea, ca nu a cautat-o pt ca nu ar fii fost sigur de el daca s-ar fii vazut cu ea, etc, etc. Evident ca nu-s convinsa ca spune adevarul. In ciuda faptului ca multe m-ati sfatuit sa nu o contactez pe "matracuca", m-au mancat degetele si i-am scris. M-a umflat rasul cand am citit ultimele voastre mesaje in care ma sfatuiti sa=i propun o intalnire, pt ca eu tocmai aia facusem in mesaj. Practic de aia l-am si scris. Nu mi-a raspuns nici in ziua de azi. Inseamna ca sunt pe drumul bun!
Va multumesc la toate pentru raspunsuri.
canuta-om-sucit spune:
Beyyyyyyyyyyyyyy hai ca m-am infuriat. Cum mai fetelor sa fie tot ea aia buna care e toleranta si sa faca pe sexoasa cand domnul umbla prin vecini ca un motan in calduri. El crede ca are o proasta acasa care cred ca tot ce zboara se mananca. Nu e posibil mai fetelor sa spuneti ca ea trebuie sa adopte atitudinea asta. Trebuie sa fi radicala draga mea. Acum o " convorbire", o plimabre peste ocean a Frosanicai si etc. Dar cine e el sa o plimbe pe "frumoasa". Fii radicala si pune punctul pe j ca asa o sa te tina toata viata daca faci acum pe intelegatoarea. Na ca sunt super nervoasa si nu am pre-a fost coerenta.
aura
Caroline spune:
quote:
Originally posted by mosinoi
M-a umflat rasul cand am citit ultimele voastre mesaje in care ma sfatuiti sa=i propun o intalnire, pt ca eu tocmai aia facusem in mesaj. Practic de aia l-am si scris. Nu mi-a raspuns nici in ziua de azi. Inseamna ca sunt pe drumul bun!
Va multumesc la toate pentru raspunsuri.
Gresit, foarte gresit.
Pai eu in locul ei, daca as primi asa un mesaj ti-as zice sa cautzi mai bine cauza si s-o inlaturi, decat sa reactzionezi dupa impulsuri. Cauza s-ar gasi in raspunsul la intrebarea “de ce o suna sotzul tau pe fosta lui prietena? De ce dupa atatzia ani sotzul tau o cauta? Ce-I lipseste in relatzia cu tine? Ce spera ca va gasi la ea? De ce ii ascunde faptul ca are o familie? Astea sunt intrebari la care nu ea, nu sotzul tau, ci tu trebuie sa raspunzi. Tu, ca o sotzie inteligenta ce esti sa gaseshti raspuns si sa gaseshti si solutzia. Am o prietena care spune : secretul unei casnicii fericite este sa fi amanta sotzului tau, nu nevasta proasta. … o vorba plina de intzelepciune…
Daca n-ai sa gasesti raspuns la intrebarile de mai sus si solutzii, el va continua sa caute, si daca nu prietena asta atunci alta …. Va continua sa te minta si sa caute pana gaseste ce vrea…
Faptul ca tipa nu-ti raspunde, nu stiu daca poate insemna ceva pentru tine. Pur si simplu nu-i pasa si nu-i treaba ei....atata timp cand sotzul tau e cel care o cauta pe ea, nu invers.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Am o prietena care spune : secretul unei casnicii fericite este sa fi amanta sotzului tau, nu nevasta proasta. … o vorba plina de intzelepciune…
practic ce inseamna sa fi amanta si nu nevasta prosta. Adica ce sa faci?
Prietena ta vorbeste despre a fi mereu aranjata, draguta si interesata de sotul tau?
Un impediment ar fi ca amanta il vede mai rar la fata, nevasta ii vede mutra zi de zi cu bune si rele.